Eskiden çıktığım kişinin ablası kaza geçirmiş.Geçmiş olsun mesajı göndermeli miyim ?

oglu olsa neysede ama yigeniymis aramasaydiniz keske, cokta hevesliydiniz gerci aramak icin ama neyse artik olan olmus, insallah sizin yüzünüzden aralari bozulmaz

yaniii umarımm senin yüzünden araları açılmaz ve umarım gizli numaradan aramıştın ve dahda aramassınnn......madem bildiniii yapcaktın bizee neden burda sordunkiii......şimdi kusura bakma amaaaa cenazeyi bahane ediomussun gibi geliooo banaa......şeytanın vesvesine uyuyorsun evli bir adamı her ne olursa olsunn eski sevgilisiii arasaaa eşiiii ne derrr......sen eşiiii olsaydın ne derdinn......vallaa bennn sinir olurdummmm cenazemde yasımda burnumdan gelirdii..... mantıklı olalım birşeyleri yaparken insanları kendiii yerimizeee koyalımm acabaa ben olsaydımm diyelimmmm...lütfen........................................................

oglu olsa neysede ama yigeniymis aramasaydiniz keske, cokta hevesliydiniz gerci aramak icin ama neyse artik olan olmus, insallah sizin yüzünüzden aralari bozulmaz
hevesliydinizde ne demek allah aşkına ben durumuna üzülüyorumölüm sonuçta yiğeninide çok severdi
açıp telefon seni özledimdemicektim zaten başın sağulsun duydum üzüldümallah sabır versin der kpardım karısıyla ayırayımdie aramaıdm yani saptırmayalımlütfen..

nerden bliyosun benimdşüncemi ay ölüm bu ya nekar saptıryosunuz lütfen abartmayın kız benim eski sevgilsi bileolduğumu bilmiyodur

belinaycim dogru zor günde insan hatirlanmak istiyor ama bilemiyorum ki,eger önceden normal arkadasindiysa ve sonra cikmaya basladiysaniz o zaman belki arkadasliginiz hatrina bekler senden arayip sormani.

güzel kardesim burda herkez size arama iyi olmaz aralari bozulabilir dedikleri halde siz aradiniz, madem arayacaktiniiz e niye konu actiniz, kusura bakmayin ama düsüncelerimi söyledim

belinaycim dogru zor günde insan hatirlanmak istiyor ama bilemiyorum ki,eger önceden normal arkadasindiysa ve sonra cikmaya basladiysaniz o zaman belki arkadasliginiz hatrina bekler senden arayip sormani.

yani bende onu düşündüm aramak istedim hani normal bizamnolsa arayımmı die sorsam haklısınızda ölüm var sonuçtaa ve şuana kadar aramak isteseydim arardım zaten

güzel kardesim burda herkez size arama iyi olmaz aralari bozulabilir dedikleri halde siz aradiniz, madem arayacaktiniiz e niye konu actiniz, kusura bakmayin ama düsüncelerimi söyledim

ara dien arkaşdalarda oldu bakarsanız ama olay okadar saptırılıyoki ben eski sevgilimiçoközledim bisesi duyayım ama evli acaba arasammı die mi bikonu açtım ?

nerden bliyosun benimdşüncemi ay ölüm bu ya nekar saptıryosunuz lütfen abartmayın kız benim eski sevgilsi bileolduğumu bilmiyodur

canımcımmm konuyu saptıran sensin asılll....adamı ararsın baş sağlığıı dilersinnn kaparsın adam ordan bi ışık görürr sana dönersee ne olacakk olmaz olmaz demee hayatta herşey oluooo.....bide ne olursa olsun dioruz sana ölüm kalımdaa olsa senin onda bi sıfatın yokkkiiii sadece eski sevgili sıfatındasınnn adamda evliyseee eeee karısının yerine koy kendiniii hoşuna gidermiydiii.....öğrenebilirrr aradığında yanında olabilir karısına yalan söyleyen biri değildirr der eskiii sevgilim aradı baş sağlığı diledi derrr oda seni hangi sıfatlaaa arıoo daa neyin oluoda baş sağlığııı dilio derrrr. huzursuzluk sağlarsınnn...ya herşey olabilirrrrr kadını bi kendi yerine koyyy yaaaaa kim yaa benim eşimiiii eski sevgilisiiii ne sıfatla arıycak ne olursaaa olsunn mantıklı düşün birazz.....

ya öylebiey olucağını sanmıyorum geri beni arayamaz zaten başka bi numaran aradım o numarada zaten geriye aramak istese aranmıyo kendi cebimen zaten aramam ..ben huzursuz olamsınıda istemem evlendiğinide çok sevindim 8 yıl öncesi bimevzu küllenmiş hatta biz arkadaşkalmayı tercih ettik ölemsn de ara konuşuruz oda uzun uzudaya değil..zaten haklısın ama beniminan bi art niyetim en sevdiğimin ölüsünü öpeyimmi yok anladınmı canımm..baş

ara dien arkaşdalarda oldu bakarsanız ama olay okadar saptırılıyoki ben eski sevgilimiçoközledim bisesi duyayım ama evli acaba arasammı die mi bikonu açtım ?

öyle bi konu actin diyen yok zaten, sen sordun biz cevapladik, cevaplarimiz hosuna gitmediyse konuyu saptirmayin demeye gerek yok, saptiran sensin, neyse bu son mesajimdi

ben bu olayı bu yaz yaşadım. erkek arkadaşım kaza geçirdi, annesi vefat etti. eski kız arkadaşı da aramış. size garip gelecek belki ama hiç sinirlenmedim, kıskanmadım. bu hepimizin başına gelecek bir olay çünkü. böyle durumlarda insan yoldan geçen birinin bile baş sağlığı dilemesinden az da olsa mutlu oluyor. benm için böyle şeyler ayrılık sebebi olmaz ama diğer arkadaşlara da hak vriyorum herkes aynı değil. ben kıskanmam, kızmam ama bi başkası çıldırabilir bile...

canım doğrudur art niyetin yoktur amaa işte bunuu karşı taraf bilemezzz...bak sen burdaaa niyetiniii bildirdiğin haldeeee biz bileee art niyet aradıysakkk karşı taraff ne düşünürrrr ...bırakk sende kalsınnnn bırakkk 8 sne öncesinede kalsınn....yaşanan acıı çok büyük bi acııı Rabbim ailesine sabır versin inşallahhh.....

buraya her konu acan yüzde yüz burada söylenenleri yapmak zorunda mi?

kiz fikir istiyor hata bile olsa aramasi üzerine fazla gitmenin ne faydasi var.:26:

Aramasan iyi olurdu ama aramışşsın.
Nerden geldiği bile belli olmayan bir telefonla evlilik bitmez heralde.
Abartmaya gerek yok.

madem msn de görüşüyorsunuz o zaman ordan bi msj atabilirsin aramana ne hacet.naçizane aramanın hiç bi mantıklı tarafı yok. ben eski okul arkadaşlarımı bile armaya çekiniyorum hepimiz evli barklı insanlarız neler neler okuyor duyuyoruz biraz ihtiyatlı ol kaldı ki sen eski sevgili sıfatında bi insansın.sanırım evli değilsin evli olsan böyle bi gerek duymazdın. bu kadar arama isteği pek hayra alamet değil sen kendini bi daha yokla

Allah korusun ama eşimin başına böyle bir durum gelse ve eski kız arkadaşı SADECE baş sağlığı dilemek için aramışsa sorun yaratacağımı sanmıyorum.

Arayıp seviyeli bi başın sağolsundan hiç biseycık olmaz benceee
ayrıca öyle bi durumda eşinin bu da kim! dıyıp sorun cıkarcağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…