eski sevgiliyi whatsapptan engellemelimi

anesya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
392
18
118
33
Kahramanmaraş
Kızlar aslında size danişmaktan baska care bulamadim eski sevgili sorunsali yasamaktayim aslinda beni engellemisti heryerden ama bayramdan once whatsapptan engelimi acmis bikac gun oncede -
-napiyorsun
yazdi
-oturuyorum evdeyim sen
dedim
- iciyorum
yazmis bende
-afiyet olsun dedim
Sonra birkac gun sonra dayanamayip gunaydin yazdim gun boyu c.ici olmasina ragmen cevap dahi vermedi ve bugun artik sinirlerim zipladi ve cok merak ediyorum canin istediginde mesaj atipta neden benim mesajima cevap vermiyorsun dedim hic istifini bozmadan isim vardi yazmis aslinda basicam engeli ama herkes onu umursadigini dusunur diyor yardim edin kizlar ne yapayim?

Engelle gitsin işiyle ilgilensin :)

Engelle sil numarasını canı sıkıldığında arayıp soran bir tip erkek işte. Salla boşver değmez

Kızlar aslında size danişmaktan baska care bulamadim eski sevgili sorunsali yasamaktayim aslinda beni engellemisti heryerden ama bayramdan once whatsapptan engelimi acmis bikac gun oncede -
-napiyorsun
yazdi
-oturuyorum evdeyim sen
dedim
- iciyorum
yazmis bende
-afiyet olsun dedim
Sonra birkac gun sonra dayanamayip gunaydin yazdim gun boyu c.ici olmasina ragmen cevap dahi vermedi ve bugun artik sinirlerim zipladi ve cok merak ediyorum canin istediginde mesaj atipta neden benim mesajima cevap vermiyorsun dedim hic istifini bozmadan isim vardi yazmis aslinda basicam engeli ama herkes onu umursadigini dusunur diyor yardim edin kizlar ne yapayim?
Tabi ki engelle

Umursuyorsun ki ayrildiktan sonra ona mesaj atip buraya buraya konu aciyorsun

Engellesen bile aklin onda kalir napiyor diye onun icin kasma bence

aslinda onu engellemek istemiyorsunuz.sanirim ona karsi halen daha birseyler hissediyorsunuz.ama kendi iyiliginiz icin engelleyin gitsin.

Kolay degil tabiki yasanmis onca guzel sey var bide ben sanirim biraz zor unutanlardanim ama engellemek daha iyi geldi tsk ederim hepinize :)

Kızma ama suç sende adama resmen yüz veriyorsun adam kafası kıyakken yazmış belkide yazdğını hatırlamıyor bile ayıkken sana yazmamasından sana pek değer vermediği belli.

Sizi her yerden engellyen üstelik de ilişkinizin bittiği bir insana engeli kaldırıp yazınca neden cevap veriyorsunuz evdeyim oturuyorum diye açıklama yapıyosunuz ki sonra da yazmasını bekliyorsunuz belli ki aklına estiğü gibi yaşıyor asış engellemezseniz onu umursadığımızı ve unutamadığınızı görüşmek istediğinizi düşünür elimin altında der engelleyin bitsin gitsin hala umudunuz var ama olmasın

-napiyorsun
yazdi
-oturuyorum evdeyim sen
dedim
- iciyorum
yazmis bende
-afiyet olsun dedim

direk engelle, ya bu erkeklerin niye totosunu kaldırıyosunuz

engellersen için içini yiycek c.içimi değilmi engellemezsen takıntı yapcaksın önce kendinle yüzleş bitir aklında sonrasında sende ekliymiş değilmiş umruna bile gelmiycek ziraa şuan aynı süreçteyim size rahatlıkal yazıyorumda bnde aynıyım şuan:KK61::KK47:

engellemezsen asıl umrunda olduğunu, bi umut beklediğini düşünür.. engelle/sil afallasın kalsın telefonun başında sersem :KK62:

Zaten gunaydın mesajı atarak onu umursadıgını dusundurtmussun. Bence engelle ki artık umursamadığını görsün. Ve lütfen böyle dengesiz birini ne umursa nede canının istediği zaman yazabileceği cepteki eski sevgili ol

Haklisiniz sanirim tsk ederim butun yorumlar icin zor bir surecten geciyorum sanirim bu aralar tam unuttum derken icinizdeki ölü hortluyor dengesiz insanlari sevmem yeri gelir arkadaslarima mantikli akillar bile verirken su aklim kendime yetmiyor tekrar tesekkur ederim zaman ayirdiginiz icin

Back
X