- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
mune neden el koymadi hala acaba :d
haydi gidin başımdan canım sıkkın zaten
ay adam dalga geçerek yazıyor zaten admin madmin diye...
varken kıymet bilmedin sonra yokluğuna alışamadın heralde:44:
şaka bi yana da o herif senin gibi çağla şikel endamında hatunu nasıl bıraktıııı
Bi de bir diğer konusunda "kırmızılılar mı admin bana admini bağlayın" yazmışAy bi çay içeyim dedim püskürte püskürte bir hal oldum! Jezzy nerdesinnn kim verecek bu çay dökülen yatak örtüsünün hesabını???
Ahahahah Muneye "lanet olası kadın" demiş olmasına hala gülüyorum, neyse gelince kapanacak konuların tamamı. Gitmeden bi bomba daha patlataydı iyiydi
10 cm kısaymış, ordan mı kaybetti acaba
ne biçim adminsin sen silsene üyeliğimi kime konuşuyoruz burda lanet olası kadın
heeee bende merak ettim o da gülüyor zaaar...
bence olay makara diye ellemedi :d bu topic uzar gider eglendik fenami
bağlıyorduk hattan düştümune hepimizi bağlayacak zaten gelince
ya fena olur mu hiç böyle gülmemiştim...kız ciddi ciddi açtı konuyu aptal durumuna düşünce şimdi dalgaya vuruyo....allahım ya daha gülüyom 10cm kısaymış iyi mi
ilk bu konuyu actiginda ay yazik filan dedim ciddi ciddi sonra bi baktim arka arkaya konu acti....yazik olumsuz yorumlarimizla kiza kafayi yedirttik :d saka maka kayboldu
kaybolmaz o merak etme çıkar bir yerden ve admini ister......
hakkaten adı kırmızı yazanlar ne oluyoo admin buraya gelecek modundan ciksa iyi olcak onun icin
[sıze=2]çook kişinin kellesi gidecek çook.
Tosun paşa
[/sıze]
ilk bu konuyu actiginda ay yazik filan dedim ciddi ciddi sonra bi baktim arka arkaya konu acti....yazik olumsuz yorumlarimizla kiza kafayi yedirttiksaka maka kayboldu
hakkaten adı kırmızı yazanlar ne oluyomaviler admin die biliyorum ama. yeşil de görmüştüm. :44: biri beni de aydınlatsıııınnnnn
bu duruma göre adam emre altuğ a benziyordur değilmi :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?