Eski yanlışlar ve geçmeyen vicdan azabı

 
oğlu karısını aldattı diye kimse oğluna yıllarca küsmüyor ,

hata yapmayan bir allah , kocan boşasın ama ailen fazla abartmış gerçekten ,

yoluna bak hayat devam ediyor , güneş hergün bizim için doguyor ,
 
Hapse atıp müebbet verelim hatta yetmesin idama falan mahkum edelim aldatan insanları
 
Üslubumda bir şey göremiyorum yüzüne tükürme kısmı mecazi anlamda biraz. Israrla erkek olsa bir sürü laf soyleyecegimizi iddia ederek bazı şeyleri aşıyorsunuz ama. Hem siz demediniz mı insanlar tek tip robot değildir diye neden şimdi sizle aynı düşünmeyenleri samimiyetsiz hatta ikiyüzlü ilan ediyorsunuz?
 
Bazı şeyler standarttır. Kadın erkeğe göre değişmez. Hakim kadın erkeğe göre ceza veriyor mu mesela ? Ben duygu yönünden kimse aynı değildir diyorum. Fakat bi suç varsa ortada cinsiyete göre değişmez , ay o kadın şöyledir , böyledir diye haklı çıkartamayız, ki o zaman bu aldatılan kadın olunca kadın kocasıyla ilgilenmemiştir ev işi yapmamıştır da aldatılmıştıra çıkıyor. Neyse yA daha fazla yorum yapamayacağım , kimsenin görüşünü değiştirmek gibi amacım da yok. Herkes nasıl tepki vermek istiyorsa versin . İyi günler
 
Aldatmak hukuki olarak bir suç değildir.
 
Aldatmak hukuki olarak bir suç değildir.
Ben orda genel olarak suç cezalarının cinsiyete göre değişmemesinden bahsettim . Aldatmak hukuki bir suç değildir , böylece cezası da yoktur. Fakat evlilik birliği içersinde kusurlu bir harekettir bunun da yaptırımları vardır. Erkek isterse çocuğunu yanına alabilir mesela bunu kanıtlayıp
 
Hayır alamaz. Anlamadığınız nokta bu zaten. Aldatmak eşe karşı işlenmiş bir kabahttir. Bir annenin çocuğuyla ilişkisini etkilemez. Hukuk da böyle bakar buna, aldatan anneden çocuğunu almaz. Aldatmak yüz kızartıcı suç değildir. Kim uydurduysa bu anne aldatırsa baba çocuğu alabilir efsanesini herkes inanıyor nedense
 
Alamaz mı ? Amcamın eşi , amcamı aldattı 5 yaş çocuğun velayetini baba aldı nereye alamıyor ? Ki alsın da zaten babası. sadakatsiz bir kadının yanında durmasın çocuk. Siz bi araştırın bence bunu
 
 

Eklentiler

  • 1A532C43-E1C6-499D-977E-F6E2AFDF14CE.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 48
Biz kadına suçsuz demedik ki? Cezasını çekmiş, bedelini ödemiş bir de biz burda asmayalım dedik. Bakın yardım almaya gelmişti ama yine bir sürü laf söylendi gitti. Umarım aralarda işine yarayacak şeyler söyleyen olmuştur da bi ruh halinden çıkar.
 
Anne vermiştir. Daha hafta sonu avukat arkadaşımla bunun sohbetini ettik. Onun dediğine göre anne hayat kadını dahi olsa anne istemeden babaya verilmez vekalet.

Tek bir olayı genelleyemezsiniz hukukta. Amcanızın davasında farklı detaylar vardır. Her olay kendi içinde değerlendirilir.
 
Anne filan vermedi , aksine çok almaya uğraştı ama ahlaksız bi yaşam sürdüğü anlaşılınca babasına verildi . Tek bi olayı genellemedim siz kesin annesine veriliyor gibi genelleme yapınca esas örnek vereyim dedim . Dediğiniz gibi her olay kendi içinde değerlendiriliyor . Hayat kadını olsa da anneye verilir diye de bişey yok verilmesin de zaten .
 
Gelsin hukukçu arkadaşlar aydınlatsın bizi.
 
Sizi kinayanlar hayatlarını çok mu doğru yaşıyor? Siz kendiniz böyle eziklerseniz onlarda ezikler tabi ki. Yasamissiniz cezasını cekmissiniz. Hiçbir erkek 10 sene bunun cezasını çekmez. Kendinize gelin ve hayatınıza bakın. Önemli olan ders çıkarmak. Bir insanın eşini aldatması onun kötü anne/baba oldugunu göstermez.
 
Siz burada babayı değil çocuğu cezalandırıyorsunuz. O kadın düzgün bir anneyse tabi ki annesinin yanında durmalı. Kocasını aldatması anneliğini kötü yapmaz çünkü kimsenin kapalı kapılar ardında ne yaşadığını bilmiyoruz. İstisnalar hariç hangi baba veya diğer akrabalar anne kadar iyi bakar ki çocuğa ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…