eski sevgılm

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
eski sevgılm benı tehdıt edıyordu bende havlayan köpek ısırmaz mısalı cıddıye almadım ama benı herkese rezıl ettı..

artık odamdan cıkamam..evımızı basıma yıktı kahroldum =( cok fenaaayımm :14: :14: :14:

penceremı camımı kırdı balkonda basba bagırdı asagı ın dıye :14: bütün mhalle bze baktı :14: babam asga ındı amcamlarda bızdeydı onlarda pesınden..

savcılıga git yanında olayı görenleri ve delillerinide götür.. bende böyle hallettim,inan cok korkuyordum.. yanıma yaklasamıyor Rabbime cok sükür

neden böyle külhanbeyi geçinen adamlarla çıkarsınız anlamamki??

adamdaki cesarete bak baba evde amca evde ev basıyor

yokmu sülalede şuna haddini bildirecek bir yiğit.

neden böyle külhanbeyi geçinen adamlarla çıkarsınız anlamamki??

adamdaki cesarete bak baba evde amca evde ev basıyor

yokmu sülalede şuna haddini bildirecek bir yiğit.

babam saten hasta adamda astım ve yüksek tansyıon var.. erkek kardesım var 19 yasında o yoktu evde .kuzenden duymus olanları bıcak cekmıs evıne gıtmıs bunun..bulamamıs..onun enıstesı kardesımı sakınlestırmek ıstemıs..kuzen anlattı sonra..

hıc bır sebeb yok ben ona bırsey yapmadım sevgım bıttı ayrdıldım sımdı benım sucum neyydıkı cıldırcamm

anam bu adamin derdi ne ya
ne istiyo senden
bos ver canim birak babanlar haddini bildirsin
ancak oyle kendine gelir terbiyesiz:47:
ya da en iyisi polise sikayet etmek

Son düzenleme:
peki şimdi ne durum? ne zaman oldu bunlar?

öglen oldu ıs cıkısı ..yıne ıs yerımın önlerınde dolanıyordu geldı pesımden gıt konusmıcam dedım saten aynı mahalladeyız evımıde bılıyor 1bucuk yıllık sevgılımdı ıcımı dısımı bılıyor ve bılıyor gücsüz bır yapım var benı öldürmek mı ıstıyor bılıyor aıleme düskünlügümü neden benı rezıl ettı

konuscaz konusmıcaz kavgası benım kacıp gıtmem saklanmam sonra arayıp durması telımı kapatamam ve pencereme kafam kadar tas atmasıyla baslayan rezıllıkk.. sebebsızz....düsmanlar calsın oynasın laf cıktı onlara ve ben hırsımdan ölcem

haddini bilmez densiz!!!

peki ailenin sana karşı tavrı nasıl şuan?

kardesım onuda benıde öldürcekmıs.. cok sınırlı.saten yapısıda sınırlıdır onun..boynunda damarları cıkar sınırden..

annem benı apar topar odaya soktu..

kızgınlar sanırım herseyden önce saskınlar..

bu pis herifte seni bi rahat birakmadi :S

babanlar kizdimi noldu ??

Ayrica kötü bir laf ettimi exin ? yani kizinla sunu bunu yasadim gibi ? bi ara bundan korkuyordun??

penceremı camımı kırdı balkonda basba bagırdı asagı ın dıye :14: bütün mhalle bze baktı :14: babam asga ındı amcamlarda bızdeydı onlarda pesınden..

ayyyy kıyamam canım yaa ağlama
savcılığa git korkma hiç bir şey yapamaz ama sen yine de dikkat et kendine
ne piskopatlar var Allah'ım yaaa :47: :47: :47: :47:

niye gitmiyosun savcılıga,okumuyormusun tv de gazete de hergün birsürü vahşet. korksana biraz

1bucuk yıllık sevgılım..sevdıgım adam..ıcımı dısımı bılen bır adam.bana her daım destek olan benı seven benım ıcın ölen bır adam.. son aylarda degısmesıne ragmen benı sevdıgıne ınandıgım adam..

benı kaybettı ama bana kıyamaz dedıgım adam..benı gerı ıstıyor o yüzden böyle..

uzaktan ızlıcem haraketlerımı düzelırse hayatıma gerı alacagım dedıgım adam ıste bana bunları yapan .. pardon adam mı? adam bozuntusu dıcektım!!

Back
X