Eskiden bekaretin önemsiz olduğunu düşünürdüm

bence de ona da bişi olmasın, gerçi kız "kaptan kaptan çıkarın beni bu kap dan" modunda ama

Gerçekten arkadaş siteyi üstüne kilitlemişiz muamelesi yapıyor bize.Galiba kırmızı urbalı adminler de işkence olsun diye çıkarmıyorlar siteden konu sahibesini:44:.Bir arada yaşama alışmamız gerek

Butun sayfayi okuyamazdim ya.. Konuya yorum yaptim
Dalga degil yani konu fake mi yani? Fakeyse konu sahibi niye ban yememis? Ban yeseydi yorum yapmazdim zaten.

konu hemde ne fake
arkadas cagla sikelle kendini kiyaslamak amacli bir konu acti orda muhabbet patladi gitti zaten
daha sonra girdigim herseyde dikkat cekiyorum ahaahha diye bi konu acti
neden banlanmadigi konusunda hicbir fikrim yok

konu hemde ne fake
arkadas cagla sikelle kendini kiyaslamak amacli bir konu acti orda muhabbet patladi gitti zaten
daha sonra girdigim herseyde dikkat cekiyorum ahaahha diye bi konu acti
neden banlanmadigi konusunda hicbir fikrim yok

Genelde fake olunca ban yeniliyor :) bu konuda munenin uyarmisligi bile vardir
O yuzden dalga gecmedim konuyla

ergen ve mal olan sizsiniz admin sil üyeliğimi

ne biçim adminsin sen silsene üyeliğimi kime konuşuyoruz burda lanet olası kadın
talebiniz üzerine üyeliğiniz iptal edilecektir.

Bu topikte gırgır şamata yapanlar, sizi çook güzel güldürürdüm de dua edin işim var.
Admin'e bağlıyorum, 3'ü tuşla gibi yorumlarınızı görmedim sanmayın, bu gidişle ben size 5'i tuşlatacağım KK F tipine bağlanacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…