eskişehirliyim ve hala saçımı nereye yaptırmalıyım bilemiyorum. size en iyi kuaförü söyleyemem ama hangi kuaförlere gidilmemesi gerektiğini ve hangilerinin hangi konuda gidilebilir olduğunu söyleyebilirim:
Utkan Kuaför: ykm nin yakınlarında bir pasajın içinde olan kuaför: saçımı boyatmak istiyordum ve fiyatları öğrenmek için - sonradan kazıklanmak istemiyorm çünkü- bazı kuaförleri aradım. tabi buna kesin bi fiyat vermek zor olabilir (saç uzun, kısa, gür...) ancak sadece piyasanın ne kadar olabileceğini kestirmek istedim bütün aradığım kuaförler bana yaklaşık fiyat verebilmesine karşın Utkan Kuaför telefonda fiyat vermediklerini söylediler ve bu şaibeli tutumları yüzünden beni baştan kaybettiler. (sanırım müşteriyi saf sanıyorlar)
Metin Kuaför: hamamyolunda bir pasajın içindeki yer: Saç kesimi için; kuaför sahibi Metin bey saç kesiminde sizi dinler, istediğiniz gibi keser, memnun kalabilirsinz ancak genelde işi yanında çalışan sarışın kadın bırakmak ister, o kadın ise berbat keser. saç kesimi için gidilmişse mutlaka Metin beye kestirmek istediğinizi belirtmeniz gerekecektir. Saç yaptırmak için; özel bir gün için saçınızı yaptırmak için Metin Kuaföre giderseniz, önceden Metin beyin yapması için anlaşmış olsanız bile genelde çırağa iş yaptırır. o da bir saate kalmadan bozulur. saç boyama için gidilmişse, yine anlaşmış olmanıza rağmen elini sürmez, çırağa iş yaptırır. kısacası ha Metin Kuaföre gitmişsiniz ha mahallede kuaförüne gitmişsiniz hiçbirşey farketmez. en çok şans verdiğim ve bunu iyi yönde kullanamayan kuafördür.
Hüseyin Kuaför: kızılcıktaki yer: saç kesimi için birkaç kez gittim. hepsinde Hüseyin bey kesmiştir. saç kesimi fena değildir ama kısa saç kesimlerinde gitmek için birkez daha düşünülmesi gerekebilir.
Yasin Kuaför: spectrumun oralarda: saç boyama için: Yasin bey sizin ne gibi bir renk istediğinizi iyi dinler ve gerçekten güzel sonuç çıkarır. saç şekillendirmede de iyidir. Yasin bey işi küçümsemez, anlaşırsanız çırağa iş bırakmaz kendisi yapar ve güzel de yapar. size önerim ne gibi birşey istediğinizin birkaç fotografını gösterin.
Tabi bu şans ve beğeni işi. kişiden kişiye değişebilir. Benim deneyimlerim bunlar belki size yardımcı olabilir.