csi Susuyorsam Asaletimdendir Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 6.719 6.335 398 48 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zilanay #41 zilanay .!.: bu üyeliğim değil eski olan Genişletmek için tıkla... e arkadaşım onu nasıl gönderelim bilmiyorum ki o nikini onu sen mesaj atıcan adminlere ama mesaj sayn da pm atmaya yetmez bilemedim elimizden gelen budur
zilanay .!.: bu üyeliğim değil eski olan Genişletmek için tıkla... e arkadaşım onu nasıl gönderelim bilmiyorum ki o nikini onu sen mesaj atıcan adminlere ama mesaj sayn da pm atmaya yetmez bilemedim elimizden gelen budur
zilanay Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2011 154 0 46 Bartın 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zilanay #42 csi .!.: e arkadaşım onu nasıl gönderelim bilmiyorum ki o nikini onu sen mesaj atıcan adminlere ama mesaj sayn da pm atmaya yetmez bilemedim elimizden gelen budur Genişletmek için tıkla... sana özel msj atmaya hakkım var mı bilmiyorum.burda uluorta söylemek istemiyorum
csi .!.: e arkadaşım onu nasıl gönderelim bilmiyorum ki o nikini onu sen mesaj atıcan adminlere ama mesaj sayn da pm atmaya yetmez bilemedim elimizden gelen budur Genişletmek için tıkla... sana özel msj atmaya hakkım var mı bilmiyorum.burda uluorta söylemek istemiyorum
nora2010 Nirvana Kayıtlı Üye 21 Eylül 2009 9.864 10.314 773 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zilanay #43 bu konuda hic bilgim yok.
csi Susuyorsam Asaletimdendir Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 6.719 6.335 398 48 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zilanay #44 zilanay .!.: Mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor giremiyorum anlayacağın. Genişletmek için tıkla... bi dakika ben bunu anlamadım mail aktivasyonu bekleniyor diyor isen nasıl konu açtın? aktive edilmeyen hesaptan konu açamazsın ki ::26:
zilanay .!.: Mail aktivasyonu bekleniyor yazıyor giremiyorum anlayacağın. Genişletmek için tıkla... bi dakika ben bunu anlamadım mail aktivasyonu bekleniyor diyor isen nasıl konu açtın? aktive edilmeyen hesaptan konu açamazsın ki ::26:
csi Susuyorsam Asaletimdendir Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 6.719 6.335 398 48 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zilanay #45 zilanay .!.: sana özel msj atmaya hakkım var mı bilmiyorum.burda uluorta söylemek istemiyorum Genişletmek için tıkla... kimseye yok sana özelden bir mail adresi vereyim oraya mail at olur mu?
zilanay .!.: sana özel msj atmaya hakkım var mı bilmiyorum.burda uluorta söylemek istemiyorum Genişletmek için tıkla... kimseye yok sana özelden bir mail adresi vereyim oraya mail at olur mu?
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.092 498 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zilanay #46 csi .!.: bi dakika ben bunu anlamadım mail aktivasyonu bekleniyor diyor isen nasıl konu açtın? aktive edilmeyen hesaptan konu açamazsın ki ::26: Genişletmek için tıkla... csi kafan karışmış,kız yeni mail almış ve yeni üyelik almış
csi .!.: bi dakika ben bunu anlamadım mail aktivasyonu bekleniyor diyor isen nasıl konu açtın? aktive edilmeyen hesaptan konu açamazsın ki ::26: Genişletmek için tıkla... csi kafan karışmış,kız yeni mail almış ve yeni üyelik almış
E EstetikEditor ne mutlu TÜRKÜM diyene Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.979 148 158 İstanbul 23 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi zilanay #47 İşlem tamamdır...