benimle cıkmadan bi kac gun falan once facede bizim durumumuzla alakası olmayan ask sozleri paylasmıs ve bana lisede kimseyle cıkmadım demisti facede baktım aralık 2010da iliski durumu yapmıs ama kızın adı gozukmuyo .bittin oglum sen yarın
bn çok karşıyım bunu önce aşık olduğuna şimdi iyi arkadaşmış .ben kıskanmam ama rahatsız olurum bu durumdan kendisi ne kadar geniş miş siz yapsanız sıçlu olursunuz hep böyle olur zaten bana çok saçma geliyor hani şu önce aşk yaşayıp sonra arkadaş kalmak görüşmek bi insan benim hayatımdan çıktımı tamamen çıkacak arkadaşlığını falan istemem
Kesinlikle İzin vermem! benim sevgilim eski hoşlandığı yada çıktığı bir kızla konuşamaz. ne demek ya böyle birşeyi asla kabul edemem. Zamanında birşeyler hissettiği kızla arkadaş kalacak. Oldu!
Asla böyle birşey için taviz verme canım.
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama yolun başındayken dön bence
Diğer söylediklerinide okudum Seni Seviyorum boş laf diyomuş...
Ben bi mantık göremedim sevgilinizde
bence ayrıl gitsin ya hem daha önceden aşık olduğu kızla arkadaş hemde lise bitene kadar ayrılmayalım demiş neden lise bitene kadar eğer sana karşı en ufak bişey hissediyo olsaydı öyle söylemezdi lise bitene kadar boşta kalmasın canı sıkılmasın diye senle görüşüyo bence
bence ayrıl gitsin ya hem daha önceden aşık olduğu kızla arkadaş hemde lise bitene kadar ayrılmayalım demiş neden lise bitene kadar eğer sana karşı en ufak bişey hissediyo olsaydı öyle söylemezdi lise bitene kadar boşta kalmasın canı sıkılmasın diye senle görüşüyo bence
bu erkekleri anlamk gerçkten çok zor
bnm başimda daaynı drm var eski kız arkadşi facebookda arkadşlk isteği gndermiş.kzı taniorm dn grdüğümde aradm dedm bu kız sana istek gndermiş kbl edm mi dedm et dedi km ki bu dedm okldan arkadşim ya dedi bnde kbl ettm ama o kadar otrdu ki içime inan o an öylece kalakaldm telefnda konuşrken bir kaç kez ima ile srdum ısrarla arkadşm ya nolack ne var ne bu nie byle yapion vs şeyler dio bn bekliorm ki itiraf etsn evet o kız bu kız desin ama yok yok yok
bnde ne yapacağimi şaşrdm aynı senn gbi şaşkn balk gibiym :84:
ama bnm düşüncem burnndan gtermek braz beklicem mutlaka bi açiği olacak o zamn gstercem onlara günlerini
bnce snde braz bekle şu an bişy yok galiba ortada illa ki elle tutulacak bi drm olacak aranzda o zamn gster ona sende
simdi ben ona dicem ki o kızla konusmanı istemiyorum o da bana beni cok sıkıyosun dicek ve burda sinirlerim tepeme cıkıcak bende ben seni sıkıyosam sıkılıyosan isiyosan gidebilirsin dicem benden uzaklas ve rahat nefes al dicem .ya cekip gidicek yada konusmaya devam edicek .1.sinin olabilitesi daha cok.
henuz 3 haftalık bir beraberligimiz var sorun su: ben cok kıskanc bi insanım herseyi kıskanıyorum bu huyumdan vazgecmeye calısıyorum su anda. ama sevgilim su ana kadar 1kisiye asık olmus o kızla da simdi iyi arkadaslarmıs ben o kızla konusmasını falan istemiyorum bunu soyledigimde de bana beni cok sıkıyosun dedi yani diger kıskanclıklarım neyse de o kızla konusmasını kesinlikle istemiyorum siz benim durumumda olsanız bunu nasıl karsılardınız ne yapardınız?
daha önceden aşık olduğu kızla arkadaşlığını bozmaya çalışırsan senden vazgeçicene ondan geçmiycene emin olabilirsin..
ee sende vazgeçmesini istediğine göre..yapılıcak belli..
ilişkinede güven sorunuyla başlamışsın zaten..
Sevgilim le konustum
eger istemiyosan bi daha o kızla konusmam dedi sen zaten bana guvenmıyosun kendine guvenmıyosun gibi seyler soyledi bu konuyu kac kez daha konusucaz dedi uni konusunda da ben aynı yeri kazanamayız belki diye dusunmustum ama o ilk gunlerdi simdi seni bırakmam falan dedi haklı olabilir belki su an bunalımlı bir donemdeyim herseyi yanlıs anlıyorum sonuc olarak devam ediyoruz
dun konusurken facebook sifresini istedim ben ona vermistim ondan 2 kere istedim biseyler oldu alamadım sifreyi bana dediki napıcaksın sifreyi bosver bende ne demek napıcaksın niye vermek istemiyosun falan dedim oda tamam ne kızıyosun dedi verdi sifreyi bende niye kızmıyım dedim su an cok mutluyum moralimi bozma dedi bana mesaj atmadım bidaha o da atmadı . cok sinirlendim moral bozucak bi durum yok burda kavga cıkarmak da istemiyorum ama kırıldıgımı anlasın istiyorum