Eski sözlüm nişanlanmış

Ya fikirleri değişebilir insanin. Degismese bile ben inançsız biri olarak kendini bilen bir müslümanla evlenebilirim benim inancima karışmayacaksa. Ha çok koyu dindarla direk ateist birlikteliği zor, o bir gerçek. Bitmiş gitmiş bir konu, insalllah sizin nezdinizdede kapanır yakinda, tümden kurtulursunuz.

Ya ben ana kuzusu olduğundan şüphelenmiştim ama kendine o çok güvenli hallerini görünce yok öyle değildir diyordum, öyleymiş. Bana yalan söylediğinden şüphelenmiştim, bin kere demiş :KK70: üstelik o kadar salakça konulardaki eski bi kız arkadaşımla konuşurken ortaya çıktı bunlar da
En basitinden hangi yalanı söyledi meselâ .D benimkide ben yapmam etmem diyor ama guvenemiyorum

En basitinden hangi yalanı söyledi meselâ .D benimkide ben yapmam etmem diyor ama guvenemiyorum

Aldatma vs gibi değil. İlişkide serbest birisiydim oraya buraya gitme diye karışmadığım için o konuda yalan dğeil ama daha çok ailevi şeylerde. Mesela annesi beni bariz sevmiyordu ama çok seviyor diyordu sjdnhff ya da ilk başladığımız zamanlar kendimi üst göstermek için sanırım o da benden hoşlanıyor bu da benden goşalanıyot diye anlatmıştı. O kızlardan birisiyle şimdi çok samimiyim laf arasında eski sevgilimin üniversite birde ondan hoşlandığını söykedi sjfnfjfn

Back
X