Eski yasanmisliga ozlem

:KK57::KK57::KK57::KK57:
bunlar konularınızdan bazı örnekler.
ama sizin taktığınız tek konu şimdiye kadar eşinizin pazarcı olması.
Bir an vaahh yazıkk barışsalar bari diyecektim .Ama bacım sen ne yapıyosun..Bazı kadınları anlayamıyorum vallahii..Birazdan kocamdır döverde severde kıvamına geleceğiz sanırım..

Bende boşandım ve hiç pişman değilim.
Öylesine sildim ki ona bir zamanlar hissettiklerimin tozu bile kalmadı.
Çünkü ben tükettim ve boşandım, onun kendisini tüketmesine de izin verdim.
Fark budur belki de..

Ama boşandınız isen kesin bi sebebi varda boşandınız.
Zamanla unutursun, bence bi suda iki kere yıkanılmaz..

yazık herşeyi ailene yansıtmışsınailende zaten gıcık bahane arıyorlar onlarda üstüne tuz biber olmuş anladıgım kadarıyla zor bir durum

bende şimdi okudum sırf aile neden değilmiş dayak yemişsin daha ötesi vardmı bence bunları getir aklına

Allah aşkına kafa bi milyon gelip attığı dayağı mı özlediniz bende ailenizi suçlayacaktım az kalsın.
Bence yatıp kalkıp babanıza şükredin arkanızda durmuş size kucak açmış.
Allah razı olsun diyeceğiniz yerde sinirleniyomuşsunuz onlara pesss doğrusu :KK57::KK57:

Allah aşkına kafa bi milyon gelip attığı dayağı mı özlediniz bende ailenizi suçlayacaktım az kalsın.
Bence yatıp kalkıp babanıza şükredin arkanızda durmuş size kucak açmış.
Allah razı olsun diyeceğiniz yerde sinirleniyomuşsunuz onlara pesss doğrusu :KK57::KK57:
Dayak falan ozlemek değil sadece eskiye güzel anilara ozlem duyuyorum çünkü iyi yada kötü bir yasanmislik, alışkanlık var sadece bosluktayim kimseyi sevemiyecegimi düşünüyorum

X

Canim gorusemem çünkü ailelerimiz çok birbirlerinden nefret ediyorlar çok zitlardi zaten.. bosanmadan önce ben babama onlarla görüşmeye giderken geliyim dedim yo ne işin var silerim seni falan esimde demiski bize 1 ay süre verin toparlanip öyle karar verelim babamda bizim kitabimizda yazmaz demiş aklıma geldikçe üzülüyorum zaten babama göre kızlar etkisiz eleman

Bütün mesajlari okumadim ama bu aileler nasil boyle kolay yuva yikabiliyorlar? Evet idare ederdiniz aileler olmasaydi. Tekrar birlesemez misiniz? Çok büyük gunah yaptiklari cok buyuk.

eski açtığın konuları bende hatırlıyorum.eskiden eski eşinin sorunlarından yakınıyordun şimdi ayrılınca özlemişsin suçu ailene atıyorsun :KK20: hangi anne isterki kızının böyle bir adamla evlenmesini yada evli kalmasını?

öyle bir yazmışsınız ki bilmeyenler ailenizi suçlamış, kızların da dediği gibi açın bir eski konularınızı okuyun. anne babanız sizi o durumdan çekip kurtarmasalardı suçlu olurlardı asıl. insan nasıl dayanır evladının dayak yemesine? nasıl bile bile ateşe atar?

bence siz yalnızlıktan bunalıma girmişsiniz, sosyalleşin biraz. çalışmıyorsanız işe girin, ismek'e yazılın yapacak bir şeyler bulun. böyle düşüne düşüne sizin dayakçı ve bağımlı koca, beyaz atlı prens olacak az kalmış

Back
X