Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hiç sevmem cimri insanı hele de kız gıbı ağlıyor dıyorsun..kadınların bıle guclu olması ağlaMaması gereken bu dunyada napıcaksın gözü yaşlı erkeği...ağlamanın da özelliği var kıymetı var ota çöpe ağlanmaz ki..
hem bır de cimri dıyorsun..cimri insan maddi oldugu kadar manevi de cimridir..asıl o egoistmiş sen umrunda olmadıgın ıcın unutuldugun ıcın uzuluyorsun ..salla gıtsın
Kendim ayrildim ama uyusmadigimizi dusundugum icin. İlk baslarda yalvardi yakardi bn hep kararli durmaya calistim sonra pes etti normal olarak. Hala da aradigim kisinin o olmadigini dusunuyorum. Ama onu gorunce bunlar fayda etmiyor. Sinavda da tesaduf yakinimda oturmaz mi nyseki yerini degistirdi gorseniz bir mutlu bir sakalasiyor arkadaslariyla hayatina devam ediyor. E etsin tabi bnim.icin.mi aglayacakti yillarca edecek biliyorum. Ama her gordugumde uzuluyorum ve buna anlam veremiyorum. Kendimi telkin etmeye calisiyorum sana uygun degildi ayrilirken hicbirsey hissetmiyordun diye azicik ise yariyor. İkimizin hayri icin boyle olmaliydi gibi hissediyorum ama.mutsuzum. Varmi.boyle bir durum yasayan sonucta unuttunuz mu
Ahh canım benim ah.. Bu ne ki.. Ben neler neler yaşadım, deliler hatta köpekler gibi aşık olduğum adamlardan ne darbeler yedim bir bilsen. Anlatsam roman olur ahh ah Sadece şunu bil ki; bu dünyada sen de dahil, deliler gibi aşık olduğun adamlar da dahil unutulamayacak hiç ama hiç kimse yok.. Yeterki unutmaya niyetlen. Onsuz yaşamam, nefes alamam dediğin insanların yüzünü bile hatırlamıyorsun bir süre sonra. Hayatın kuralı bu yoksa yaşamak imkansız olurdu değil mi ?
ahh şöyle bi üzgün görseydin, seni görünce eski yaraları depreşseydi, yine seninle birlikte olmak isteseydi böyle hissetmezdin de işte arkadaşlarıyla şakalaşıyor ve gayet mutlu
ahh şöyle bi üzgün görseydin, seni görünce eski yaraları depreşseydi, yine seninle birlikte olmak isteseydi böyle hissetmezdin de işte arkadaşlarıyla şakalaşıyor ve gayet mutlu
kendini öyle gösteriyor da olabilir bilmiyorum umarım öledir diğer türlü bu kadar aşığım ölüyorum bitiyorum diye ağlayan brinin hemen unutması doğama aykırı aşka filan inancım kalmayacak yada insanların samimiyetine.
kendini öyle gösteriyor da olabilir bilmiyorum umarım öledir diğer türlü bu kadar aşığım ölüyorum bitiyorum diye ağlayan brinin hemen unutması doğama aykırı aşka filan inancım kalmayacak yada insanların samimiyetine.
o hıc bellı olmaz..belkı de karsına oyle bırı cıkacaktır kı ondan unutmustur senı o..
ınan bana kalbıne zarar verıyosun boyle....buraya uye oldum olalı o kadar şükretım kı hayatıma...
meger dertsızmısım..ne ınsanlar tanıdım..nolur yapmayın boyle...o kadar dert olmuskı sana bu..bak neler yaızyosun suraya..anladım kı sen ayrılsanda karsıdakının pesınden kosmasını ısteyen degılde sadece bazı seylerı zor kabullenen bırısın..boyle dusune dusune kendını bıle yanlıs tanırsın....mutlu olmaya bak..
hangı bolum okuyosun bılmıyorum ama unıversıte sonucta..tadını cıkar..unıversıte hayatı guzeldır cok sey ogretır mezun olunca ıyı kı ogrenmısım hatta ıyı kı acı cekmısım bıle dersın..ben sahsen pişman olmadım hıc unıversıte hayatı yasadıgıma..cok sey ogretıı..ustelık gıdemeyen var gorucu usulu evlenen var sıddet goren var hala şans veren var sen halıne sukredıp guzel meslekler edınmeye calısmaya bak...emın ol o zaman daha kalıtelı bır yasamın olcak mılletın gulmesını takmıcaksın bıle..gormeyeceksın yahuu