eski sevgiliyi nasıl unuttunuz

4 buçuk yıllık ilişkiyi bi kerede bitirdi.. bir dha birrbirimzi görme şansımız da yok.bir hafta oldu ayrılalı o günden beri Allah'a sıgındım ona yalvarıyorum gönlümdeki ateşin sönmesi için. Rabbi'm bu acıyı çeken herkese yardım etsin

aminn hakkınızda hayırlısı olsun 4.5 yıl boyunca sorunsuz bi ilişkimiydi neden bianda bitirdi

Benim iliskim biteli bugun tam 1 ay oldu. Bugun dayanamadim uzun uzun ne hissettigimi anlatan bir mesaj gonderdim ilk defa. Cevap bile vermedi. Hic aklimdan cikmiyor

benim biteli 20 gün olmuş kaç defa ayrılıp barıştık ama ben ona söylemiştim bir daha ayrılırsak dönüşü yok ben bir daha aynı saçmalığı çekemem die neyse ayrıldık işte dönüşü varmı asla.. yanıyorum dese su dökmem o derece bezdirdi artık.. adam değil bunlar ya.. benim gözümde benimkisi hiç değil sizi bilemem tabi.. şimdi oturup deli deli agıt yakıp üzüleceğime artık küllerimden doğup kafa dagıtmasını öğrendim... muhabbet gırgır arkadaş ortamı fena kafa dagıttırıyor insana... cevrenizi genişletin bence kendinizi daraltmayın...

çivi çiviyi söker kızlar ama o çiviyi doğru seçmek gerek :) yoksa eskiyi unutma çabasıyla yeni birini bulmak için acele edildiğinde hata yapma olasılığı çok büyük :) ben bu tarz şeylerde insanın kendini tamamen kapatmasa da bi süre dinlenmesi taraftarıyım. en azından yeni gelen insana karşı da dürüst olunmuş olur böylelikle. ve tabi ki diğerinin üzüntüsünden biraz arınınca insan daha doğru karar vermeye başlıyor.

ayrıca hiç bi zaman da eski ilişkim için şu kadar vaktimi aldı bu kadar zamanımı ona harcadım vs. diye düşünmüyorum. insanın hayatına giren her kişi ona bir şeyler katar. en azından bir sonraki ilişkimde neye dikkat etmem gerektiğini biraz daha iyi biliyorum. bu arada benim de 2 ay önce ilişkim bitti hala çok çok seviyorum kötü bitirmedik ama mantığım ağır basınca duygularımı bastırmak zorunluluk halini alıyor bi süre sonra. :\

Son düzenleme:
Benim iliskim biteli bugun tam 1 ay oldu. Bugun dayanamadim uzun uzun ne hissettigimi anlatan bir mesaj gonderdim ilk defa. Cevap bile vermedi. Hic aklimdan cikmiyor

iyi yapmışsın bence en azından gerçek yüzünü görmüş oldun insanlar neden nefret ederler bi hoşçakal demek çokmu zordur hiç anlamam

bende öyleydim kaç kere ayrıl barış başa dön yine aynı bazen mantık daha etkili oluyo çok iyi yapıyosun canım hayatı mahvetmeye degmez tabi beş dk sonra aglamıcagımın garantisi yok:)

kesnlikle bende pişman degilim mutlaka bişeyler ögrenmiş ögretmişizdir ben çok yoruldum uzuuun bisüre olmıcagını düşünüyorum ayrıca mantıgından şaşma canım o dogruları söylüyodur sana

geri dönüşümü oldumu peki cnm ???

aminn hakkınızda hayırlısı olsun 4.5 yıl boyunca sorunsuz bi ilişkimiydi neden bianda bitirdi

valla ufak tefek ayrılıklar olmustu ama 2buçuk yıldır hıc ayrılmadık.ailesinden sülalesine kdr herkesle tanıstırdı beni herkesle kendı ailem gibi oldum ama bi kalemde olmucak bişeyden kendine bahane bularak ayrıldı.8 gün bitti dun ablam aramış açmamış bile ve ben şimdi kocaman bi yazıklar olsun diyorum hiç ama hiiiç tanıyamamısım.
kısacası üzüldüğümüzle kalıyoruz be canım ne yaparsak kendimize...

o bir dha dönüşü yok laflarını bende cok söledim ama her defasında köpek gbi geldiğinde saflıgıma affettim simdi de ben tam bağlanmısken resmen beni terketti hayatı görüyo musun.arkadaş bi kere hata yaptı mı ikinciyi denemek ondan daha buyuk bi hataymış.ben sadece verilen emeklere acıyorum.ama dediğin gibi erkeklerin hepsinde mutlaka bi bozukluk var ya adam gbi adam olmayı bi türlü beceremiyolar.

saydım bebeğim 50 defa...
50 defa ayrılıp barıştık
abartmıyorum
içinden salakta diyebilirsin
ama 51. olmayacak..!!!
bitti o dava kapandı...!!!

belkide aşkın gözü kör derler ya bize hissettiriyolarda biz görmek anlamak istemiyoruz bilmiyorum ya herkesinki farklı ama genel olarak aynılar boşver canım zararın neresinden dönersen kardır evlenebilirdinizde hayırlısını istemek lazım her zaman

neden ayrılmıştınız?

ben ondan ilk hoşlanan kişi oldum. dersanedeydik ve pek yüz vermedi. ama şöyle oldu. benim msn adresimi kendi istedi. ekledi ve sabaha kadar konuştuk ben de hoşlanmaya başladım. neden cafeye gitmiyoruz dedi o kadar güzel mesajlardan sonra ve bi ilişki istemediğini söyledi. tamam dedim ben yanlış anlamışım demek ki dedim ve ben uzak durdum ama o sürekli neden msj atmıosun falan dewam ettirdi. ben çok soğudum saçma sapan hareketlerinden. sınava girdim atandım ve sınav iptal edildi. o dönemde barıştık. çok üstüme düştü ama o atanmamıştı daha. benim de yaşadığım sıkıntılardan dolayı eski hırsım da olduğundan bi sinirle bağırdım çağırdım. sonra pişman oldum özür diledim ama affetmedi...

unutmaya çabaladıkça unutulmuyor zaten. zor ama tek olan çözüm: zaman...

anladıgım kadarıyla zaten sevgili olmamışsınızki yani affetmemesi kızdıgın bagırdıgın için degil başından beri istemedigi için öyle davranmış ben öyle anladım

unutamadım

ayrılalı bir buçuk sene oldu. içim çıkana kadar ağladım, gece yattım ağladım, gündüz kalktım ağladım, evde kimse yokken ağladım, otobüste ağladım, gittiğim düğünlerde ağladım, ona benzeyen bir göz gördüm ağladım, bebekli anneler gördüm ağladım, sesini duydum ağladım, duymadım ağladım, resmini gördüm sövdüm sövdüm ağladım

sonuç: bana yazık oldu. giden gittiği yerde mutlu..

Evet hatırlıyorum senle aynı dönem bende ayrılmıştım konularımız oldu. Bence üzme yıpratma kendini. Şimdiye elbet tamamen unutma degil ama en azından acın dinmiş olmalıydı Zaman çok kısa genciz biz ve bu gençlik baki degil daha yaşayacağımız nice güzellikler var eskiye takılıp kalırsak treni kaçırırız gibime geliyor.

birine cok aşık olmuştum ama bildigin umursamazın tekiydi , nette tanışmıştık ilk başlarda herşey güzeldi haftada bir buluşuoduk fln sonra sogukluk girdi araya , tabi ben nekadar aşık olsamda asla peşinden koşmadım. ayrıldıkk ve inanırmıısn kendimi alkole vermiştim eve alıodum biraları içip içip aglıodum ama bir daha onunla görüşmekte istemıyodum cunki canımı yakıyodu o soguklugu. zamanla unuttum hayatıma başka biri girdi gönlmü çaldı öylecede unuttum. hatta görenler sen nsıl unuttun bu cocugu mahvoluodun onun için diyolardı :44:

öyle hain bir insan ki, tam iyiyim diyorum tam iyileşir gibi oluyorum ve o arıyor. beş para etmeyen bir arayış ve benim bütün mutsuzluklarım geri geliyor. aldığım bütün yolları başa dönüyorum. ne geliyor bana ne de adam gibi gidiyor benden. sadece içime o sızıyı bırakıp yine aynı karanlığına dönüyor. tekrarlayan bir döngü. ama kararlıyım artık. ben ondan vazgeçtim. sevmiyor beni. ilk defa anladım. beni hiç sevmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…