Eski yasanmisliga ozlem

bence ailelerden öte bir şey var burada. yani bir kadını yuvasından koparmak kolay değil ama belli ki eşinin bazı tavırları ya da olaylar da sana boşanmayı düşündürmüş. ben böyle düşünüyorum yanlış mıyım. olayı sadece ailene bağlama

bu arada ben de aynı durumdayım.

Canim tabi aileye baglama mak lazım fakat cevremde okadar kötü evliliği olup sonrada opusup koklasan canim kocacim diyen..en basit örneği çok yakın bir akrabam kocası tarafından çık kötü bir ihanete uğradı hemde kötü bir yaşamı vardı hemen ailem devreye girdi baristilar annem yazık kaç senelik evliler dedi barissinlar yapıcı olmak lazim dedi peki bende niye olmasını dedim evlilik madem kutsal ayrılık hemen dusunulmemeli dusunurkende etki altında kalmayın derim

işte gururluysan onu yapamıyorsun. yani ne bileyim ben unutamam. ben de şiddet gördüm ailemin haberi var şu an ve katiyyen dönmemi istemiyorlar hoş eşim de hala hödüklük ediyor gerçi değişmiş sayılmaz ama.. bilmiyorum ben de sen gibi açmazlardayım, bunalımdayım

Evlilik çok ciddi bir mesele, madem bu kadar seviyordunuz en ufak zorlukta birakmasaydiniz elini eski eşinizin. Ufak zorluk olduğunu şuradan çıkardım, milletin ne evlilikleri var idare ediyor, demenizden. Doğru gözlemlemişsiniz. Boşanmalar bu yüzden artıyor, tamam kadınlar yine kendilerine çok değer versin, tamam kadınlar yine kendi ayakları üzerinde durabilecegini kanıtlasınlar, ama ortada ciddi bir durum yoksa aldatma, büyük sorumsuzluklar, ciddi anlasmazliklar vs.gibi, boşanmak biraz keyfi geliyor bana. Üstelik arada sevgi varken. Ben sizin yerinizde olsam diyorum kendime, ben olsam kendime hiç keşke dedirtmezdim. Kaç yaşında insanlarsiniz aileyi karıştırmayın aranıza, eğer o da seni seviyorsa bu kadar, yeniden deneyin derim. Çünkü bana göre bi kere sever insan, unutması zaman alır, diğerleri o ilk duygunun taklidi olur. Kıyamıyorum ben birbirini seven ama saçma sapan mevzulardan, ya da belki gururdan, kopma noktasına gelmiş evliliklere, çiftlere. Ha bi de şunu söylemeden geçemeyeceğim, eğer karakter yapısı olarak anlasamiyorsaniz, hiçbir konuda orta noktayı bulamiyorsaniz, tamamen zıt kutuplarsaniz, geçmişi bırakmak gerek o noktada benim annem babam bu sebepten boşanma aşamasındalar çünkü bu yaştan sonra. Tartıp ölçmek lazım iyice, ilk soru seviyor muyum, Ikincisi yeterince seviliyor muyum, üçüncüsü uyuşuyor muyuz, dış etkenler olmasa bi ikimiz karar versek hayatımızda herseye, yapabilir miyiz? Hayırlısı olsun.:KK63:

eski konularını hatırlıyorum. sorun ailen falan değil, sorun eşin. eşinin kötü yonlerini hatırlayamıyorsan aç da eski konularını bir oku.

Eşimin kotu
eski konularını hatırlıyorum. sorun ailen falan değil, sorun eşin. eşinin kötü yonlerini hatırlayamıyorsan aç da eski konularını bir oku.
Ailem yapıcı olmadı çünkü mezhep farkı vardi ailem buna daha çok takıldı büyüttü.. benim cevremde her ahlaksizligi yapan evliler var çok yakın akrabam tanıdığım var fakat ailem onlara çok destek oldu beni inciten bu dur benim karar vermeme engel olmaları

Eski eşiniz evlendi mi ? Hala bekarsa ve hayatında kimse yoksa bence kesinlikle görüşün, sevgi kolay bulunabilen bir şey değil. Anneniz sizin hayatınızda söz sahibi olamaz, tabii ki annenizi yok sayın demiyorum, ona saygı duyun, düşüncelerine değer verin, oturun konuşun, istişare edin, ama siz sevmişsiniz evlenmişsiniz, ayrıldıktan sonra hala unutamıyorum, o günleri özlüyorum diyorsanız bir durun düşünün bence. Her aşk 2. hatta 3. şansı hak eder, eğer arada, aldatma, şiddet gibi ciddi sorunlar yoksa, kesinlikle yeniden denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

her ahlaksızlığı yapıp evli kalana destek olmak iyi birşey değil, kızlarına yapamamışlardır haliyle. el için konuşmak kolay ne de olsa.

Ailenin baskısıyla karar verme derim kendi iradenle karar ver sonra çok pişman olursun biraz ayrı kalın olmadı evlilik terapisine gidin eğer seviyorsan güçlü ol ailenede bişi anlatma artık

Arkadaş haklı canım.

Eşin çalışmıyor, pazarda ki işine bile düzenli gitmiyor, hatta uyuşturucu kullanıyordu. Yanlış mı hatırlıyorum?

Ailen arkanda olduğu için şanslısın, geçmişe değil, önüne bakmalısın.

bunlar konularınızdan bazı örnekler.
ama sizin taktığınız tek konu şimdiye kadar eşinizin pazarcı olması.

Ayrilmissiniz ve ailenin etkisinde kaldigini söylüyorsun. Eger mutlu olsaydin o evlilikte kimsenin etkisinde kalmazdin diye düsünüyorum. Yolunda gitmeyen biseyler olmus. Gecerli sebeplerin olmasaydi bosanmak aklina dahi gelmezdi.

Nekadar oldu ayrilali? Bence suan sadece bosluktasin ve atlatamadin sadece yasadiklarini. Her ayriliktan sonra insan özlem duyuyor her nekadar mantikli bir karar verilmis olsada. Bende nisanlimdan ayrildim ve özledigim cok zamanlar oluyor. Ama pismanlik duymuyorum cünķü mutlu olsaydim huzurlu olsaydim zaten ayrilmazdim. Anlasamadik gecinemedik ve en dogru karar buydu. Insan özleyince yasadigi seyleri kötü anilari bazen unutuyor ama ben hep kendime hatirlatiyorum neden bittigini. Hatirladikca dogru karari verdigimden emin oluyorum.

Bence sende bir düsün gercekten bosanma sebebin ailenmiydi onlarin etkisiylemi oldu? Bir kagit kalem al ve yaz bitme sebeplerini neden anlasamadiginizi. Iyi ve kötü yönlerini. Bence sen suan sadece duydugun özlemle kötü yönlerini unutmussun...

Konunu okurken uzuldum.eger ayrilik sebebiniz guruna dokunan bisey degilse ve esinde hala seni istiyorsa denemek icin gec kalma derim ben.bazen son pismanliklar istesende fayda etmiyor.keske deme ileride.ama dedigim gibi ayrilik sebebin ciddi bir konu degilse tabi.ara bulusmak istedigimi soyle ve acik ol ona yalvarir sekilde degil tabiki.kacan kovalanir moduna sokma eski esini.umarim Hakkinda hayirlisi olur canim

Ailenin baskısıyla karar verme derim kendi iradenle karar ver sonra çok pişman olursun biraz ayrı kalın olmadı evlilik terapisine gidin eğer seviyorsan güçlü ol ailenede bişi anlatma artık

canım annem aynı seninki gibi bir göbek atmadığı eksik üzüntülü halime rağmen böyle yapıyor ben de sinir oluyorum babama konusunu bile açamam zaten dalga mı geçiyosun der of

canım annem aynı seninki gibi bir göbek atmadığı eksik üzüntülü halime rağmen böyle yapıyor ben de sinir oluyorum babama konusunu bile açamam zaten dalga mı geçiyosun der of
Bosanmadiysan icindede kalicaksa seviyorsan 1 şans daha verin birbirinize aileden guvendigin birini sok araya aileler ileriyi göremiyor çünkü Türk toplumu boşanan insanlara farklı gözle bakiyor

ayy bunlar ne böyle. konu sahibi birde ailesini suçluyor. baba zaman vermiş yukarıda konuda kendi yazmışşş

konu sahibi bunalımdasınız o yüzden geçmişte takılı kalıyorsunuz. psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim

o o o ne srunlar varmis...
konu sahibesi bunlari unutmus sanirim. sizin evliligi aile bitirmemis, yanlis anlamisiz. bizzat eski kocanin marifetiymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…