• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliyle ayni universitede olmak

Kadınlar erkeklere göre daha duygusal. Daha derinine iniyoruz herşeyin genelde. Onlar bize göre daha çocuk ruhlu olduklarından daha çabuk atlatmış gibi gözüküyolar sadece. Onun mutlu gözükmesi senin için daha iyi aslında. Diğer türlü kafanı daha çok takacaktın. Aslında sen kararını vermişsin sadece biraz daha zamana ihtiyacın var. Vicdan yapıyosun. Yoksa gayet güzel ifade etmişsin aslında. Kafan net ama duygusal olarak gelgitler yaşıyosun.çok normal süreç düzelir merak etme

Kadınlar erkeklere göre daha duygusal. Daha derinine iniyoruz herşeyin genelde. Onlar bize göre daha çocuk ruhlu olduklarından daha çabuk atlatmış gibi gözüküyolar sadece. Onun mutlu gözükmesi senin için daha iyi aslında. Diğer türlü kafanı daha çok takacaktın. Aslında sen kararını vermişsin sadece biraz daha zamana ihtiyacın var. Vicdan yapıyosun. Yoksa gayet güzel ifade etmişsin aslında. Kafan net ama duygusal olarak gelgitler yaşıyosun.çok normal süreç düzelir merak etme

tesekkur ederim yorumunuz icin cok saolun

Canım siz yeni mi ayrıldınız, ondan sonra hiç erkek arkadaşın oldu mu? Ben yıllar önce ayrıldığım sevgilimle hergün yüzyüze gelmek zorundaydım, çünkü o benim sınıf arkadaşımdı. Ayrıldığımız ilk günlerde onun görürken üzülüyordum fakat sonra fazla hatta hiç umrumda olmuyordu desem yeridir.

Bence sen ya ondan yeni ayrıldığın için üzülüyorsun ya da siz ayrılırken kötü bir şekilde ayrılmışsınız sana karşı haksızlık filan olmuş, içinde kırıntılar kırgınlıklar kalmış. Eğer onunla uzun zaman önce ayrıldıysan ve üzülüyorsan demek onu hala unutmamışsın ve hala içinde ona karşı birşeyler hissediyorsun.

Tabiiki insan eski sevgilisini gördüğü zaman biraz tuhaf olur geçmişi hatırlar fakat bence fazla üzülme gibi durum olmamalı sonuçta üzerinden zaman geçiyor ve artık hayatına başka insanlar girmiş oluyor, başkalarına aşık olup onlara karşı birşeyler hissediyorsun.

Canım siz yeni mi ayrıldınız, ondan sonra hiç erkek arkadaşın oldu mu? Ben yıllar önce ayrıldığım sevgilimle hergün yüzyüze gelmek zorundaydım, çünkü o benim sınıf arkadaşımdı. Ayrıldığımız ilk günlerde onun görürken üzülüyordum fakat sonra fazla hatta hiç umrumda olmuyordu desem yeridir.

Bence sen ya ondan yeni ayrıldığın için üzülüyorsun ya da siz ayrılırken kötü bir şekilde ayrılmışsınız sana karşı haksızlık filan olmuş, içinde kırıntılar kırgınlıklar kalmış. Eğer onunla uzun zaman önce ayrıldıysan ve üzülüyorsan demek onu hala unutmamışsın ve hala içinde ona karşı birşeyler hissediyorsun.

Tabiiki insan eski sevgilisini gördüğü zaman biraz tuhaf olur geçmişi hatırlar fakat bence fazla üzülme gibi durum olmamalı sonuçta üzerinden zaman geçiyor ve artık hayatına başka insanlar girmiş oluyor, başkalarına aşık olup onlara karşı birşeyler hissediyorsun.

Bence sizinle ilgilenmediği için üzgünsünüz....

Ay konu sahibi kusuruma bakma, konunu tam okuyamamıştım. Fakat Lilyana doğru söylüyor. Bence kesinlikle ilgilenmediği için böyle hissediyorsun. Bazen birileri
benimle ilgilendiğinde onlardan kaçar karşılık vermem ve bir süre sonra bana karşı ilgiyi kestikleri için üzülürüm. Onlar benim arkamca koştuklarında ben kaçar onlar kovalardı, onlar ilgiyi kestiğinde ben yine kaçıyım beni kovalasınlar istiyordum işte. Hatta genelde ilgi için üzüldüğümü de anlarım, ve kendi kendime " niye üzülüyorsun ya sen zaten ondan hoşlanmıyorsun ki. Seninle yine ilgilense yine de aynı şeyi yapacaksın, bırak ya" derim. Çok kısa bir süre üzülürüm hemen geçer gider.

Sana yuz vermedigi icin zoruna gitmis eger konusmaya calissaydi uzulmiycektin buyuk bi ihtimalle.. Kafandan atmaktan baska caren yok..

"Belki çok güzel olacaktı, belki mutlu olacaktık neden böyle oldu, neden bunları yaptı bilmiyorum." Düşüncesi ve duygusunun dışa vurum hali senin yaşadığın durum oluyor. Bir süre sonra bu hislerden kurtulacaksın canım.

"Belki çok güzel olacaktı, belki mutlu olacaktık neden böyle oldu, neden bunları yaptı bilmiyorum." Düşüncesi ve duygusunun dışa vurum hali senin yaşadığın durum oluyor. Bir süre sonra bu hislerden kurtulacaksın canım.

İmsallah kurtulurum 3 aydir bu hal suruyor ilk 3 ay yoktu birsey. Suan icim daraliyor mesela hayata pozitif bakamiyorum canim.birsey yapmak isyemiyor cok.kotu bir his.

Peşinden koşsa iyy ne kadar yapışkan, laf anlamaz bir tipmiş kurtulamadım gitti diye dusunursun buyuk ihtimalle. Şimdi bakıyorsun o rahat, hayatına devam ediyor.. Egon zarar görüyor.

Kendim ayrildim ama uyusmadigimizi dusundugum icin. İlk baslarda yalvardi yakardi bn hep kararli durmaya calistim sonra pes etti normal olarak. Hala da aradigim kisinin o olmadigini dusunuyorum. Ama onu gorunce bunlar fayda etmiyor. Sinavda da tesaduf yakinimda oturmaz mi nyseki yerini degistirdi gorseniz bir mutlu bir sakalasiyor arkadaslariyla hayatina devam ediyor. E etsin tabi bnim.icin.mi aglayacakti yillarca edecek biliyorum. Ama her gordugumde uzuluyorum ve buna anlam veremiyorum. Kendimi telkin etmeye calisiyorum sana uygun degildi ayrilirken hicbirsey hissetmiyordun diye azicik ise yariyor. İkimizin hayri icin boyle olmaliydi gibi hissediyorum ama.mutsuzum. Varmi.boyle bir durum yasayan sonucta unuttunuz mu
neden sana uygun olmadığını düşünüyosun peki?

Back
X