o admin buraya gelecek modundan ciksa iyi olcak onun icin
açacak konu bulmaya çalışıyodur
Nalet olası kırmızılılar
Nalet olası kırmızılılar
bencede.....çatıya çıkıp intihar edecek adamların karısını istediği gibi....admin gelecek yoksa kendi üyeliğimi kendim silerim
ahhhha emredir o emre
birazdanda psikolojimi bozdular diye konu acarbu kadar guzel insanlar uzulmemeli sinir olmamali bize yaaa.. sonucta biz yag baslamisiz dimi
cow bi kirmizili olarak kiskirtma boga misali her an sana dalabilir
çok yakında sinemalarda..
şaka maka mune yakmasa bari bizigerçi arkadaşın dediği gibi sitenin 3/4 ü bu kızın konularında geziyor
çok yakında sinemalarda..
şaka maka mune yakmasa bari bizigerçi arkadaşın dediği gibi sitenin 3/4 ü bu kızın konularında geziyor
çağla şikelden de 20 cm kadar kısayım zaten. çocuk da doğurdum bi tane. bıngıl bıngıl et olmuşumdur ben kesin
bi arkadasin diger konuda dedigi gibi sanki siteyi ustune kitledik bu tavirlar nedir :d valla aklima fenaliklar geliyor e...n , bendilek ve bu arkadas ayni kisi olabilir sanki :44::44::44::26:
tişikkür ederimkirmizi yazanlar pro canim yesili bende bilmiyorum dumur oldum suanyesil gormedim hic ama
Yok yok o şu anda yeni açacağı konuyu düşünüyor bana bulaşmazGelecek konunun "Bacaklarım fazla güzel, kıskanç bakışlardan bıktım usandım pohffff" olması muhtemel
Ben sadece bize değil atarlı arkadaşımıza da bir şey olmasın istiyorum,tam kafa dengimBence zaten zamanla aramızda bir bağ oluşacak.
evet herkes ondan şüpheleniyoBöyle konular açan 2. Bir kişi olamaz sanırsam
valla cocukmu incicimi eksicimi cozemedim ama eksici degildir sanmameger ucude degilse dusunmek bile istemiyorum
Bekaret vermek ne yahu?eskiden de onemsizdi
Simdi de onemsiz benim icin.
Zaten bekarete onem veren adamla da isim olmazesya degiliz sonucta.. Ama kendini hediye paketi gibi gorene de bisi diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?