• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden hoşlandığınız birini yıllar sonra gördüğünüzde ne yapardınız?

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
273
53
Diyelim iki üç yıla dayanan arkadaşlığınızın olduğu birisiyle kısa bir gönül ilişkiniz oldu. Size sevgilim yok derken aslında uzun süredir bir ilişkisi olduğunu başkalarından öğrendiniz. İlişkiniz bitti. Sonra bu şahıs size kurur kırıcı şeyler söylüyor " sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi". Mesajlarına cevap vermediniz. Her yerden engellediniz.

İki yıl sonra kafanızı bir kaldırıyorsunuz, karşınızda, kolunda bir hanım var. Kaçma imkanınız yok, önünüze dikilmiş. Sizi tanıştırıyor (eşi değil, arkadaşı da olabilir), konuşmaya çalışıyor. Hatta en son mesaj atmıştım cevap vermedin diyor. Hiçbir şey olmamış gibi sohbet eder miydiniz? Yoksa "konuşmak istemiyorum" falan diyebilir miydiniz? Görmemezlikten gelme şansınız yok. Direkt karşınıza dikiliyor.

Kolunda hanımlamı dikiliyor. Hiç birşekilde konuşmam karşımda dikiliyorsa sağından solundan geçer giderim.

Kolunda hanımlamı dikiliyor. Hiç birşekilde konuşmam karşımda dikiliyorsa sağından solundan geçer giderim.
Geçilip gidilecek gibi değildi, bir insan kendisiyle iletişime girmeyen birini nasıl gelip öper tokalaşır.

Once dik dik bakip, sonra da bakislarimla ne kadar igrenc bir yaratik oldugunu gosterirdim. Sonra da hic konusmadan cekip giderdim oradan.

Bir tarafınız yol, daracık kaldırımda önünüzde o duruyor, daha doğrusu önünüze dikiliyor, diğer tarafta da hanım efendi duruyor. Yani çekil şurdan falan yapmam lazımdı. Bir de tokalaşmasaydın diyen olmuş, elimi kaldırana kadar gelip öptü bile:) Zaten bir şok içindeydim. He evet öyle falan diyebildim.

6 yıl önce aşık olduğum adamı her gördüğümde elim ayağıma dolaşıyor. Bir türlü icimden atamiyorum.

Tanımasın daha iyi değil mi kardeş? Keşke beni de tanımasaydı. Bir de kızla da tanıştım. Bir insanı maddi zarara uğratıyorsun, ya da küfrediyorsun karşılaşınca bir de hiçbir şey olmamış gibi konuşmak yüzsüzlükten başka bir şey değil. Herkesin harcı da değil zaten. Tecrübe etmiş oldum.

Ben tam da bugün 3,5 yıl önce hoşlandığım ama bir şey yaşamadığım birini gördüm ama onsırada bir şeye sinirliydim hızlı hızlı yürüyordum ve onu basket turnuvalarında sanıyordum ama burdaymış... ben son anda gördüm gördüğümde bana bakıyordu adeta selam vermek için ama ben çok geç gördüm geçti gittik ikimizde öyle

Diyelim iki üç yıla dayanan arkadaşlığınızın olduğu birisiyle kısa bir gönül ilişkiniz oldu. Size sevgilim yok derken aslında uzun süredir bir ilişkisi olduğunu başkalarından öğrendiniz. İlişkiniz bitti. Sonra bu şahıs size kurur kırıcı şeyler söylüyor " sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi". Mesajlarına cevap vermediniz. Her yerden engellediniz.

İki yıl sonra kafanızı bir kaldırıyorsunuz, karşınızda, kolunda bir hanım var. Kaçma imkanınız yok, önünüze dikilmiş. Sizi tanıştırıyor (eşi değil, arkadaşı da olabilir), konuşmaya çalışıyor. Hatta en son mesaj atmıştım cevap vermedin diyor. Hiçbir şey olmamış gibi sohbet eder miydiniz? Yoksa "konuşmak istemiyorum" falan diyebilir miydiniz? Görmemezlikten gelme şansınız yok. Direkt karşınıza dikiliyor.

Hic takmiyor gibi konusur daha da deli ederdim karsimdakini...

Sen ayrılmaya çalıştığında kaçıyorsun yani gibi laf çarpıtsa da hiç renk vermez misin? Yani dur şuna iki laf sokayım da öyle gideyim demez misin?

Laf sokabilirim de o anın siniriyle tabi.. Ama karşımdakini en deli edecek yöntem mutlu görünüp hiç takmamak olur. Bende karşımdakini sinir etmek isterim bu durumda..

Back
X