eski sevgılm

aman sakın muhattap olma şmdi böyel yapan ilerde el de kaldırır. o sarhoşlukla o kadar cesaret edemez kesin ot içmiştir dediğin gibi. üzülme ama bi sevgln olması doğal bişey ailen kızsada bi süre sonra seni affederler dikkatlı ol. annen falan sormadımı ne oldu kim bu çocuk diye?

aman sakın muhattap olma şmdi böyel yapan ilerde el de kaldırır. o sarhoşlukla o kadar cesaret edemez kesin ot içmiştir dediğin gibi. üzülme ama bi sevgln olması doğal bişey ailen kızsada bi süre sonra seni affederler dikkatlı ol. annen falan sormadımı ne oldu kim bu çocuk diye?

tanıyor annem saten onu..aynı mahalledenız.. o yüzden bu kadar rezıl oldum ya..

cok streslı dönem gecırıyormus ve rahatlamak ıcın ot kullanıyormus demıstı arkadası onun dısında baska seyler kullanmıyormus herneyse ıste.. ot ınsanı agresıf yapmaz delırtmez kı.. alkole düskünlügü vardı ama.. alkolık degıldı.. bılemıcem ..

babasına cok acıdımmm bastonlu halıyle kosmus gelmıs.. =( ama ya benım babam?? ah benım babam :14:

Çok zor şeyler.. Allah sana ve kimseye yaşatmasın bir daha böyle şeyler..

Peki ailen yada baban sana karşı bi tavır aldı mı bu konuyla ilgili?
Olayın üzerinden ne kadar zaman geçti ayrıca?

bende tehdit ediliyorum.. ilk başlarda havlayan köpek ıssırmaz düşüncesi mevcuttu ama yaşadıgımız özel şeyleri arkadaşlarıma anlatınca inandım .. şimdi zoraki birlikteyım ama mutlu değilim her bırakmaya çalıştıgımda tehdit ediyor .. nereye kadar böylegidecek bilmiyrm :(

İnşallah bir anca bu dönem biter .
Alkol ve ot kullanıyormuş, bende savcılığa git derim. Kendini de bırakma, güçlü olmaya çalış, ders alabilmek en önemlisi. Birçok kişinin başına geliyor böyle durumlar, bir daha tekrarlamaz umarım.

Back
X