Eskiden bekaretin önemsiz olduğunu düşünürdüm

bencede.....çatıya çıkıp intihar edecek adamların karısını istediği gibi....admin gelecek yoksa kendi üyeliğimi kendim silerim

bi arkadasin diger konuda dedigi gibi sanki siteyi ustune kitledik bu tavirlar nedir valla aklima fenaliklar geliyor e...n , bendilek ve bu arkadas ayni kisi olabilir sanki :44::44::44::26:

birazdanda psikolojimi bozdular diye konu acar bu kadar guzel insanlar uzulmemeli sinir olmamali bize yaaa.. sonucta biz yag baslamisiz dimi

çağla şikelden de 20 cm kadar kısayım zaten. çocuk da doğurdum bi tane. bıngıl bıngıl et olmuşumdur ben kesin

cow bi kirmizili olarak kiskirtma boga misali her an sana dalabilir

Yok yok o şu anda yeni açacağı konuyu düşünüyor bana bulaşmaz Gelecek konunun "Bacaklarım fazla güzel, kıskanç bakışlardan bıktım usandım pohffff" olması muhtemel

çok yakında sinemalarda..

şaka maka mune yakmasa bari bizi gerçi arkadaşın dediği gibi sitenin 3/4 ü bu kızın konularında geziyor

Ben sadece bize değil atarlı arkadaşımıza da bir şey olmasın istiyorum,tam kafa dengimBence zaten zamanla aramızda bir bağ oluşacak.

bi arkadasin diger konuda dedigi gibi sanki siteyi ustune kitledik bu tavirlar nedir :d valla aklima fenaliklar geliyor e...n , bendilek ve bu arkadas ayni kisi olabilir sanki :44::44::44::26:

evet herkes ondan şüpheleniyo Böyle konular açan 2. Bir kişi olamaz sanırsam

Yok yok o şu anda yeni açacağı konuyu düşünüyor bana bulaşmaz Gelecek konunun "Bacaklarım fazla güzel, kıskanç bakışlardan bıktım usandım pohffff" olması muhtemel

valla cocukmu incicimi eksicimi cozemedim ama eksici degildir sanmam eger ucude degilse dusunmek bile istemiyorum

Ben sadece bize değil atarlı arkadaşımıza da bir şey olmasın istiyorum,tam kafa dengimBence zaten zamanla aramızda bir bağ oluşacak.

bence de ona da bişi olmasın, gerçi kız "kaptan kaptan çıkarın beni bu kap dan" modunda ama

Bekaret vermek ne yahu? eskiden de onemsizdi
Simdi de onemsiz benim icin.
Zaten bekarete onem veren adamla da isim olmaz esya degiliz sonucta.. Ama kendini hediye paketi gibi gorene de bisi diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…