Eskiden asık oldugu kızla simdi 'iyi arkadas'mıs

benimle cıkmadan bi kac gun falan once facede bizim durumumuzla alakası olmayan ask sozleri paylasmıs ve bana lisede kimseyle cıkmadım demisti facede baktım aralık 2010da iliski durumu yapmıs ama kızın adı gozukmuyo .bittin oglum sen yarın

Canim benim bu konuda söyleyebilecegim tek sey su: eski sevgiliden arkadas OLMAZ ! olmamasi gerekir..

Seviyorsun yada seviliyorsun. Seviyorsun yada sevilmiyorsun. Bunlari ancak sen bilirsin.

Ama sakin ha kendini kullandirtma ve aptal yeine koydurtma.

Mutluluklar dilerim.

bn çok karşıyım bunu önce aşık olduğuna şimdi iyi arkadaşmış .ben kıskanmam ama rahatsız olurum bu durumdan kendisi ne kadar geniş miş siz yapsanız sıçlu olursunuz hep böyle olur zaten bana çok saçma geliyor hani şu önce aşk yaşayıp sonra arkadaş kalmak görüşmek bi insan benim hayatımdan çıktımı tamamen çıkacak arkadaşlığını falan istemem

Kesinlikle İzin vermem! benim sevgilim eski hoşlandığı yada çıktığı bir kızla konuşamaz. ne demek ya böyle birşeyi asla kabul edemem. Zamanında birşeyler hissettiği kızla arkadaş kalacak. Oldu!
Asla böyle birşey için taviz verme canım.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yolun başındayken dön bence
Diğer söylediklerinide okudum Seni Seviyorum boş laf diyomuş...
Ben bi mantık göremedim sevgilinizde

bence ayrıl gitsin ya hem daha önceden aşık olduğu kızla arkadaş hemde lise bitene kadar ayrılmayalım demiş neden lise bitene kadar eğer sana karşı en ufak bişey hissediyo olsaydı öyle söylemezdi lise bitene kadar boşta kalmasın canı sıkılmasın diye senle görüşüyo bence

yani ne demeye getiriyor??

liseden sonra ayrilabilirim de ben senden ama sen lise bitene kadar ayrilma benden??

Arkadaşım sen kendini neden saf yerine koydurtuyosun ki??

Madem eski sevgilisi oldugunu biliyorsun ne diye sesini çıkartıp eski sevgilin o nasıl kabul ettirirsin bana demiyorsun??

Ve ayrıca size yalan söylemesine nasıl göz yumabiliyorsunuz?? Okuldan bir arkadaş demiş, eski sevgilisi oldugunu söylememiş.

İlginç ya, çok ilginç.

İzin vermeyin sizi ezmelerine, saf yerine koymalarına..!!!!

Her iki halukarda da durum netliğe kavuşmuş olacak en azından...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

daha fazla almadan koyver yoluna gıtsın derım mutsuz yaşamaktansa 1 haftaya gecer acısı daha yenı cunku mutluluga yol ver sana gelsın

daha önceden aşık olduğu kızla arkadaşlığını bozmaya çalışırsan senden vazgeçicene ondan geçmiycene emin olabilirsin..
ee sende vazgeçmesini istediğine göre..yapılıcak belli..
ilişkinede güven sorunuyla başlamışsın zaten..

Sevgilim le konustum
eger istemiyosan bi daha o kızla konusmam dedi sen zaten bana guvenmıyosun kendine guvenmıyosun gibi seyler soyledi bu konuyu kac kez daha konusucaz dedi uni konusunda da ben aynı yeri kazanamayız belki diye dusunmustum ama o ilk gunlerdi simdi seni bırakmam falan dedi haklı olabilir belki su an bunalımlı bir donemdeyim herseyi yanlıs anlıyorum sonuc olarak devam ediyoruz
dun konusurken facebook sifresini istedim ben ona vermistim ondan 2 kere istedim biseyler oldu alamadım sifreyi bana dediki napıcaksın sifreyi bosver bende ne demek napıcaksın niye vermek istemiyosun falan dedim oda tamam ne kızıyosun dedi verdi sifreyi bende niye kızmıyım dedim su an cok mutluyum moralimi bozma dedi bana mesaj atmadım bidaha o da atmadı . cok sinirlendim moral bozucak bi durum yok burda kavga cıkarmak da istemiyorum ama kırıldıgımı anlasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…