Saç Kesim Şekilleri Eskiehir'de Sa kesiminde en iyi olan Kuafrler?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Hamamyolu bitince ikieylüle iniyosun ya. o kahvecilerin ordan sola dön köşede akbank vardı sanırım.ordan asağı in birazcık sol tarafa dogru kafayı kaldır orda bir sey vardı :) 2 senedir gitmediğim için adını unuttum ama çok iyiydi :)

ne kadar ödedin peki kuzum ikisine

sonunda kuaför neri'ye gittim... söyleyebileceğim tek şey harika olduğu... 4 yıldır eskisehirdeyim ve sonunda kuaförümü buldum diyebilirim. mutlaka deneyin. ama mekana aldanmayın. kücük mütevazi bi yer. fakat neriman abla gerçekten çok çok çok başarılı ve asla paragöz değil. sırf para için saçınızı haşat eden tiplerden değil. yanınıza oturup sizi dinliyor beklentilerinizi anlıyor ve nasıl olup olamayacağını soruyor...
muhakkak deneyin.

Bir kaç ay öncesine kadar Neri'nin karşısındaki apartmanda oturuyordum ve 1 kez fön dışında hiç uğramadım. Şu an çok pişmanım. Kesimimi Hüseyin Kuaförde yaptırıyordum, son kesimim de ayrı bir pişmanlıktır benim için. Aylardır saçlarımı görmeye bile tahammülüm yok Hüseyin beyin yaptığı "orjinal" kesim yüzünden. Şimdi arayıp Neriden randevu almayı deneyeceğim umarım görünce tanımaz :) Sonucu da bildiririm

sonunda buradan okuduklarımla neri'ye gittim.bob stili kestirdim saçlarımı.sonuç gerçekten iyiydi.ayrıca neri'nin çok pozitif bir elektriği var.bence bi deneyin.

Bende kesınlıkle zenı tavsıye ederım ama orası bıraz pahalı gelebılır :) şair fuzuli de kuafor behzat var bırde orası da gercekten cok ıyı :)

bende burada okudaklarım üzerine geçen ay neri kuaföre gittim. bob modelinde kestirdim saçımı ilk kez bir kuaförden mutlu olarak ayrıldım.

canım bu neri kaça kesiyor ya ?? kimse söylememiş

kuaför neri ye kesimden başka giden oldu mu ? nişanım için istiyorum nasıldır acaba? 2 saate kalmadan bozulan bir model istemiyorum

yıllardır çalı süpürgesine dönen saçlarımı kısa kestirmek için Kuaför neri ye gittim...tabii sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra gittim buldum tanıştım .
kızlar bir kere neri abla inanılmaz pozitif tatlı dilli bir bayan yahu kapıdan adımınızı attığınız an o tatlı enerjisi ile sizi kendine bağlıyor ve kesinlikle harala gürele saç kesmiyor önce karşısına alıp uzun uzun konuşuyor ve asla bana bırak demiyor sora sora danışa danışa fikrinizi ala ala kesiyor.bu sürede sıcak kanlılığı ve hoş sohbetiyle zaman su gibi akıp geçiyor.
ona buradaki yorumlardan bahsettim öylelikle geldiğimi söyledim.çok merak etti takip edeceğini söyledi....

saç kesimime gelinceee victoria beckham modeli kestik acayip kullanışlı ve rahat bir model oldu yıllardır boşa çekmişim bakımsız uzun saçlarımı.
hoşuma gitti kucaklaşarak ayrıldık :)

ben hayran oldum neri ablaya bundan böyle kuaförüm o dur asla değiştirmem ve şiddetle tavsiye ederim :)
buradan yönlendiren arkadaşlara da teşekkür ederim nihayet Eskişehir'de kırıklarını al dediğinde ense dibine kadar kesen kuaförcüklerden farklı işinin ehli kuaförlerde varmış demek :)

aranızda kaosa gideniniz var mı geçen cengiz topelde adını hatırlayamadığım bi kuaföre gittim saçıma ara makas attı kısacık bi avuçluk saç bıraktı şimdi uzattım onu düzeltebilecek güzel şekil verebilecek bir kuaför arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Lil@ sevindim memnun ayrılmana kuaförden. Neri kuaför kaç liraya kesti saçlarını yazarsan çok sevinirim.

bi gideyim bakalım :) peki Neri ye topuz filan yaptıran oldu mu nasıldır???

canim eskisehirde tam olarak nerede bu neri kuafor ?bende eskisehire gidince sacimi keatirecek kuafor ariyorum.sacim ince telli ve düz.titiz bir kuafor ariyorum da..

peki bu neri kuafor eski tip kuaforlerden mi yoksa modern ve kendini gelistiren kuaforlerden mi?ona gore gidecegim...siradan katli bir kesim yapip yollayacaksa hic gitmiyim kizlar.yardmci olursanz sevinirim...

Neri abla 15'e kesim yapıyor.
Şöyle diyim Neri abla eski bir kuaför ama yenilikleri takip eden bir kuaför elinde modelle gidersen aynısını keser önerilerde de bulunur bu model sana gider bu saç gitmez der.İyidir cana yakındır eli çabuktur ben severim Neri ablayı ama çok müşterisi var valla ben gittiğimde yer bulamıyorum aslında önermesem mi ki şaka şaka gidin arkadaşlar memnun kalırsınız.

canim eskisehirde tam olarak nerede bu neri kuafor ?bende eskisehire gidince sacimi keatirecek kuafor ariyorum.sacim ince telli ve düz.titiz bir kuafor ariyorum da..

Tatlım Neri kuaförü şöyle tarif edeyim Şair fuzuli caddesinden Reşadiye Camiine doğru giden bir sokak var adı Şirinyer sokak.Neri kuaför Şirinyer sokak ve Yeşiltepe Sokağın arasında kalıyor tam o çeşmenin orda. Google map te bu sokakları yazarsan dediğim yeri anlayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…