Eskiden çıktığım kişinin ablası kaza geçirmiş.Geçmiş olsun mesajı göndermeli miyim ?

yani dicekkelime bulamıyorum yaniii bilen bilir bilmeyende kendi gibibilir... senin kadar art niyetlideğilimm...

kimsenin kocasında gözüm yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...ölüm bu ya kötügünnnn acizane bi başsağlığı ...

telefon gorusmesi yapilacak yani bu kiz oturmaya gideyim falan demiyor...
nasilsin iyi misin diye sorar, bassagligi diler uzuntusunu dile getirir, karsi tarafi da dinler sonra konusma biter...
niye buyutulmus bu anlamiyorum...
olumden bahsediyoruz burada...
bence aramalisin...
ben olsam arardim...
zaten senin konusma tarzindan iyi niyetle aradigini anlarlar ve rahatsiz olmazlar bence...

Evli olsaydın,aramayacaktın.
Arasan da eşine söyleyemeyecektin.
Eşin öğrenirse sorun çıkacaktı.

Ve...Evli olsaydın,eşinin eski sevgilisi arasaydı tepki gösterecektin.

O halde aramamalısın.Yani aramamalıydın.
Zaten bilmemeliydin.Face inde olmasaydı bilmeyecektin.

araman iyi olurdu ama etrafta bu kadar art niyetli, kötü düşünceli insanlar varken artık hal hatır sormak, hastalıkta, ölümde arayıp bi geçmiş olsun başsağlığı, dilemek bile kötü niyet sayılır oldu. gerçekten çok yazık ya. ''çok kötü bir devirde yaşıyoruz, yok işte kimin eli kimin cebinde belli değil falan'' diyebilirsiniz ama işte sırf bu kötü niyetlerimiz, kötü düşüncelerimiz yüzünden insanlık bu hale gelmedi mi..

Son düzenleme:
bence arama canım karısı onu da ogrenıp ıyıce sınırlerı bozulmasın boşver

aramana sıcak bakmıyordum çünkü sekiz sene sonra birden karşısına çıkacak sesini duyuracaktın ama msn de görüşüyoruz dedikten sonra diyecek bişeyim kalmıyor yani seninle konuşmak onu şaşırtmaz o zaman resmi biçimde başsağlığı dileybilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…