madem msn de görüşüyorsunuz o zaman ordan bi msj atabilirsin aramana ne hacet.naçizane aramanın hiç bi mantıklı tarafı yok. ben eski okul arkadaşlarımı bile armaya çekiniyorum hepimiz evli barklı insanlarız neler neler okuyor duyuyoruz biraz ihtiyatlı ol kaldı ki sen eski sevgili sıfatında bi insansın.sanırım evli değilsin evli olsan böyle bi gerek duymazdın. bu kadar arama isteği pek hayra alamet değil sen kendini bi daha yokla
telefon gorusmesi yapilacak yani bu kiz oturmaya gideyim falan demiyor...
nasilsin iyi misin diye sorar, bassagligi diler uzuntusunu dile getirir, karsi tarafi da dinler sonra konusma biter...
niye buyutulmus bu anlamiyorum...
olumden bahsediyoruz burada...
bence aramalisin...
ben olsam arardim...
zaten senin konusma tarzindan iyi niyetle aradigini anlarlar ve rahatsiz olmazlar bence...
araman iyi olurdu ama etrafta bu kadar art niyetli, kötü düşünceli insanlar varken artık hal hatır sormak, hastalıkta, ölümde arayıp bi geçmiş olsun başsağlığı, dilemek bile kötü niyet sayılır oldu. gerçekten çok yazık ya. ''çok kötü bir devirde yaşıyoruz, yok işte kimin eli kimin cebinde belli değil falan'' diyebilirsiniz ama işte sırf bu kötü niyetlerimiz, kötü düşüncelerimiz yüzünden insanlık bu hale gelmedi mi..
aramana sıcak bakmıyordum çünkü sekiz sene sonra birden karşısına çıkacak sesini duyuracaktın ama msn de görüşüyoruz dedikten sonra diyecek bişeyim kalmıyor yani seninle konuşmak onu şaşırtmaz o zaman resmi biçimde başsağlığı dileybilirsin...