Eskiden hoşlandığım çocuk ben onda ekli olmama rağmen beni engelledi.Bu ne şimdi.

pnarasena bu kişiyle aynı isyerindeyiz haftanın 5 günü uzak duruyorum zaten kendi kendine bir aksiyon yaratıyor ya ben sende ekli değilim sen bende ekli değilsin beni engelliyorsun ne yaptım hikayede sana laf mı soktum seni mı etiketledim engelleme niyetin vardı çocuğu görünce birden engelleyesin geldi

Engelledin ne oldu sanki orası çocuğun instagrami sanki 7 24 çocuk benle ilgili bir şey paylaşıyor

İyi de bunda kafaya takılacak bir durum göremiyorum.

geçen cuma günü Merve Özbey yeni şarkı paylaşmıştı ben de çocuğu etiketledim yeni hayata merhaba demek için Merve Özbey konserine ne dersin dedim.
Nasıl yani, seni reddeden çocuğa bunu mu yazdın?
Bence sevgilisinin yanında böyle bir şey atarsın da hiç yere kavga ederler diye engellemiştir. Ben bu sebeple engelliyorum apir sapır yazan eski flortlerimi

Kendini birşey sanıyor sen beni istemedin bana ne kimle ne paylaşıyorsa paylaşsın niye engelleyeyim sallamadigim bir insansa bakar geçerim benim şahsıma bir gönderme olmadığı sürece beni engelleyerek benim canımı acittigini sanıyor kendince.
Facebook Twitter profilimi de verseydim bari ordan da engelleseydi tatilde bile beni engellemekle meşgul

Bence sevgilisinin yanında böyle bir şey atarsın da hiç yere kavga ederler diye engellemiştir. Ben bu sebeple engelliyorum apir sapır yazan eski flortlerimi
Yok bunu iş yerinden başka birine yazıp etiketliyor hoşlandığı çocuk da bu paylaşımı görünce konu sahibini engelliyor

Ay huvese yeter anladık sürekli aynı şeyleri söyleyip durmana gerek yok burdan benim bile engelleyesim geldi seni. Demek ki o çocukta senin instadaki varlığından bile rahatsız olmuş ki engellemiş

Kendi kendine aksiyon yaratan sensin çocuğun engellemesine bile taktın ya salıver engellediyse engellesin annah yaa

Adamın sosyal medyasında ekli değilseniz; engellendiğinizi anlayabilmek için,adamın hesabına ara ara bakıyor olmanız gerekmiyor mu ?

Bu canın acımamış hali mi? “Tatilde bile beni engellemekle meşgul” derken ne düşünmemizi bekliyorsun? Vay be aslında sana aşık mı dememiz gerekiyor ajsjsjjssj. Çocuk muhtemelen şey demiştir, nasıl bir deliye çattık

Yapma arkadaşım.

Sakin ol biraz lütfen.

Kendine zarar bu kadar takma.

Yok bunu iş yerinden başka birine yazıp etiketliyor hoşlandığı çocuk da bu paylaşımı görünce konu sahibini engelliyor
Heee,tamam. Ben niye öyle anladım acaba
Adamın instagrami, engeller engeller.
Belki bu zamana kadar görmemişti hesabni,ilk kez karşısına çıktı. Çıkmışken engelledi. Ne bilelim

Engellendiğimizi nasıl anlıyoruz bizde ekli olmayan kişiyi bilmiyorum.

Madem ekli bile değilsiniz neden bu kadar dert ettiniz engellenmeyi?

Adamın canı öyle istemiş.
Şöyle ki o kişinin profiline giriyorsun 'henuz hiç gönderisi yok' yazıyor, profil resmi olmuyor. Öyle anlıyorsun.
Yani konu sahibi arasıra bakmış ki çocuğun instagramina ne zaman engellediğini biliyor. Çocuk da muhtemelen bu yüzden engellemiştir, bakıyorsa bakmasın diye

Biraz da objektif bakın bence ona bir gönderme yok hikayede onu ilgilendiren hiçbir şey yok ben onda ekli değilim ben de onda ekli değilim engelliyor
Bu hayat sizi yormuyor mu?
Zaten aranızda muhabbet gerektiren bir şeyler yok ,engellese ne olur engellemese ne olur? Velev ki kıskandı engelledi yani ne yapacaksiniz, koşa koşa yeniden teklif mi yapacaksınız?

Heee,tamam. Ben niye öyle anladım acaba
Adamın instagrami, engeller engeller.
Belki bu zamana kadar görmemişti hesabni,ilk kez karşısına çıktı. Çıkmışken engelledi. Ne bilelim
Sen gene iyisin ben ilk okuduğumda gözlerimden kan gelmişti dhdjndd
4834. Kez okuyuşumda anladım :d

Hayır öyle değil işte konu sahibini kıskandığı için engelledi!!!

Tamam tamam, kıskandı seni, zaten sana ilgisi de var. Sakinleş şimdi.

Hayır, muhasebe bölümünde çalışan çocuğa yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…