- 25 Temmuz 2017
- 351
- 273
- 53
- Konu Sahibi lianazelko
Diyelim iki üç yıla dayanan arkadaşlığınızın olduğu birisiyle kısa bir gönül ilişkiniz oldu. Size sevgilim yok derken aslında uzun süredir bir ilişkisi olduğunu başkalarından öğrendiniz. İlişkiniz bitti. Sonra bu şahıs size kurur kırıcı şeyler söylüyor " sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi". Mesajlarına cevap vermediniz. Her yerden engellediniz.
İki yıl sonra kafanızı bir kaldırıyorsunuz, karşınızda, kolunda bir hanım var. Kaçma imkanınız yok, önünüze dikilmiş. Sizi tanıştırıyor (eşi değil, arkadaşı da olabilir), konuşmaya çalışıyor. Hatta en son mesaj atmıştım cevap vermedin diyor. Hiçbir şey olmamış gibi sohbet eder miydiniz? Yoksa "konuşmak istemiyorum" falan diyebilir miydiniz? Görmemezlikten gelme şansınız yok. Direkt karşınıza dikiliyor.
İki yıl sonra kafanızı bir kaldırıyorsunuz, karşınızda, kolunda bir hanım var. Kaçma imkanınız yok, önünüze dikilmiş. Sizi tanıştırıyor (eşi değil, arkadaşı da olabilir), konuşmaya çalışıyor. Hatta en son mesaj atmıştım cevap vermedin diyor. Hiçbir şey olmamış gibi sohbet eder miydiniz? Yoksa "konuşmak istemiyorum" falan diyebilir miydiniz? Görmemezlikten gelme şansınız yok. Direkt karşınıza dikiliyor.