eski takıldıkları..

merve_3535

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
286
162
18
merhaba kızlar..sevgilinin ya da eşinizin face inde eski takıldıkları hala dursa ve onlarla face de göz göre göre yorumlaşsa tepkinin ne olurdu?

Es asamasina gelmeden cozulmesi gereken bir konu bu.
1 dayak nedir 2 neden atilir diyerek konuya girer ve rahatsizligimi belli ederdim.
Sallamadi mi, tekme keyfi?

kızlar çok tatlişsiniz yahu :) adam normal buluyo öyle olmasını.ben onları sil diye başının etini yemedim.ama rahatsız oldugumu belli ettim.gorusmuyorum ki onlarla diyo..ama benim bildiğimi bile bile neden apaçık yerde normal şekilde olsa bile yorumlaşıyor..ve gerçekten ona çok normal geliyor bu durum..şu an konuşmuyorum.sinirlerim altust oldu kızlar ya:(

kıskanç biri değilim asla..
ama bende rahatsız olurdum..
normal kız arkadaş tamamda aralarında bişeyler geçmisse silmesi lazımdı..
ama bende burnumda kıl aldırmayacağımdan asla sil diyemezdim kendi kendimi yerdim :)

kıskanç biri değilim asla..
ama bende rahatsız olurdum..
normal kız arkadaş tamamda aralarında bişeyler geçmisse silmesi lazımdı..
ama bende burnumda kıl aldırmayacağımdan asla sil diyemezdim kendi kendimi yerdim :)
işte ben de o yuzden sil die diretmedim.önceden bişeyler yaşamışlar sonuçta.onun silmesini bekledim.yapmıyor:( içim içimi yiyor da kıskanç oldugumu duşunmesin die sustum.ama öyle yorumlaşmasını görunce tepem attı.ben öyle bişey yapsam beni coktan terk etmişti.

işte ben de o yuzden sil die diretmedim.önceden bişeyler yaşamışlar sonuçta.onun silmesini bekledim.yapmıyor:KK43: içim içimi yiyor da kıskanç oldugumu duşunmesin die sustum.ama öyle yorumlaşmasını görunce tepem attı.ben öyle bişey yapsam beni coktan terk etmişti.
Sen aynisini yapsan ve seni coktan terketmis olucaksa demekki ona görede normal bi durum degil. Isine geliyor demekki.

evet bence de işine geliyor:( napayım kızlar ya? çok emek verdim.bitsin istemiyorum..ama soğuyorum da böyle şeyleri bana normalmiş gibi algılatmaya çalıştıkça..

Back
X