Eski sevgiliyle tekrar barışma ve cinsellik

elzyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
2
1
1
28
Arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.
Lise dönemlerinde konuşuyorduk o zamanlar ben kendisini aldatmıştım on sene sonra kendisi yazdı konuşmak istediğini söyledi sekiz aydır konuşuyoruz daha yenilerde cinsellik yaşadık daha sonra ben pişman oldum çok mu erken davrandım yani geçmişi sorun ediyor mudur yoksa çoktan o defterleri kapatmış mıdır kendisine de soramıyorum ne yapmalıyım

Yapacagini yapmissin zaten
Olan olmuş çok takılma, o geçmişe takiliyorsa da bitirirsin olur biter.

On sene geçmiş, o zaman ki kafayla toylukla şimdiki kafalar aynı değildir (olmamalı) diye düşünüyorum, geçmişi düşünüp konuşmak yerine birbirinizin yeni hallerini tanımaya calisin.

karşına alıp konuşamadığın birini koynuna mı alıyorsun . Korun bari sayfa hep hastalık konuları dolu.
Kimse kendını aldatan birine ikinci kez güvenmez muhtemelen aşk adı altında rahat sex için geri döndü

16-17 yaşınızdaki ilişkinizi çok ciddiye almamış veya aldatmanızdan çok etkilenmemiş olabilir. Ya da yıllar geçtikçe önemsiz bulmuş olabilir. Şu anki yaklaşımına bakarak buna karar verebilirsiniz, buradan ne söylense boş.

Ayrıca 8 aydır konuşuyormuşsunuz, bunu düşünmek veya sormak için biraz geç kalmadınız mı sizce de?

Cinsellik kısmı için erken-geç diyemem. 8 aydır ilişkinizin ne yönde olduğuna göre değişir, baştan beri flört veya ilişki olarak gidiyorsa bence erken falan değil.

Korunmadığımı nereden biliyorsun bizimle miydin? Eski konuları sürekli açmak ayrı insanların zevki ayrı.

Lise döneminden kalma geçmiş bitmiş gitmiş olmalı.
Ama bu soruyu sen de şu an değil olan olmadan önce sormalıydın. Kurcalama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…