İyi de bunda kafaya takılacak bir durum göremiyorum.pnarasena bu kişiyle aynı isyerindeyiz haftanın 5 günü uzak duruyorum zaten kendi kendine bir aksiyon yaratıyor ya ben sende ekli değilim sen bende ekli değilsin beni engelliyorsun ne yaptım hikayede sana laf mı soktum seni mı etiketledim engelleme niyetin vardı çocuğu görünce birden engelleyesin geldi
Nasıl yani, seni reddeden çocuğa bunu mu yazdın?geçen cuma günü Merve Özbey yeni şarkı paylaşmıştı ben de çocuğu etiketledim yeni hayata merhaba demek için Merve Özbey konserine ne dersin dedim.
Yok bunu iş yerinden başka birine yazıp etiketliyor hoşlandığı çocuk da bu paylaşımı görünce konu sahibini engelliyorNasıl yani, seni reddeden çocuğa bunu mu yazdın?
Bence sevgilisinin yanında böyle bir şey atarsın da hiç yere kavga ederler diye engellemiştir. Ben bu sebeple engelliyorum apir sapır yazan eski flortlerimi
Ay huvese yeter anladık sürekli aynı şeyleri söyleyip durmana gerek yok burdan benim bile engelleyesim geldi seni. Demek ki o çocukta senin instadaki varlığından bile rahatsız olmuş ki engellemişKendini birşey sanıyor sen beni istemedin bana ne kimle ne paylaşıyorsa paylaşsın niye engelleyeyim sallamadigim bir insansa bakar geçerim benim şahsıma bir gönderme olmadığı sürece beni engelleyerek benim canımı acittigini sanıyor kendince.
Facebook Twitter profilimi de verseydim bari ordan da engelleseydi tatilde bile beni engellemekle meşgul
Kendi kendine aksiyon yaratan sensin çocuğun engellemesine bile taktın ya salıver engellediyse engellesin annah yaapnarasena bu kişiyle aynı isyerindeyiz haftanın 5 günü uzak duruyorum zaten kendi kendine bir aksiyon yaratıyor ya ben sende ekli değilim sen bende ekli değilsin beni engelliyorsun ne yaptım hikayede sana laf mı soktum seni mı etiketledim engelleme niyetin vardı çocuğu görünce birden engelleyesin geldi
Merhaba kızlar herkese şimdiden iyi bayramlar.Daha önce forumda konuyu açtım.Yeni bir gelişme oldu yazmak istedim.Ben işyerinde bir çocuktan hoşlandım neyse bu çocuk olmaz dedi kimseyi istemiyorum falan sonra aramızda onun anlamsız tavırlarından dolayı işe yansıttı bunu onu da çözdük.Neyse geçen çarşamba günü işyerinde muhasebeden bir arkadasimla cafeye oturmaya gittik Beşiktaş maçı vardı ekranda çocuk kendi hikayesinde ekrandaki maçı kartal resmini paylaştı bu kadar.
Cuma günü de ben Merve Özbey konserine gitmek istiyordum çok ama biletleri pahalıydı geçen cuma günü Merve Özbey yeni şarkı paylaşmıştı ben de çocuğu etiketledim yeni hayata merhaba demek için Merve Özbey konserine ne dersin dedim.
Muhasebede dört kişi çalışıyorlardı biri hamilelik iznine çıktı diğer ikisi işten ayrıldı.Ona takıldım yeni hayatına merhaba de tek kişi kaldın muhasebe de çok zorlanacaksin falan.
Çocuk da bunu hikayesinde paylaştı.Onun öncesinde bu eski hoşlandığım çocuk onerilenlerde çıkmıştı iki gün önce bu çocuk bu etiketledigim Merve Özbey klipini paylaştı hikayede benim resmim bile yok .Bir baktım instasina beni engellemiş.
Gerçekten akil tutulması yaşadım.Ben senden hoşlandığımi aşık olduğumu söyledim sen kimseyi istemiyorum dedin bunun üstüne işle ilgili olmaması gereken tavırlar sergiledin sonra bunu düzelttin.Sorunu çözdük dedik ben senin instagraminda ekli bile değilim sen de bende ekli değilsin engelleyecektin madem daha önce neden engellemedin beni onemsemiyorsun hoslanmiyorsun kabul ettim seni yok saydım çocuk hikayesinde beni paylaşti ben de onu Allah'ın işine bak sen birden engelleyesin geldi .Tatildesin git kafanı dinle başka şeylerle meşgul ol.Adam tatilde bile kendi kendine bir aksiyon durum yaratıyor.Hikayeye bakmazsın olup biter ben mesela bakıp geçiyorum hikayelere ilgilenmedigim birini hikayede etiketlendigini görünce bakar geçerim.Niye gidip engelleyeyim ben de ekli değil zaten.
O çocuk benim normal arkadaşım ben onu etiketlerim o beni etiketler bu seni ne ilgilendirir.
Bu canın acımamış hali mi? “Tatilde bile beni engellemekle meşgul” derken ne düşünmemizi bekliyorsun? Vay be aslında sana aşık mı dememiz gerekiyor ajsjsjjssj. Çocuk muhtemelen şey demiştir, nasıl bir deliye çattıkKendini birşey sanıyor sen beni istemedin bana ne kimle ne paylaşıyorsa paylaşsın niye engelleyeyim sallamadigim bir insansa bakar geçerim benim şahsıma bir gönderme olmadığı sürece beni engelleyerek benim canımı acittigini sanıyor kendince.
Facebook Twitter profilimi de verseydim bari ordan da engelleseydi tatilde bile beni engellemekle meşgul
Yapma arkadaşım.Kendini birşey sanıyor sen beni istemedin bana ne kimle ne paylaşıyorsa paylaşsın niye engelleyeyim sallamadigim bir insansa bakar geçerim benim şahsıma bir gönderme olmadığı sürece beni engelleyerek benim canımı acittigini sanıyor kendince.
Heee,tamam. Ben niye öyle anladım acabaYok bunu iş yerinden başka birine yazıp etiketliyor hoşlandığı çocuk da bu paylaşımı görünce konu sahibini engelliyor
Flört-sevgili farkını bile bilmeden kimseye açılmayın bence bir dahayenGEnC ne flörtü ben onla sevgili olmadım sen konuyu tamamen yanlış anlamışsın
Şöyle ki o kişinin profiline giriyorsun 'henuz hiç gönderisi yok' yazıyor, profil resmi olmuyor. Öyle anlıyorsun.Engellendiğimizi nasıl anlıyoruz bizde ekli olmayan kişiyi bilmiyorum.
Madem ekli bile değilsiniz neden bu kadar dert ettiniz engellenmeyi?
Adamın canı öyle istemiş.
Bu hayat sizi yormuyor mu?Biraz da objektif bakın bence ona bir gönderme yok hikayede onu ilgilendiren hiçbir şey yok ben onda ekli değilim ben de onda ekli değilim engelliyor
Sen gene iyisin ben ilk okuduğumda gözlerimden kan gelmişti dhdjnddHeee,tamam. Ben niye öyle anladım acaba
Adamın instagrami, engeller engeller.
Belki bu zamana kadar görmemişti hesabni,ilk kez karşısına çıktı. Çıkmışken engelledi. Ne bilelim
Tamam tamam, kıskandı seni, zaten sana ilgisi de var. Sakinleş şimdi.pnarasena bu kişiyle aynı isyerindeyiz haftanın 5 günü uzak duruyorum zaten kendi kendine bir aksiyon yaratıyor ya ben sende ekli değilim sen bende ekli değilsin beni engelliyorsun ne yaptım hikayede sana laf mı soktum seni mı etiketledim engelleme niyetin vardı çocuğu görünce birden engelleyesin geldi
Neyse geçen çarşamba günü işyerinde muhasebeden bir arkadasimla cafeye oturmaya gittik Beşiktaş maçı vardı ekranda çocuk kendi hikayesinde ekrandaki maçı kartal resmini paylaştı bu kadar.
Cuma günü de ben Merve Özbey konserine gitmek istiyordum çok ama biletleri pahalıydı geçen cuma günü Merve Özbey yeni şarkı paylaşmıştı ben de çocuğu etiketledim yeni hayata merhaba demek için Merve Özbey konserine ne dersin dedim.
Muhasebede dört kişi çalışıyorlardı biri hamilelik iznine çıktı diğer ikisi işten ayrıldı.Ona takıldım yeni hayatına merhaba de tek kişi kaldın muhasebe de çok zorlanacaksin falan.
Nasıl yani, seni reddeden çocuğa bunu mu yazdın?
Bence sevgilisinin yanında böyle bir şey atarsın da hiç yere kavga ederler diye engellemiştir. Ben bu sebeple engelliyorum apir sapır yazan eski flortlerimi
Yok, sizin aşırı takıntılı bir insan olduğunuzu bildiği için her yerden ulaşmanızı engelliyor olabilir.Tatildesin tatili de ben şunu engelleyeyim bunu engelleyeyim diye geçiyor galiba zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?