Eski sözlüm nişanlanmış

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selamlar.

Hanımlar eski sakız gibi uzayan konularımı belki okumuşsunuzdur. Geçen Kasım sonunda sözlenmek üzereyken pat diye sahiden pat diye terk edilmiştim. Üstüne arkamdan annemi ailemi hor görüp küçğmsedi diye anlatmıştı başkalarına sırf kendini haklı çıkarmak için. Böyle böyle çirkin salak saçma şeyler duymuştum sonradan.

Cumartesi günü arkadaşımın nişanı vardı ona gitmiştim. Çevremdeki yakın arkadaşlarım o konuda çok hassas olduğumu bildiğini için hiçbir şekilde ondan bana haber taşımadı. Böyle olunca kafadan atmak daha da kolaylaştı ama cumartesi nişandayken bi ortak arkadaşımız bana wp mesajı attı. Eski sevgilim nişanlanmış :))))) üstelik henüz max 6 aydır tanıdığı biriyle. Öfke doluyum. Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Onun için şu konuyu açmak bile kendimi ezik gibi hissettiriyor. Kafam almıyor, neyin acelesi bu. Ayrıldık 4 ay sonra filan şimdi sözlüsü ile birlikte olmaya başlamış. Kendisi inançsız, alkolü vs seven birisiydi şimdi birlikte olduğu kız kapalı, ilahiyat mezunu. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. (aldatma derken ilişki anlamında değil.) başka birisiyle başka şekilde davrandı sanırım.

Kerizden tertemiz tecrübe :))))))

Kızlar yığınla sevgili konusu oluyor burada eğer ufacık bi şüphe bile vars içinizde zamanınıza yazık :))))))) ha bir de burada beni uyaranlara çok teşekkür ederim o zaman hiç birisini fark edemedim ama şimdi neden böyle olduğunu daha net anlıyorum.

Eski konunu hatirliyorum canim. Yeterince uzuldugunu de biliyorum Artik arkana bakma onune bak sen de mutlu ol ❤

Eski sevgilinizin çıktığınız zamanlarda hangi hareketlerinden şüphelenmiştiniz mesela ona guveniyormuydunuz ? Eski konunuzun linki var mı belki bende birşeyler çıkarırım ilişkimle alakalı .d

Eski konunu hatirliyorum canim. Yeterince uzulfugunu de biliyorum Artik arkana bakma onune bak sen de mutlu ol ❤

Şu an o döneme göre bin kat daha iyiyim. Depresyonu atlattım, eski hevesli halim geri geldi. İş değiştirdim, saçımı değiştirdim en önemlisi kısmen de olsa kafamı değiştirdim çok iyi geldi hepsi. İnanın duyunca aman aman üzülmedim ama çok öfkeliyim içten içe

Eski sevgilinizin çıktığınız zamanlarda hangi hareketlerinden şüphelenmiştiniz mesela ona guveniyormuydunuz ? Eski konunuzun linki var mı belki bende birşeyler çıkarırım ilişkimle alakalı .d

Ya ben ana kuzusu olduğundan şüphelenmiştim ama kendine o çok güvenli hallerini görünce yok öyle değildir diyordum, öyleymiş. Bana yalan söylediğinden şüphelenmiştim, bin kere demiş üstelik o kadar salakça konulardaki eski bi kız arkadaşımla konuşurken ortaya çıktı bunlar da

Bu ayrıntıyı neden verdiniz ki? İsteyen istediğiyle olur. Bitmiş gitmiş bir şey, sinirli olacak, arkadaşlarınızın size söyleme konusunda hassas davranacağı bir şey yok ortada. Size kabullenmek düşüyor bence. Bittiğini, insanların hayatına devam edebileceğini kabul etmeniz gerekiyor.

Iste buna cok sevindim. Illa ki uzulursun insaniz nihayetinde icindeki ofkeyi de at. Umarim cok ama cok mutlu olursun. Ambulansi cagirip seni arama geregi bile duymayan adamdan kurtuldugun icin sukretmelisin bence.

İsteyen istediği ile elbette olsun orada vurgulamak istediğim kendi zıtlığıydı. Kimseden hassasiyet de beklemedim onlar dikkat ettiler sadece

Bir ateist neden ilahiyatçıyla evlensin ki?
Ana kuzusu olduğu için annesi oğlunu yola getirsin diye kızı kurban mı seçti acaba?

Kurtulduğunuza şükredin.

Açıkcası bilmiyorum annesi benim kapanmamı da istermiş sjdmdjd zaten açık giyinince filan alttan alttan laf sokar gibi konuşuyordu. Umarım kızı kurban seçmemişlerdir

Açıkcası bilmiyorum annesi benim kapanmamı da istermiş sjdmdjd zaten açık giyinince filan alttan alttan laf sokar gibi konuşuyordu. Umarım kızı kurban seçmemişlerdir
İnançsız adamın neyine kapalı kız?
Bildiğin dengesiz.

Kıza üzüldüm yazık olacak.

Kizi kurban falan secmemistir merak etme. Zaten korkagin tekiydi sen yeni goruyorsun hepsi bu.

Nişanlandığı kişiye üzüldüm hayat işte imtihanı o olacak demek ki...

Her ilişkide insan farklı biridir ,karşı tarafla kurduğun ilişki değişir diye düşünüyorum.Bu yüzden bana karşı şöyleydi ama ona karşı şöyle diye üzülme.Sana karşı olan tavırları ilişkinde kendin belirlemelisin .Gelelim dini zıtlıklarına..Ben bu türlü zıt bakış açılarında ,ilişkilerin çok zor yürüdüğünü ve tarafların birbirini er ya da geç tanıyıp yıprattığını düşünüyorum.Ama sizin için iyi olmuş ,ilk başta çok üzülsenizde bir iki haftaya kalmaz durumu kabullenip ,daha güçlü olacağınıza inanıyorum.Kendi yolunuza ve hayatınıza odaklanmaya çalışın ,araştırmayın ,ilgilenmeyin gerler daha kolay olur .

amaan bitmiş gitmiş.

aldatılmamışsın kafalar uymamış hazmedilmeyecek bişey yok abartma kafanda. ne çabuk falan diye de takma

He yok başta aşırı şekilde çok taktım, üzüldüm ayrılığı ama şimdi görünce aman aman bir şey olmadı içimde. Öfkelendim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…