- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
az önce aradım oçıktı o arada işteim şuanda şirket hattı çaldı..kapamk zorunda kaldım..ikinciye aradım bi bayan sesi konuşamadım yaaa:S eşiydi herhalde
al işte, umarım sizin yüzünüzden araları bozulmaz huzursuzluk çıkmaz.. Karşıyım böyle şeylere yaa, karısı hayatının yarısı var yanında yanii eski sevgilisine ne aramak moral vermek filan.. neyse bu son yorumum bu konuya.
hevesliydinizde ne demek allah aşkına ben durumuna üzülüyorumölüm sonuçta yiğeninide çok severdioglu olsa neysede ama yigeniymis aramasaydiniz keske, cokta hevesliydiniz gerci aramak icin ama neyse artik olan olmus, insallah sizin yüzünüzden aralari bozulmaz
nerden bliyosun benimdşüncemi ay ölüm bu ya nekar saptıryosunuz lütfen abartmayın kız benim eski sevgilsi bileolduğumu bilmiyoduryaniii umarımm senin yüzünden araları açılmaz ve umarım gizli numaradan aramıştın ve dahda aramassınnn......madem bildiniii yapcaktın bizee neden burda sordunkiii......şimdi kusura bakma amaaaa cenazeyi bahane ediomussun gibi geliooo banaa......şeytanın vesvesine uyuyorsun evli bir adamı her ne olursa olsunn eski sevgilisiii arasaaa eşiiii ne derrr......sen eşiiii olsaydın ne derdinn......vallaa bennn sinir olurdummmm cenazemde yasımda burnumdan gelirdii..... mantıklı olalım birşeyleri yaparken insanları kendiii yerimizeee koyalımm acabaa ben olsaydımm diyelimmmm...lütfen........................................................
hevesliydinizde ne demek allah aşkına ben durumuna üzülüyorumölüm sonuçta yiğeninide çok severdi
açıp telefon seni özledimdemicektim zaten başın sağulsun duydum üzüldümallah sabır versin der kpardım karısıyla ayırayımdie aramaıdm yani saptırmayalımlütfen..
belinaycim dogru zor günde insan hatirlanmak istiyor ama bilemiyorum ki,eger önceden normal arkadasindiysa ve sonra cikmaya basladiysaniz o zaman belki arkadasliginiz hatrina bekler senden arayip sormani.
güzel kardesim burda herkez size arama iyi olmaz aralari bozulabilir dedikleri halde siz aradiniz, madem arayacaktiniiz e niye konu actiniz, kusura bakmayin ama düsüncelerimi söyledim
nerden bliyosun benimdşüncemi ay ölüm bu ya nekar saptıryosunuz lütfen abartmayın kız benim eski sevgilsi bileolduğumu bilmiyodur
canımcımmm konuyu saptıran sensin asılll....adamı ararsın baş sağlığıı dilersinnn kaparsın adam ordan bi ışık görürr sana dönersee ne olacakk olmaz olmaz demee hayatta herşey oluooo.....bide ne olursa olsun dioruz sana ölüm kalımdaa olsa senin onda bi sıfatın yokkkiiii sadece eski sevgili sıfatındasınnn adamda evliyseee eeee karısının yerine koy kendiniii hoşuna gidermiydiii.....öğrenebilirrr aradığında yanında olabilir karısına yalan söyleyen biri değildirr der eskiii sevgilim aradı baş sağlığı diledi derrr oda seni hangi sıfatlaaa arıoo daa neyin oluoda baş sağlığııı dilio derrrr. huzursuzluk sağlarsınnn...ya herşey olabilirrrrr kadını bi kendi yerine koyyy yaaaaa kim yaa benim eşimiiii eski sevgilisiiii ne sıfatla arıycak ne olursaaa olsunn mantıklı düşün birazz.....
ara dien arkaşdalarda oldu bakarsanız ama olay okadar saptırılıyoki ben eski sevgilimiçoközledim bisesi duyayım ama evli acaba arasammı die mi bikonu açtım ?
ya öylebiey olucağını sanmıyorum geri beni arayamaz zaten başka bi numaran aradım o numarada zaten geriye aramak istese aranmıyo kendi cebimen zaten aramam ..ben huzursuz olamsınıda istemem evlendiğinide çok sevindim 8 yıl öncesi bimevzu küllenmiş hatta biz arkadaşkalmayı tercih ettik ölemsn de ara konuşuruz oda uzun uzudaya değil..zaten haklısın ama beniminan bi art niyetim en sevdiğimin ölüsünü öpeyimmi yok anladınmı canımm..baş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?