Eskiden hoşlandığım çocuk ben onda ekli olmama rağmen beni engelledi.Bu ne şimdi.

Allah aşkına herkese anlatmayın iş yerinde bu durumları. Kendinize kötü duruma düşünüyorsunuz. Arkanızdan konuşuyorlardır eminim ki, milletin ağzına laf vermeyin. Ne kadar takıntılısınız. Bence terapi alın. Normal bir düşünme yapısı değil.

Katılıyorum kesinlikle
Bu yorumu dikkate al H huvese
İşyerinde kendini durup dururken düşük konuma düşürme

geceningolgesi dun aksam ofisten üç kişi dışarıya çıktık bizim servis şoförü bile biliyor durumu bunu da bu benim hoşlandığım çocuğun icerde 4 yıllık yakın arkadaşı var kız benim de arkadaşım ilk işe geldiğim zaman çok samimi davrandı borc para istedi verdim hasta oldu ilk ben sordum ilaç verdim evine gidip yemek yedik bu çocuktan hoşlandığımi söyledim içimi açtım bu kız gidip bu çocuğa söyler yakın arkadaşı anlarım.Huvese bana senden bahsetti diye.
Kız bununla yetinmeyip gidip depodaki kızlara söylemiş huvese bu çocuktan hoşlanmış bu da kabul etmemiş vb gibi .
Hani beni gözden çıkardın dört yıllık arkadaşın o çocuk senin çocuğun bu dedikodulardan rahatsız olacağını bile bile niye yayarsin ortada birşey yokken.
Ben sadece kız kıza içini döktüm hoşlanıyorum o kadar çocuk bunu yayanın bu kız olduğunu bilmiyor.
Benim derdim bu çocuk beni sevsin fark etsin falan değil çocuk benden hoşlanmıyor bunda tamamım.Simdi anlıyorum aynı işyerinden biri ile niye çıkılmaz .
Geçmişte eski işyerimde sevgili olan bir çift vardı hep arkalarından konusarlardi bak bugün çıkmadılar yemeğe bugun ikisi de işe gelmedi bugün hiç yan yana gelmediler diye .Millete malzeme lazım tabi konuşmadan duramiyorlar.
Sizce ben bu çocuğa bu kızın yaydığını söylemeli miyim.

Bence sevgılısı var. Ama senın onu etıketlemen yenı hayata merhaba fln olmamış çocuk ıstemıyorum demiş zaten. Ki istememe deıl onun resmen sevgılısı var. Uzak dur. Enerjını senı sevenle harca.

Ve siz o konuşulanları bile bile gidip millete platonik olarak yaşadığınız aşkı anlatıyorsunuz tüm gelişmeleriyle. Bile bile ağızlarına malzeme vermişsiniz. Bakın benden bir tavsiye daha, iş yerinden tanıştığın hiç kimsenin arkadaşlığına, dostluğuna güvenme. Yüzüne canım cicim derler, arkandan dedikodunu yapıp gülerler. Sadece senden daha yakın bir arkadaş edinmesine bakar durum.
Ve sorunun cevabına gelirsek, kesinlikle hayır! Bakın siz hala adamla iletişim kurma çabasındasınız. Konuşulmuş, yayılmış etmiş durum söyleyip elinize ne geçecek?! Kaldı ki zaten kızın ağzına lafı veren başta sizsiniz. Bir yerden sizin durumu görüp duymadı ya. Siz anlattınız, dertleştiniz o da diğerlerine anlattı. Başta yine siz hatalısınız. İş yerinden ne yakın arkadaş edinilir dedikodu yapılır ne de sevgili yapılır. Millet dedikodu yapmaya, milletin kuyusunu kazmaya yer arıyor zaten. Ne diye malzeme vereceksin?
Günaydın, iyi akşamlar, iyi çalışmalar muhabbeti ve işini yapıp gelip gitme. İş yerinde kafa rahatlığının formülü :)

Konu sahibi bu yorumu dikkate al
Senin iyiliğin için konuşuyoruz.
Bundan sonra da işyerinde kimse ile iş dışında muhattap olma
Çok uzun zaman çalışırsın çok kafa dengi iyi insanlar olur o zaman durum değişir.

Ama millet dalga geçiyor böyle belli zaten dalga geçerler de bir önceki konuda da demiştim.
O çocukla bu kız aralarında kim bilir konu sahibi ile ilgili neler neler konuşuyorlar gülüşüyorlar.
Kendini boşu boşuna bu duruma düşürme konu sahibi.
Gerçekten üzülüyorum sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…