ya kaldırmıcaktım ama kaldırınca o konuşmak istio olabilir die düşündüm o bugun onu yapınca bende hemen yine koydum engelkararının arkasında dur bence
habıre engel koyup kpyup kaldırmak nedır yahu
ayrıldık dediğim 1hafta bile olmadı ctesi günü.. hmen silip herseyi unutucak mıyım hayret bişeyO degil de ayrildigin sevgilinin numarasinin hala sende ne isi var? Eski deme bi gun lazim olur mantigi mi bu
Evet. Cunku eski kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaz. Ayrica ex den next olmazayrıldık dediğim 1hafta bile olmadı ctesi günü.. hmen silip herseyi unutucak mıyım hayret bişey
ozamanda iyice biyerleri kalkmaz mı çünkü ben haklıydım.. ilk defa böyle engelliorum şimdi kaldırırsam benle konusmak istio diyip iice umursamaz davranabilirEngeli aç ve Sak'ın bi daha engelleme umursamaz ol engellemekte bi duygu vermektir engelleme o engellesin umursamazsan emin ol engellenmekten daha çok canı yanar ve hatta daha sağlam bi duruş çizersin gözünde
ozamanda iyice biyerleri kalkmaz mı çünkü ben haklıydım.. ilk defa böyle engelliorum şimdi kaldırırsam benle konusmak istio diyip iice umursamaz davranabilirEngeli aç ve Sak'ın bi daha engelleme umursamaz ol engellemekte bi duygu vermektir engelleme o engellesin umursamazsan emin ol engellenmekten daha çok canı yanar ve hatta daha sağlam bi duruş çizersin gözünde
Bir öyle düşünür iki öyle düşünür baktı yazmıyosun yavaş yavaş iner o emin ol bu sefer başka Şeyler kurgular sen kazanırsın yani beni dinle senozamanda iyice biyerleri kalkmaz mı çünkü ben haklıydım.. ilk defa böyle engelliorum şimdi kaldırırsam benle konusmak istio diyip iice umursamaz davranabilir
Eeee normal daha yeni ayrildiniz birbirinizi merak ediyorsuniz hayliyle herkez bakar zaten ne resim var falan wahtsapta daha cok merak edersiniz unutamazsaniz ama kararliysan arkasinda durun derim hemen unutmak kolay olmaya bilir. Bundan sonraki hayatinzda mutluluklarkızlarv merhaba... sevgilimle ctesi ayrıldık onu engellemiştim watsaptan oda engeli görünce profline üzgün resimler flan koydu 2gün engellemedi sonra baktım oda engellemiş ama 2gün önce baktım tekrar açmış ben hiç açmadım. bugün bi acayım napacak dedim engeli açar açmaz beni engelledi :S napmaya çalısıyor anlamadım fikrinizi almak istedimçıldırıcam
barışasım var evet ama okadar haksızlıklar yaptı ki artık dayanamadımben bu engelledi engellemedi geyiklerini sevmiyorum. belli ki barışasın var ama gurur gösterisi olarak engellemişsin. yoksa umrunda olmazdı engellemesi. belki de o da bu niyetle yapmıştır.
kızlarv merhaba... sevgilimle ctesi ayrıldık onu engellemiştim watsaptan oda engeli görünce profline üzgün resimler flan koydu 2gün engellemedi sonra baktım oda engellemiş ama 2gün önce baktım tekrar açmış ben hiç açmadım. bugün bi acayım napacak dedim engeli açar açmaz beni engelledi :S napmaya çalısıyor anlamadım fikrinizi almak istedimçıldırıcam
neler yaptı kuzumbarışasım var evet ama okadar haksızlıklar yaptı ki artık dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?