Eski konunu hatirliyorum canim. Yeterince uzulfugunu de biliyorumArtik arkana bakma onune bak sen de mutlu ol ❤
Eski sevgilinizin çıktığınız zamanlarda hangi hareketlerinden şüphelenmiştiniz mesela ona guveniyormuydunuz ? Eski konunuzun linki var mı belki bende birşeyler çıkarırım ilişkimle alakalı .d
Bu ayrıntıyı neden verdiniz ki? İsteyen istediğiyle olur. Bitmiş gitmiş bir şey, sinirli olacak, arkadaşlarınızın size söyleme konusunda hassas davranacağı bir şey yok ortada. Size kabullenmek düşüyor bence. Bittiğini, insanların hayatına devam edebileceğini kabul etmeniz gerekiyor.Kendisi inançsız, alkolü vs seven birisiydi şimdi birlikte olduğu kız kapalı, ilahiyat mezunu. Kendimi aldatılmış gibi hissediyorum. (aldatma derken ilişki anlamında değil.) başka birisiyle başka şekilde davrandı sanırım.
Şu an o döneme göre bin kat daha iyiyim. Depresyonu atlattım, eski hevesli halim geri geldi. İş değiştirdim, saçımı değiştirdim en önemlisi kısmen de olsa kafamı değiştirdim çok iyi geldi hepsi. İnanın duyunca aman aman üzülmedim ama çok öfkeliyim içten içe
Bu ayrıntıyı neden verdiniz ki? İsteyen istediğiyle olur. Bitmiş gitmiş bir şey, sinirli olacak, arkadaşlarınızın size söyleme konusunda hassas davranacağı bir şey yok ortada. Size kabullenmek düşüyor bence. Bittiğini, insanların hayatına devam edebileceğini kabul etmeniz gerekiyor.
Bir ateist neden ilahiyatçıyla evlensin ki?
Ana kuzusu olduğu için annesi oğlunu yola getirsin diye kızı kurban mı seçti acaba?
Kurtulduğunuza şükredin.
İnançsız adamın neyine kapalı kız?Açıkcası bilmiyorum annesi benim kapanmamı da istermiş sjdmdjd zaten açık giyinince filan alttan alttan laf sokar gibi konuşuyordu. Umarım kızı kurban seçmemişlerdir
Açıkcası bilmiyorum annesi benim kapanmamı da istermiş sjdmdjd zaten açık giyinince filan alttan alttan laf sokar gibi konuşuyordu. Umarım kızı kurban seçmemişlerdir
Her ilişkide insan farklı biridir ,karşı tarafla kurduğun ilişki değişir diye düşünüyorum.Bu yüzden bana karşı şöyleydi ama ona karşı şöyle diye üzülme.Sana karşı olan tavırları ilişkinde kendin belirlemelisin .Gelelim dini zıtlıklarına..Ben bu türlü zıt bakış açılarında ,ilişkilerin çok zor yürüdüğünü ve tarafların birbirini er ya da geç tanıyıp yıprattığını düşünüyorum.Ama sizin için iyi olmuş ,ilk başta çok üzülsenizde bir iki haftaya kalmaz durumu kabullenip ,daha güçlü olacağınıza inanıyorum.Kendi yolunuza ve hayatınıza odaklanmaya çalışın ,araştırmayın ,ilgilenmeyin gerler daha kolay olur .
Parayla imanin kimde oldugu belli olmazmis demekki icinde az bi kirinti vardiysa orataya cikmistirBir ateist neden ilahiyatçıyla evlensin ki?
Ana kuzusu olduğu için annesi oğlunu yola getirsin diye kızı kurban mı seçti acaba?
Kurtulduğunuza şükredin.
Parayla imanin kimde oldugu belli olmazmis demekki icinde az bi kirinti vardiysa orataya cikmistir
Yani olabilir. Icinde vardi demekki sonradan imana gelmistirAhahah gizli mümin çıktı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?