- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi laraenve11
-
Yanlış anlamayın ama bu 10 yıllık küslüğü birde aileniz ve eski eşinizden dinlemek lazım. Burada herkes aileyi linçlemiş ama olayın gidişatını bilmiyoruz. Eşini iş arkadaşıyla aldatmak tahmin ediyorum ki taa ailenizi rezil edecek çok büyük olaylara sebep olmuştur. Herkes birbirini tanıyordur belki. İnsan kolay kolay evlada sırtını dönmez. Hele ki anneler baba affetmese bile gizli gizli görüşür.
Hapse atıp müebbet verelim hatta yetmesin idama falan mahkum edelim aldatan insanlarıAdamların bedel ödememesi aldatma hatasını haklı kılmıyor. Erkeklerin de aynı derecede toplumda rencide edilmesi , dışlanması gerekir. Hayat arkadaşına yanlış yapan , iş arkadaşına, ailesine de gözü kapalı yanlış yapar. Bu karakterle alakalı bir şey. E o zaman eninde sonunda kimse bedel ödemesin madem erkekler ödemiyor nasılsa, yanlışı yanlışla mı halledelim anlayamadım ? Buraya bi erkek yazsaydı ben eşimi onun iş yerindeki kadın arkadaşıyla aldattım , aradan baya zaman geçti vsss ona da olur yA öyle şey önüne bak kimseye açma bu konuyu mu diyecektiniz , insandır hata yapar mı diyecektiniz onu merak ediyorum ben
Canını unuttun.Hapse atıp müebbet verelim hatta yetmesin idama falan mahkum edelim aldatan insanları
Aldatma, aldatılma meselesi fazla büyütülüyor bence. Abartacak bir durum yok. İnsanız her şey gelebilir başımıza.Canını unuttun.
Üslubumda bir şey göremiyorum yüzüne tükürme kısmı mecazi anlamda biraz. Israrla erkek olsa bir sürü laf soyleyecegimizi iddia ederek bazı şeyleri aşıyorsunuz ama. Hem siz demediniz mı insanlar tek tip robot değildir diye neden şimdi sizle aynı düşünmeyenleri samimiyetsiz hatta ikiyüzlü ilan ediyorsunuz?Öncelikle üslubunuza dikkat edin. Kimsenin yüzüne tüküreceğimiz yok. Haddimize de değil. Bu olayın belli bi süresi de yok , biri bize bişey yaşattığında, canımızı çok yaktığında o şey zaman aşımına uğramıyor. Ki ben kalkıp bi on sene daha da çeksin demedim , düzgün okuyup yorumlasa idiniz keşke, burda bahsettiğim husus bu konunun aynısını bi erkek açsa , napalım kardeş aldatmasaydın sende , başına gelen her şeyi hak ediyorsun diyecek kişiler, şimdi sırf kadın diye pozitif ayrımcılık uygulaması . Olsun artık önüne bak , hatta erkeklerde yapıyor , kadın da yapıversin ne olacak tarzı düşünce . Yoksa banane ister on sene çeksin, ister başka beni ilgilendirmiyor, sadece insanların yorum yaparken eşit davranmaması bana çok samimiyetsiz geliyor . Ortada bi hata varsa ve o hata kadın , erkek kim tarafından yapıldıysa benim için eşittir.
Bazı şeyler standarttır. Kadın erkeğe göre değişmez. Hakim kadın erkeğe göre ceza veriyor mu mesela ? Ben duygu yönünden kimse aynı değildir diyorum. Fakat bi suç varsa ortada cinsiyete göre değişmez , ay o kadın şöyledir , böyledir diye haklı çıkartamayız, ki o zaman bu aldatılan kadın olunca kadın kocasıyla ilgilenmemiştir ev işi yapmamıştır da aldatılmıştıra çıkıyor. Neyse yA daha fazla yorum yapamayacağım , kimsenin görüşünü değiştirmek gibi amacım da yok. Herkes nasıl tepki vermek istiyorsa versin . İyi günlerÜslubumda bir şey göremiyorum yüzüne tükürme kısmı mecazi anlamda biraz. Israrla erkek olsa bir sürü laf soyleyecegimizi iddia ederek bazı şeyleri aşıyorsunuz ama. Hem siz demediniz mı insanlar tek tip robot değildir diye neden şimdi sizle aynı düşünmeyenleri samimiyetsiz hatta ikiyüzlü ilan ediyorsunuz?
Aldatmak hukuki olarak bir suç değildir.Bazı şeyler standarttır. Kadın erkeğe göre değişmez. Hakim kadın erkeğe göre ceza veriyor mu mesela ? Ben duygu yönünden kimse aynı değildir diyorum. Fakat bi suç varsa ortada cinsiyete göre değişmez , ay o kadın şöyledir , böyledir diye haklı çıkartamayız, ki o zaman bu aldatılan kadın olunca kadın kocasıyla ilgilenmemiştir ev işi yapmamıştır da aldatılmıştıra çıkıyor. Neyse yA daha fazla yorum yapamayacağım , kimsenin görüşünü değiştirmek gibi amacım da yok. Herkes nasıl tepki vermek istiyorsa versin . İyi günler
Ben orda genel olarak suç cezalarının cinsiyete göre değişmemesinden bahsettim . Aldatmak hukuki bir suç değildir , böylece cezası da yoktur. Fakat evlilik birliği içersinde kusurlu bir harekettir bunun da yaptırımları vardır. Erkek isterse çocuğunu yanına alabilir mesela bunu kanıtlayıpAldatmak hukuki olarak bir suç değildir.
Hayır alamaz. Anlamadığınız nokta bu zaten. Aldatmak eşe karşı işlenmiş bir kabahttir. Bir annenin çocuğuyla ilişkisini etkilemez. Hukuk da böyle bakar buna, aldatan anneden çocuğunu almaz. Aldatmak yüz kızartıcı suç değildir. Kim uydurduysa bu anne aldatırsa baba çocuğu alabilir efsanesini herkes inanıyor nedenseBen orda genel olarak suç cezalarının cinsiyete göre değişmemesinden bahsettim . Aldatmak hukuki bir suç değildir , böylece cezası da yoktur. Fakat evlilik birliği içersinde kusurlu bir harekettir bunun da yaptırımları vardır. Erkek isterse çocuğunu yanına alabilir mesela bunu kanıtlayıp
Alamaz mı ? Amcamın eşi , amcamı aldattı 5 yaş çocuğun velayetini baba aldı nereye alamıyor ? Ki alsın da zaten babası. sadakatsiz bir kadının yanında durmasın çocuk. Siz bi araştırın bence bunuHayır alamaz. Anlamadığınız nokta bu zaten. Aldatmak eşe karşı işlenmiş bir kabahttir. Bir annenin çocuğuyla ilişkisini etkilemez. Hukuk da böyle bakar buna, aldatan anneden çocuğunu almaz. Aldatmak yüz kızartıcı suç değildir. Kim uydurduysa bu anne aldatırsa baba çocuğu alabilir efsanesini herkes inanıyor nedense
Hayır alamaz. Anlamadığınız nokta bu zaten. Aldatmak eşe karşı işlenmiş bir kabahttir. Bir annenin çocuğuyla ilişkisini etkilemez. Hukuk da böyle bakar buna, aldatan anneden çocuğunu almaz. Aldatmak yüz kızartıcı suç değildir. Kim uydurduysa bu anne aldatırsa baba çocuğu alabilir efsanesini herkes inanıyor nedense
Biz kadına suçsuz demedik ki? Cezasını çekmiş, bedelini ödemiş bir de biz burda asmayalım dedik. Bakın yardım almaya gelmişti ama yine bir sürü laf söylendi gitti. Umarım aralarda işine yarayacak şeyler söyleyen olmuştur da bi ruh halinden çıkar.Bazı şeyler standarttır. Kadın erkeğe göre değişmez. Hakim kadın erkeğe göre ceza veriyor mu mesela ? Ben duygu yönünden kimse aynı değildir diyorum. Fakat bi suç varsa ortada cinsiyete göre değişmez , ay o kadın şöyledir , böyledir diye haklı çıkartamayız, ki o zaman bu aldatılan kadın olunca kadın kocasıyla ilgilenmemiştir ev işi yapmamıştır da aldatılmıştıra çıkıyor. Neyse yA daha fazla yorum yapamayacağım , kimsenin görüşünü değiştirmek gibi amacım da yok. Herkes nasıl tepki vermek istiyorsa versin . İyi günler
Anne vermiştir. Daha hafta sonu avukat arkadaşımla bunun sohbetini ettik. Onun dediğine göre anne hayat kadını dahi olsa anne istemeden babaya verilmez vekalet.Alamaz mı ? Amcamın eşi , amcamı aldattı 5 yaş çocuğun velayetini baba aldı nereye alamıyor ? Ki alsın da zaten babası. sadakatsiz bir kadının yanında durmasın çocuk. Siz bi araştırın bence bunu
Anne filan vermedi , aksine çok almaya uğraştı ama ahlaksız bi yaşam sürdüğü anlaşılınca babasına verildi . Tek bi olayı genellemedim siz kesin annesine veriliyor gibi genelleme yapınca esas örnek vereyim dedim . Dediğiniz gibi her olay kendi içinde değerlendiriliyor . Hayat kadını olsa da anneye verilir diye de bişey yok verilmesin de zaten .Anne vermiştir. Daha hafta sonu avukat arkadaşımla bunun sohbetini ettik. Onun dediğine göre anne hayat kadını dahi olsa anne istemeden babaya verilmez vekalet.
Tek bir olayı genelleyemezsiniz hukukta. Amcanızın davasında farklı detaylar vardır. Her olay kendi içinde değerlendirilir.
Gelsin hukukçu arkadaşlar aydınlatsın bizi.Anne filan vermedi , aksine çok almaya uğraştı ama ahlaksız bi yaşam sürdüğü anlaşılınca babasına verildi . Tek bi olayı genellemedim siz kesin annesine veriliyor gibi genelleme yapınca esas örnek vereyim dedim . Dediğiniz gibi her olay kendi içinde değerlendiriliyor . Hayat kadını olsa da anneye verilir diye de bişey yok verilmesin de zaten .
Siz burada babayı değil çocuğu cezalandırıyorsunuz. O kadın düzgün bir anneyse tabi ki annesinin yanında durmalı. Kocasını aldatması anneliğini kötü yapmaz çünkü kimsenin kapalı kapılar ardında ne yaşadığını bilmiyoruz. İstisnalar hariç hangi baba veya diğer akrabalar anne kadar iyi bakar ki çocuğa ?Alamaz mı ? Amcamın eşi , amcamı aldattı 5 yaş çocuğun velayetini baba aldı nereye alamıyor ? Ki alsın da zaten babası. sadakatsiz bir kadının yanında durmasın çocuk. Siz bi araştırın bence bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?