Eşimle aramda ne geçerse geçsin aileme yansittimm çok hataliyim eşimin is durumunu ailem yüzünden abarttim babam sigortali ise takmisti eşim pazarciydi devamli babamla çalıştığım için beynim yediler bende onu.. eşimle aramda mezhep farkı vardi annem çok büyüttü buyutuncede rahat bırakmadı onun aileside kinlendi off ki ne off yaa ne olursa olsun şimdi dusunuyorum keşke kararı aileler değilde biz verseydik ne olursa olsun kimseye aldirmayin
Canim tabi aileye baglama mak lazım fakat cevremde okadar kötü evliliği olup sonrada opusup koklasan canim kocacim diyen..en basit örneği çok yakın bir akrabam kocası tarafından çık kötü bir ihanete uğradı hemde kötü bir yaşamı vardı hemen ailem devreye girdi baristilar annem yazık kaç senelik evliler dedi barissinlar yapıcı olmak lazim dedi peki bende niye olmasını dedim evlilik madem kutsal ayrılık hemen dusunulmemeli dusunurkende etki altında kalmayın derimbence ailelerden öte bir şey var burada. yani bir kadını yuvasından koparmak kolay değil ama belli ki eşinin bazı tavırları ya da olaylar da sana boşanmayı düşündürmüş. ben böyle düşünüyorum yanlış mıyım. olayı sadece ailene bağlama
bu arada ben de aynı durumdayım.
Canim tabi aileye baglama mak lazım fakat cevremde okadar kötü evliliği olup sonrada opusup koklasan canim kocacim diyen..en basit örneği çok yakın bir akrabam kocası tarafından çık kötü bir ihanete uğradı hemde kötü bir yaşamı vardı hemen ailem devreye girdi baristilar annem yazık kaç senelik evliler dedi barissinlar yapıcı olmak lazim dedi peki bende niye olmasını dedim evlilik madem kutsal ayrılık hemen dusunulmemeli dusunurkende etki altında kalmayın derim
Ailem yapıcı olmadı çünkü mezhep farkı vardi ailem buna daha çok takıldı büyüttü.. benim cevremde her ahlaksizligi yapan evliler var çok yakın akrabam tanıdığım var fakat ailem onlara çok destek oldu beni inciten bu dur benim karar vermeme engel olmalarıeski konularını hatırlıyorum. sorun ailen falan değil, sorun eşin. eşinin kötü yonlerini hatırlayamıyorsan aç da eski konularını bir oku.
her ahlaksızlığı yapıp evli kalana destek olmak iyi birşey değil, kızlarına yapamamışlardır haliyle. el için konuşmak kolay ne de olsa.Eşimin kotu
Ailem yapıcı olmadı çünkü mezhep farkı vardi ailem buna daha çok takıldı büyüttü.. benim cevremde her ahlaksizligi yapan evliler var çok yakın akrabam tanıdığım var fakat ailem onlara çok destek oldu beni inciten bu dur benim karar vermeme engel olmaları
Ailenin baskısıyla karar verme derim kendi iradenle karar ver sonra çok pişman olursun biraz ayrı kalın olmadı evlilik terapisine gidin eğer seviyorsan güçlü ol ailenede bişi anlatma artıkişte gururluysan onu yapamıyorsun. yani ne bileyim ben unutamam. ben de şiddet gördüm ailemin haberi var şu an ve katiyyen dönmemi istemiyorlar hoş eşim de hala hödüklük ediyor gerçi değişmiş sayılmaz ama.. bilmiyorum ben de sen gibi açmazlardayım, bunalımdayım
eski konularını hatırlıyorum. sorun ailen falan değil, sorun eşin. eşinin kötü yonlerini hatırlayamıyorsan aç da eski konularını bir oku.
eşimin sorumsuzca davranışları onlarıda üzdü babam konuştu benle yapamadını boşanmak istediğini söyledi babam zaman verdi ayrı kaldık eşim daha sonra beni alıp tatile götürdü arabada tatil yaptık yat turuna gittik orda eşim umursamaz davrandı teknede beni tek bırakmalar bende kızdım eşimin tepkisi sert oldu 3 tokat attı sonra midyeciye gittik ben alttan aldıkça eşim dahada sinirlendi pansiyonda kalalım dedim yok anana götürcem seni dedi ben yalvardım ama nafile arabaya bindik eşim sen beni yatta nasıl azarlarsın diye arabada kendini kaybetti bana ne öyle yattaki gençleri görünce şımardın onlaramı hava yaptın dedi bende çıldırdım nedemek istiyosun dememe kalmadı öldüresiye dövdü ben imdat kurtarın diye bağırdım arabadan kaçtım eşim zorla bindirdi ist doğru yola çıktık tabi hakaretler umursamaz davranışlar tuvalete götürmemeler neler çektim babamın evine gittik ben kızınızla yapamıyorum boşanmak istiyorum dedi
kızlar eşimin madde kullanmasından dolayı hareketlerinde tutarsızlık vardı ee tabiki bide dayak eve geç geldiğinde alkollu kafasıda yerinde olmazdı uyuşarak gelirdi kızlar o maddeler insanların ruh halini çok değiştiriyor eşim acaba yaptıklarının ve kaybettiklerinin farkındamı 2 hafta oldu aramadı kavgalarımızdan sonra hep ben arardım çok sevdiğim için ama artık arayamam kadınlık gururum var
Kizlar Merhaba ben çok kötü bulanima girdim eski eşimi aramızda geçen onca sorunlara rağmen unutamiyorumhiç aklımdan çıkmıyor hayatıma giren ilk erkekti Ondan mi yaşım 33 bu yaştan sonra aşk acısı ağır geldi üstesinden gelemiyorum çevremdeki kimse beni anlamıyor..evimi yuvami özlüyorum eşimin gülüşünü hep güzel ve olumlu tarafları aklıma geliyor kötü bir yönünü düşünemiyorum hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum hep onla kiyasliyorum off arkadaşlar özlüyorum milletin evliliği 4 4 luk değil ama yinede idare ediyorlar çok kiskaniyorum annem eşimi baştan beri istememisti ayrildigim için mutlu acı cektigimi görüyor ama yinede mutlu bu beni çileden çıkarıyor demesin mi bundan sonra benim istediğim olucak ben begenicem off varya bi sinir oldum..bilmiyorum kızlar unutamiyorum ve ozluyorum
Konunu okurken uzuldum.eger ayrilik sebebiniz guruna dokunan bisey degilse ve esinde hala seni istiyorsa denemek icin gec kalma derim ben.bazen son pismanliklar istesende fayda etmiyor.keske deme ileride.ama dedigim gibi ayrilik sebebin ciddi bir konu degilse tabi.ara bulusmak istedigimi soyle ve acik ol ona yalvarir sekilde degil tabiki.kacan kovalanir moduna sokma eski esini.umarim Hakkinda hayirlisi olur canimKizlar Merhaba ben çok kötü bulanima girdim eski eşimi aramızda geçen onca sorunlara rağmen unutamiyorumhiç aklımdan çıkmıyor hayatıma giren ilk erkekti Ondan mi yaşım 33 bu yaştan sonra aşk acısı ağır geldi üstesinden gelemiyorum çevremdeki kimse beni anlamıyor..evimi yuvami özlüyorum eşimin gülüşünü hep güzel ve olumlu tarafları aklıma geliyor kötü bir yönünü düşünemiyorum hayatıma kimseyi sokmak istemiyorum hep onla kiyasliyorum off arkadaşlar özlüyorum milletin evliliği 4 4 luk değil ama yinede idare ediyorlar çok kiskaniyorum annem eşimi baştan beri istememisti ayrildigim için mutlu acı cektigimi görüyor ama yinede mutlu bu beni çileden çıkarıyor demesin mi bundan sonra benim istediğim olucak ben begenicem off varya bi sinir oldum..bilmiyorum kızlar unutamiyorum ve ozluyorum
Ailenin baskısıyla karar verme derim kendi iradenle karar ver sonra çok pişman olursun biraz ayrı kalın olmadı evlilik terapisine gidin eğer seviyorsan güçlü ol ailenede bişi anlatma artık
Yani olumlu tarafida vardı olumsuz tarafida insan ofkeliyken olumsuz taraflarını daha çok dile getirir belkide sorun bendeydi elinden tutmadim şımarık ça davrandimbunlar konularınızdan bazı örnekler.
ama sizin taktığınız tek konu şimdiye kadar eşinizin pazarcı olması.
Bosanmadiysan icindede kalicaksa seviyorsan 1 şans daha verin birbirinize aileden guvendigin birini sok araya aileler ileriyi göremiyor çünkü Türk toplumu boşanan insanlara farklı gözle bakiyorcanım annem aynı seninki gibi bir göbek atmadığı eksik üzüntülü halime rağmen böyle yapıyor ben de sinir oluyorum babama konusunu bile açamam zaten dalga mı geçiyosun der of
bunlar konularınızdan bazı örnekler.
Yani olumlu tarafida vardı olumsuz tarafida insan ofkeliyken olumsuz taraflarını daha çok dile getirir belkide sorun bendeydi elinden tutmadim şımarık ça davrandim
o o o ne srunlar varmis...bunlar konularınızdan bazı örnekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?