- Konu Sahibi sunshine44
-
Çok sevdiysen eğer zorlanıyor insan.
Kafanı dağıtmaya çalış.
Herşeyin ilacı zaman evet ama namazda etkili bence
Ayrılık yaşadığımda hemen dua ederim namaz kılarım hatta hızlı kılmam içime sine sine kılarım.
Yasin falan okurum güllü yasinleri bitiririm hem rahatlatıyor hem mesaj atamıyorsun o anda tamam aklın onda ama dini birşey yaptığından için dünyevi şeyleri kaldırmıyor.
Duanın gücüne inanır mısın bilmem ama bi dua var ben hayırlısı olması için okumuştum geri dönmüştü.
Sigara içenler bile alışkanlığı bırakırken zorlanıyor öyle düşün :)
kesinlikle:) zaman diyorum sadece şimdiden onu biriyle düşünüp kıskanmaya başladım bile
hah işte ben !
Düşünme öyle eğer öyle birşey yaparsa hemen erkekliğinden değil adamlığından şüphe et
yapcagını sanmıyorum erkeklere güven olmaz tabi hem yapsada bişey deme hakkım yok keşke böyle olmasaydı 2 yıl boşa gitti
Ders çıkarthiç birşey boşa değildir
haklısın ilgin için teşekkür ederim biz bunu çoktan hakettik zaten acısı neyse çekicem
herkes bir gün gider, geriye bir tek ailen kalırreklamdaki amcanın dediği gibi. ailenle vakit geçir, gereksiz insanlara değer verdiğin için pişman olup unutacaksın olanları
Ayrılık yaşadığımda hemen dua ederim namaz kılarım hatta hızlı kılmam içime sine sine kılarım.
Yasin falan okurum güllü yasinleri bitiririm hem rahatlatıyor hem mesaj atamıyorsun o anda tamam aklın onda ama dini birşey yaptığından için dünyevi şeyleri kaldırmıyor.
Duanın gücüne inanır mısın bilmem ama bi dua var ben hayırlısı olması için okumuştum geri dönmüştü.
canım sana tavsiyemde hiç boş durma
bu konuyu düşünme artık kendini oyala
oyuna sar
dizi izle
arkadaşlarınla buluş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?