eski üyelik iptalimi istiyorum..

zilanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
154
0
46
Bartın
Arkdaşlar eskiden bir üyeliğim vardı farklı bir isimle..oraya yazdığım konular sebebi ile o üyeliğimin iptalini istiyorum.
nolur yardımcı olun.

yonetıcılerrden brıne msj atsan daha kolay olur gıbı canım işin

Arkdaşlar eskiden bir üyeliğim vardı farklı bir isimle..oraya yazdığım konular sebebi ile o üyeliğimin iptalini istiyorum.
nolur yardımcı olun.

aktif bir üyeliğin var iken başka bir üyelik almak yasak bildiğim kadarı ile
diğer üyeliğin ile girerek o nikinden yöneticilere mesaj atman gerekmekte.

mailimin şifresi çalındığı için giremedim bir daha..ve mail aktivasyonu bekleniyor diye uyarı aldım.bu şekilde yardımcı olamazlar mı.

canim üyeligini silseler bile, açtigin konular kapanmiyor diye biliyorum ben..............

mailimin şifresi çalındığı için giremedim bir daha..ve mail aktivasyonu bekleniyor diye uyarı aldım.bu şekilde yardımcı olamazlar mı.

yeterki üyeliğim kapatılsın..benim olduğumu bilmesin kimse.

iyi de
bu nikinden girerek
diğer üyeliğini iptal edemezsin ki
nerden bilecekler diğer üyenin de sen olduğunu

farzedelim
benim pc'mden iş arkadaşlarımdan biri girdi kk'ya
sonra msj attı adminlere dedi ki "ben csi, eski nikimin şifresini kaybettim, diğer nikimin kapanmasını istiyorum"
adminlerde sildi

olur mu öyle şey

ayrıca mail şifresi ile üyelik şifresi ne alaka?

Mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor giremiyorum anlayacağın.

E eski nicikinin sen olduğunu kim bilecek ki? Nickin isim soysim şeklinde değilse nasıl anlaşılacak sen olduğun? Zaten geçmişte de kalmıştır konular, yani aramalarda filan en son sayfalarda çıkar. Kim arayıp bulacak? Bırak kalsın, gömülsün tarihin derinliklerine.

kazene msj attım.açtığım konu sayısını fln söyledim.ben burda sizden yardım istiyorum kızlar beni terslemeyin ne olur ya

agdan belkı 2.uyelık oldgu anlasılablyrdur ıp vs gercı bakmaya zaamnlrı olurmu bılemıyorum amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…