eski sevgiliyi takip etmek daha mi yaralar,yardim edin!!

bak canım biliyorum çok zor bir dönemdesin ama şöyle düşün o senin hayatına girmeden önceki süreçte sen yaşıyormuydun? mutlumuydun? evet dimi şimdi ise onun senin hayatından geçen süreci kesip attığını farzet ve bambaşka birisi ol yani onu düşünmeyecek ne varsa yap yeni arkadaşlar edin veya mevcut arkadaşlarınla günübirlik dahi olsa yakın şehirlere gidin gezin alışveriş yap farklı ortamlara takıl nette bizlerle muhabbet et daha başka konularda gez toz eğlenmene ve derslerine bak kısaca canım o seni madem silip atabiliyor senden fazlası ne? o bunu becerebiliyorsa sen iradeli ve mantıklı genç bir kız olduğun için onun yapabildiğinin daha fazlasını yapabilirsin emin ol çevrende fark edemediğin ve şans verebileceğin nice erkekler vardır bide bu açıdan bak olaya:51: veee yarından sonra olduğundan daha bakımlı ol şöyle şıkır şıkır giyin :12::108::71:öyle bir bak ki etrafa herşey sana mutluluk versin unutma ki hiç kimse vazgeçilmez değildir ve kimsenin seni mutsuz etmeye hakkı yoktur :113::70:

hiç bi zaman eski sevgilimi takip edemedim. ufacık açık bi kapı bıraksam kötü bi haber aldım, onunla konuşmaya çalıştığımda hep daha kötü şeyler duydum ondan. eski sevgilisini takip eden yeterince kırılmamış insandır. ben onu bi başkasıyla görücem korkusuyla gezemiyorum okulda, sosyal hayatım sıfır, ben napayım :((

kızlar merhaba.sevgilimle ayriyiz su anda.zorlu bi donemdeydik,bitti,sikildim bunaldim olmuyo anlasmiycaz, kangrense kesip atacaksin ayrilacagiz ve bi daha hic birlesmiycez falan dedi. art arda bunlari dedi.sanki karsimdaki insan o sevdigim adam degildi daha neler neler dedi o kadar yaraladi ki beni. onla harcadigim butun vaktime emeklerime aciyorum simdi. ve 2 ay olmasina ragmen gozyasim hic dinmedi. Allahim ona oyle cektirsin ki ahlarim omur boyu pesini birakmasin adimi ana ana inlesin insallah. gercekten icimin ne kadar yandigini anlatamam. simdi size danismak istedigim iki konu var: 1.si,onun en yakin arkadasi benim de arkadasim.hatta ayni yerde oturuyoruz hepimiz de:S:( neyse. beni terkeden o seref yoksunu insan beni ayrildigi gun face'den engelledi sildi,yani geri donmeyecek gibi hayatindan,haber alacagi gorecegi her yerden sildi engelledi.ben de cakma bi face den ekledim takip ediyorum..oyle paylasim yapmiyor,begendigi seyler,sozler oluyor ama onlar bile ayrilga cok sevinmis oldugunu gosteriyor, icimi daha da yakmaktan baska bisey yapmiyo bu olay.napmaliyim sizce.? benim gibi olanlar,zamaninda yapmis olanlar vs var mi.bide bundan bi kac yil sonra ne durumda olacak bunu da cok merak ediyorum ben.boyle yani.
diger yardim istedgm konu ise,yakin arkadasyla gorusup gorusmeme olayi,onla gorustugumuzde mutlu gozukmeye calisiyorum.arada agzimi yokluyo biri var mi diye,ben de biryle konusuyorum diye yalan uydurdum ama pek bilmiyorum daha yeni ayriliktan ciktim sonuccta dedim onun en yakin arkadasna. o da bana dedi iste "gecmise takili kalma,iyi bi insansa devam et kacirma" dedi. napayim ya sizce bilmiyorum.unutmak istiyorum evet,ama siz bi kac sene sonra ne olacagini dusunmeden aninda sildiniz mi engellediniz mi yani icinizde hic mi merak olmadi. burda yazilanlar benim icin cok onemli kizlar,herkese tum ictenligimle ve yasadigim seylerden ornekler vererek yazmaya calisiyorum,siz de bi seyler soyleyn nolur!

38 yaşında da olsa 21-22 yaşında da olsa erkekler değişmiyor. benimki de böyle dedi gitti. problemlerde kendinden kaynaklıydı yani ben bunları çöz dediğim için oldu hepsi. o sorun orda kalacak sorulmayacak benim içim içimi yiyecek.adamın sıkıntıları var diye sustum hep. ama derdi ciddi bir beraberlik istememesiymiş. 1 sene boyunca benim beklememi istiyor. koskoca 1 sene. zaten 2 senedir bekledim. ben naptım biliyor musun? hiç gurur yapmadan yapabileceğim herşeyi yaptım. pişman olmaktan çok korkarım çünkü. defalarca affettim. netten bir başka kızla flörtleşmesini yakaladım. özel mesajlarla twitterdan. böyle normal sayfada konuşuyordu ben kızmıştım nasıl samimi konuşuyorsun diye bana kızmıştı onların hepsi dalga diye. sonra baktımki gayet ciddi. kız yurtdışında türkiyeye geldiğinde beraber olması filan ima eden şeyler konuşuyorlar. aman neyse. yapacağın herşeyi yapmışsın pişman olacak kişi o. benden tavsiye umursama. bana da kesin bir şekilde bitti dediğinde tamam artık olmaz bişi herhalde dedim. 1 hafta sonra mesaj attı filan. ben onunda yazdığı sitede neşeli neşeli takılıyordum. bu onu baya bozdu benden ayrıldı şimdi iyi gibilerinden görüşmeye çalışıyor. yani yaşın bir önemi yok erkekler hep aynı. sen onu umarsayıp baştacı ettikçe şımarır. ama hepsi aynı. ben demiştim ona beni kaybetmekten neden korkmuyorsun diye? ne dedi biliyor musun? gittiğini gideceğini düşünmüyorum, hep etraftayım. yani olay ne ortada gözükmeyeceksin. arayıp sormayacaksın. bana demişti ben karşımdaki kişiyi kıskanmam ancak gözündeki o sevme ışığını görmezsem kıskanırım diye. o ışığı görmesin kıskanırlar. sevmediğini düşündüğünde. bir de şu var. çocukken ailesinden vs. çok sorunlu olan insandan uzak dur. problemli ve sadakatsiz oluyorlar.

takıp ettıgım face i dondurmustum.bugun dogum gunumdu:(((((((((( tekrar actim face hesabini. Servet kocakaya'nin dogum gunumde,sarkisini paylasmis. sarkinin klibi bile tekrar olmayacagina isaret ediyor ama niye boyle bi sey paylasti bilmiyorum. bu insan kesinlikle paylasim yapmaz zaten :( hungur hungur agladim ya gorunce ve sarkiyi dinlerken.ve zaman gectikce kendimi suclu hissediyorum,bilmiyorum yaa gercekten hic bsey bilmiyorum.. kismet degilmis baska yolu yok gercekten. beddua falan da etmiyorum artik. Sadece Allaha havale ediyorum. azicik ilgiyi sevgi zannettim belki, belki cook sevdi ki ben sevdgne inaniyorum. ama artik olmayacak cok aci da olsa gercek bu. sadece unutmak zorundayim ama ben disari ciktigm her yerde onu goruyorum. bulundgm semt bana hep onu ozletiyo. tek dilegim artik yeniden sevebilmek,sevilmek.. kolay vazgecilmek de ne kadar koyuyo insana,bugun daha da cok koydu :(( off Rabbimden baska yardim yolu yok,duadan baska bana yol yok.

benimde sevgilim btti dediği an beni msnden sildi engelledi faceden de sildi. ama facede engel olmadığı için girip görebiliyordum profilini. geçenlerde başkasıyla ilşkisi var yapmış. onu görnce çok kötü oldum.
arada sırada girip bakıyorum kendime engel olamıyorum ama sen yapma bunu.eğer onun içinde grçekten bittiyse. senin içinde de hiçbir umut kalmasın. takip etmeyi bırak. ortak arkadaşlarınızla onun hakkında konuşma. konusu açılrsa konuyu kapatmalarını iste. inan işe yarıyor.

dogru diyosun esmerkralice:((( oyle yapmaliyim ama o benim her seyimdi,arkadasimdi dostumdu hatta evlenecegm insan olarak da gormustm:((( neyse ya mala baglamak istemiyorum. elimden gelse su beynimdeki noronlarin isleyis yapisini degistirp ve fazla ostrojen hormonumu atardm:(( duygusalliktan nefret ediyorum off :(( cidden bakilmamasi gerekiyor bitti sonucta bu dengesiz hareketlerimle nereye varmak istedgmi bile bilmiyorum. bi diyorum ki gelse yalvarsa,sonra diyorum ki boyle bi sey olmaz olsa kabul edebilir misin,canimdan can kopa kopa hayir derim:(( neden bitti yaa:( gercekten erkek arkadaslarimdan bile nefret ediyorum. tum erkeklerden sogudum valla icim kaldirmiyo midem bulaniyo sanki ve surekli bi cemkirme moduna girdim hirsli hirsli seyler falan.. su an bile sacmaliyorum yaa :D:D:52:

Canım bende 2 buçuk ay önce ayrıldım. Yani o benden ayrıldı .(!):41:
Bende başka bi hesaptan takip ediyorum. İlk zamanlar her saat her dakika bakıyodum ama şimdi günde 1-2 kez felan bakıyorum. Bu doğru bişey mi ? Tabiki hayır. Bazen diyorum ya o seni hayatından çıkardı sen de artık hayatına önünde büyük bi sınav var. Onlara çalış. Hem bakmak daha da kötü ediyo desem de yine bakıyorum. Dayanamıyorum işte açıp bakıyorum hesabına.
Ama paylaşımlarında hep bi pişmanlık sezdim. İşte sabır falan yazıyor. "En büyük acılarımı saklıyorum" falan filan yazmış... :31:
Artık takip etmek istemiyorum ama işte bakma isteği oluyor :50:

konuyu okumadım bile.çünkü, başlık yeterli geldi.tabii yaralar.hele ki başında.barışma ihtimali ya da çaban yoksa alışmaya çalışmak,kafa dağıtmak gerek

kesinlikle yaralar. yeni sevgilisiyel cıvıldaşmalarını görmek kadar kötü bişi olabilir mi? böyle gördükçe içinizdeki insanı kaybediyorsunuz. ağzınıza geleni sayıp hayatlarını darma duman etmek istiyorsunuz. oysaki ben beni iyi hatırlamasını isterim. ona hiçbir koşulda zarar vermeyen, her zaman yanına koşan sadık insan olarak aklına gelip üzülmesini istiyorum. yoksa karşımdaki insanı neresinden yaralayacağımı iyi bilirim canını çok acıtırım ama yapmıycam.

tek gerçeği belki de hergün her aklımıza geldiklerinde söylemeliyiz "seven insan gitmez" öyleyse bizi sevmeyen insanı ne yapalım? sevmeyen bir erkeği kendimizi sevdirmeye çalışmak ancak bizi küçültür. gözlerinde değerimiz azalır o kadar.

Son düzenleme:
Bak canım onun icin gercekten bittigine inanıyorsan ki öyle gözüküyor.
Senin bu saatten sonra onu takip etmen,onunla ilgili birseyler ögrenmen seni gercekten yaralar.
Ayrıca ortak arkadasınıza da yalanlar söyleme bence,dogal ol.
Tabi ki aglayıp sızlanma yanında ama yok biri var yok görüsüyorum filan gibi seylere girme.
Rabbim gönlüne ferahlık versin. (:

canım tabiki merak edersin. hatta özellikle onun arkadaşlarıyla da konuştuğun olur. ve her duyduğun şey seni yaralar. hayatına kaldığı yerden devam ettiğini duyduğunda, anladığında için için ağlarsın ben unutamadım o beni unutmuş diye. en iyisi ortak arkadaşlarla da görüşmemek diye düşünüyorum. yoksa çok canın yanar..

merak etmen normal .çok sevmişsin çünkü .ben bile eski sevgilimi merak ederim hala .ama faceden sil bence çakmadan eklemişsin ya .çünkü aynı hatayı bende yaptım .çakma profil oluşturdum hatta başka biriymişim gibi konuştum .azğından laf aldım .aylarca yaptım bunu .okadar üzüldüm ki sonucunda .yani hiçbir işe yaramıyor üzüldüğünle kalıyorsun o yüzden gçlü olmaya çalış zor biliyorum ama dayanmak zorundasın .allaha sığın allaha havale et o kişiyi .bulur ettğini merak etme sen .

bugun saka bı olay olduç hıslerıme her zaman guvendım.bugun yasadigim sehire gelecegini hissettim nedense 2 ay once okulu icin sehir disina gitmisti.ailesi burda ve evlerimiz cok yakin.. ben okuldan eve donerken onunla surekli gittigimiz ve onun cok sevdigi bi kebapci vardi. bence orda oturyo olabilir dedim ve baktim bu ortak arkadasimizla birlikle yemek yiyolardi, sakal falan uzatmis bense hic sevmem sakal :D neyse, icim bi hos oldu ama kalbim temiz,gordum, icim bi yaralandi bo kotu oldum ya hala inanamiyorm gercekten.. insallah guzel gunler gelecek,Rabbime guveniyorum. cunku kesinkes bitti,hatta yeniden sevmek istedigne dair seyler begeniyor face'de.. ne bileyim soylemek istedm sadece:)

Back
X