Eskiden soğukkanlı biriydim..ne oldu bana?

Mayflower75

Never give up.!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
9.242
34.188
548
Bugün canım sıkıldı şöyle biraz dışarı çıkıp o mağaza senin bu mağaza benim dolaşayim dedim..Birkaç mağaza gezdim birşeyler denedim.sonra tam başka bir mağazaya girerken birden anı bir fren sesi ve çığlık duydum.!Herkes panik halinde olay yerine koşuyordu.Bende çıktım ve tam mağazanın önünde bir kadın kanlar içinde yerde yatıyordu.Salak biri arabası ile kadına çarpmış..Kadın kendindeydi ama acı içinde çığlık atıyordu..alışveriş torbaları yerlere saçılmış.. ((Çarpan şahıs panik halinde yardım etmeye uğraşıyor elinde telefon ambulans arıyor..gördüğüm kadarı ile çok kötü değildi kadın ama bacağı ve birkaç yeri kaniyordu.
Ben genelde kan görmeye dayanabilen sakın ve soğukkanlı bir insanımdır..öyle ki oğlum 2 yaşında di gözümün önünde boğazına şeker kaçtığı için boğulmak üzere iken onu kurtardım.ters çevirip sırtına defalarca vurarak şekeri çıkarttım. .mosmor olmuştu yavrum..Sonra acil servis vs..Sukur ki atlatmistik.
Ama bugün ne olduysa bana o kazada kadının hali beni mahvetti.Bacaklarımın bağı çözüldü gözlerim karardı ve ben kendimi yerde buldum.
Hayatımda ilk kez bayıldım hemde sokak ortasında yanımda hiçbir yakınım yokken.
Ambulans geldiğinde bana da müdahele etmişler(sanki bir alana bir bedava gibi)orda kadın dururken birde ben çıkmışım. .tansiyonum dusmus ilaç filan verilmiş..
Kendime geldim bir süre sonra ama bu halimi hiç sevmedim.
Zaten son zamanlarda hep en kötüyü düşünen negatif ve sürekli panik halinde dolaşan biri oldum.
Buna nasıl son vermeli..nasıl eskisi gibi sakin ve pozitif biri olmalıyım. .nasıl eski halime döneceğim ben..?

Back
X