Arkadaşlar kesim ve boya konusunda birçok kuaförde sorun yaşıyoruz ancak bir süredir ben Zen' e gidiyorum,hem kesim yaptırdım hem boya ve o kadar memnun kaldım ki.Hizmette ve ilgidede bir o kadar titiz davranılıyor.Eskişehirde beklenen kaliteyi gerçekten veriyor diye düşünüyorum.artık hiç tereddütsüz giderim.Denemenizi tavsiye ederim.
sonunda kuaför neri'ye gittim... söyleyebileceğim tek şey harika olduğu... 4 yıldır eskisehirdeyim ve sonunda kuaförümü buldum diyebilirim. mutlaka deneyin. ama mekana aldanmayın. kücük mütevazi bi yer. fakat neriman abla gerçekten çok çok çok başarılı ve asla paragöz değil. sırf para için saçınızı haşat eden tiplerden değil. yanınıza oturup sizi dinliyor beklentilerinizi anlıyor ve nasıl olup olamayacağını soruyor...
muhakkak deneyin.
canım bu neri kaça kesiyor ya ?? kimse söylememiş
yıllardır çalı süpürgesine dönen saçlarımı kısa kestirmek için Kuaför neri ye gittim...tabii sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra gittim buldum tanıştım .
kızlar bir kere neri abla inanılmaz pozitif tatlı dilli bir bayan yahu kapıdan adımınızı attığınız an o tatlı enerjisi ile sizi kendine bağlıyor ve kesinlikle harala gürele saç kesmiyor önce karşısına alıp uzun uzun konuşuyor ve asla bana bırak demiyor sora sora danışa danışa fikrinizi ala ala kesiyor.bu sürede sıcak kanlılığı ve hoş sohbetiyle zaman su gibi akıp geçiyor.
ona buradaki yorumlardan bahsettim öylelikle geldiğimi söyledim.çok merak etti takip edeceğini söyledi....
saç kesimime gelinceee victoria beckham modeli kestik acayip kullanışlı ve rahat bir model oldu yıllardır boşa çekmişim bakımsız uzun saçlarımı.
hoşuma gitti kucaklaşarak ayrıldık :)
ben hayran oldum neri ablaya bundan böyle kuaförüm o dur asla değiştirmem ve şiddetle tavsiye ederim :)
buradan yönlendiren arkadaşlara da teşekkür ederim nihayet Eskişehir'de kırıklarını al dediğinde ense dibine kadar kesen kuaförcüklerden farklı işinin ehli kuaförlerde varmış demek :)
bi gideyim bakalım :) peki Neri ye topuz filan yaptıran oldu mu nasıldır???yıllardır çalı süpürgesine dönen saçlarımı kısa kestirmek için Kuaför neri ye gittim...tabii sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra gittim buldum tanıştım .
kızlar bir kere neri abla inanılmaz pozitif tatlı dilli bir bayan yahu kapıdan adımınızı attığınız an o tatlı enerjisi ile sizi kendine bağlıyor ve kesinlikle harala gürele saç kesmiyor önce karşısına alıp uzun uzun konuşuyor ve asla bana bırak demiyor sora sora danışa danışa fikrinizi ala ala kesiyor.bu sürede sıcak kanlılığı ve hoş sohbetiyle zaman su gibi akıp geçiyor.
ona buradaki yorumlardan bahsettim öylelikle geldiğimi söyledim.çok merak etti takip edeceğini söyledi....
saç kesimime gelinceee victoria beckham modeli kestik acayip kullanışlı ve rahat bir model oldu yıllardır boşa çekmişim bakımsız uzun saçlarımı.
ben hayran oldum neri ablaya bundan böyle kuaförüm o dur asla değiştirmem ve şiddetle tavsiye ederim :)
buradan yönlendiren arkadaşlara da teşekkür ederim nihayet Eskişehir'de kırıklarını al dediğinde ense dibine kadar kesen kuaförcüklerden farklı işinin ehli kuaförlerde varmış demek :)
yıllardır çalı süpürgesine dönen saçlarımı kısa kestirmek için Kuaför neri ye gittim...tabii sizlerin yorumlarınızı okuduktan sonra gittim buldum tanıştım .
canim eskisehirde tam olarak nerede bu neri kuafor ?bende eskisehire gidince sacimi keatirecek kuafor ariyorum.sacim ince telli ve düz.titiz bir kuafor ariyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?