- 6 Şubat 2016
- 286
- 162
- 18
- Konu Sahibi merve_3535
merhaba kızlar..sevgilinin ya da eşinizin face inde eski takıldıkları hala dursa ve onlarla face de göz göre göre yorumlaşsa tepkinin ne olurdu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saygısızlığın daniskası.. yallah diye tekmeyi yerdi..merhaba kızlar..sevgilinin ya da eşinizin face inde eski takıldıkları hala dursa ve onlarla face de göz göre göre yorumlaşsa tepkinin ne olurdu?
onun açısından hiç hoş olmazdımerhaba kızlar..sevgilinin ya da eşinizin face inde eski takıldıkları hala dursa ve onlarla face de göz göre göre yorumlaşsa tepkinin ne olurdu?
işte ben de o yuzden sil die diretmedim.önceden bişeyler yaşamışlar sonuçta.onun silmesini bekledim.yapmıyorkıskanç biri değilim asla..
ama bende rahatsız olurdum..
normal kız arkadaş tamamda aralarında bişeyler geçmisse silmesi lazımdı..
ama bende burnumda kıl aldırmayacağımdan asla sil diyemezdim kendi kendimi yerdim :)
Ne kadar insancıl bir adamla sevgili olmuşum diye gurur duyardım kendimle...
Sen aynisini yapsan ve seni coktan terketmis olucaksa demekki ona görede normal bi durum degil. Isine geliyor demekki.işte ben de o yuzden sil die diretmedim.önceden bişeyler yaşamışlar sonuçta.onun silmesini bekledim.yapmıyoriçim içimi yiyor da kıskanç oldugumu duşunmesin die sustum.ama öyle yorumlaşmasını görunce tepem attı.ben öyle bişey yapsam beni coktan terk etmişti.
:))))))Allah bin kere korusun. Uykuya dalar bir daha uyanamazdı herhalde![]()