Eski sözlüm email yollamış

oku oku şiştim valla akşam akşam.
kardeşlerin, güvendiğin bi akraban, kan kardeşin, çocukluk arkadaşın falan yok mu? seni 1 ay oyalasa.
o içtiğin ilaçları bi yıl ban de kullandım. ama kullanmak yetmez. enerjini başka şeylere harca, yoksa kendini harcayacan animallah...

kızlar bana senı nıkahla almam ıcın yalvarcaksın dıyen adam beyaz esya magzasından telefon edıyor suan ve aramadan once gelınlık modellerıne bak ıstedıgını begen karısmıycamm dugunde yapcam dıyor şaka mı lan bu bırı benı tokatlasın :26:

kızlar bana senı nıkahla almam ıcın yalvarcaksın dıyen adam beyaz esya magzasından telefon edıyor suan ve aramadan once gelınlık modellerıne bak ıstedıgını begen karısmıycamm dugunde yapcam dıyor şaka mı lan bu bırı benı tokatlasın :26:

bicok arkadas her actigin konuyu sabirla takip ediyor buna ben de dahil yasemincim.ama hala ayni muhabbet uzerine sadcee baslik degistirerek o kadar cok konu actin ki senin hala akillanmadigini goren butun arkadaslar ve ben de dahil bunu severek yapardik! :36:

Bu hep aynı içerikte kaçıncı konu yasemin.
Ve hep aynı şeyi söylüyoruz ama sen hep aynı yerdesin.
Adam senin doğum gününü kutladıysa kutladı, ne olmuş.
Hadi barışın o zaman, madem kutlamış, boşa gitmesin bari !

ayy yeter ya bende dahil kimse cevap yazmasın lütfen.kız resmen dalga geçiyor.ne yapsam diye soruyor cevap yazıyoruz.üzerinden 10 gün geçmeden kendi bildiğini okuyor halada saçma sapan şeyler yazıyor.git işine yaaaaaa.hakikaten derdi olanlar yazsın bu ne böyle

yaşın kaç depresyonların varsa önüne kim çıkarsa çıksın asla mutlu olamazsın karşı tarafıda mutlu edemezsin önce kendin mutlu olmayı becer sakın bunu çözmedem evlenme!!!

adam seninle dalga geciyor sende hala inaniyorsun pehhh sana geri dönse ve evlenseniz onca yasanan herseyin ardindan gercekten mutlu olacagini saniyorsan?:20: yanliyorsun kanimca hayat cok kisa bi erkek icin bu kadar karalara bürünüp dert edip kendi kendini mutsuz etmeyecek kadar güzel hayat yeni bir sayfa ac ve uzunnn bi süre kimseyi alma hayatina ve tadini cikar yalnizligin pehhhh:19:

Umarım böyle bir hata yapmaz. Adam da arkadaşımızın evliliği çok istediğini fark etmiş, anladığım kadarıyla barışmak için sürekli bunu kullanıyor.

Ayrilikda kararlilik arkana dönmeden yoluna devam etmek her insanin harci degil ama imkansizda degildir
Ne istedigini bilmek cok önemli

cabuk etkilenip Baskalarin duygulari düsünceleri Senden önce gelirse hayatinda bugün eski sözlün yarin karsina cikicak birbaskasi bu zayif noktani kullanir canim hani kaba tabir vardir ya parmaginda oynatir adeta :89:

Ayrilikda kararlilik arkana dönmeden yoluna devam etmek her insanin harci degil ama imkansizda degildir
Ne istedigini bilmek cok önemli

cabuk etkilenip Baskalarin duygulari düsünceleri Senden önce gelirse hayatinda bugün eski sözlün yarin karsina cikicak birbaskasi bu zayif noktani kullanir canim hani kaba tabir vardir ya parmaginda oynatir adeta :89:

Aynen öyle. Zayıf noktanı belli etmeyeceksin. Belli edersen bunun kullanılmasına da razı olursun. Arkadaşımızın zayıf noktasıda evlilik, bunu da belli etmiş ne yazıkki. Adam da kullanıyor durumu. Yok beyaz eşyacıdan arıyormuş falan filan. Evlenseler ne olacak anlamadım. Adam ömürboyu bunu başına vuracak. Evlilik istemiyor muydun, al oldu diye.

Bıktım valla artık bıktım senin haticenle neticenle ugraşırken büyük konuştum başıma bi hatice belası geldi çıldırcam yasemin ne halin varsa gör cnm

Yaoowss... Biraz ağır olmuş sanki... :1:
Fakat aynı şeyi çoğu kişinin düşündüğünü düşünüyorum.

Resmen "yaseminin suçu ne" olayına döndü iş... Sürekli bir dert,bir keder,bir sorun,bir problem...
Yakında kabız olacak yazacak buraya bağırsaklarının son halini...:9:
Foruma her konu açtığında herkes ısrarla bir uzmandan yardım alması gerektiğini söylüyor...

Sağlam kararlar alamadığının ve sağlıklı düşünemediğinin/hareket edemediğinin kanaatindeyim;tabi herkes gibi...

Başka bir "Yasemin" vakasında görüşmek üzere, hoşçakalın...:51:

Son düzenleme:
Back
X