Saç Kesim Şekilleri Eskiehir'de Sa kesiminde en iyi olan Kuafrler?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende kuaför neri ye kestiriyorum.. yıllardır çok memnunum düğünü olan arkadaşta orada yaptırsın.. zaten esk.in yarısı oraya gidiyor neredeyse çok yoğun olur çoğu kişide bilir.. Bende nişanımda kınamda orada yaptırıcam..

arkadaşlar şu neri denen kuaföru merak ettim hakketen, neriman abla kaça kesiyor saçı bir de orada tüm vucut sir ağda varmı varsa kaçtır bilgisi olan var mı ?

eskişehirliyim ve hala saçımı nereye yaptırmalıyım bilemiyorum. size en iyi kuaförü söyleyemem ama hangi kuaförlere gidilmemesi gerektiğini ve hangilerinin hangi konuda gidilebilir olduğunu söyleyebilirim:

Utkan Kuaför: ykm nin yakınlarında bir pasajın içinde olan kuaför: saçımı boyatmak istiyordum ve fiyatları öğrenmek için - sonradan kazıklanmak istemiyorm çünkü- bazı kuaförleri aradım. tabi buna kesin bi fiyat vermek zor olabilir (saç uzun, kısa, gür...) ancak sadece piyasanın ne kadar olabileceğini kestirmek istedim bütün aradığım kuaförler bana yaklaşık fiyat verebilmesine karşın Utkan Kuaför telefonda fiyat vermediklerini söylediler ve bu şaibeli tutumları yüzünden beni baştan kaybettiler. (sanırım müşteriyi saf sanıyorlar)

Metin Kuaför: hamamyolunda bir pasajın içindeki yer: Saç kesimi için; kuaför sahibi Metin bey saç kesiminde sizi dinler, istediğiniz gibi keser, memnun kalabilirsinz ancak genelde işi yanında çalışan sarışın kadın bırakmak ister, o kadın ise berbat keser. saç kesimi için gidilmişse mutlaka Metin beye kestirmek istediğinizi belirtmeniz gerekecektir. Saç yaptırmak için; özel bir gün için saçınızı yaptırmak için Metin Kuaföre giderseniz, önceden Metin beyin yapması için anlaşmış olsanız bile genelde çırağa iş yaptırır. o da bir saate kalmadan bozulur. saç boyama için gidilmişse, yine anlaşmış olmanıza rağmen elini sürmez, çırağa iş yaptırır. kısacası ha Metin Kuaföre gitmişsiniz ha mahallede kuaförüne gitmişsiniz hiçbirşey farketmez. en çok şans verdiğim ve bunu iyi yönde kullanamayan kuafördür.

Hüseyin Kuaför: kızılcıktaki yer: saç kesimi için birkaç kez gittim. hepsinde Hüseyin bey kesmiştir. saç kesimi fena değildir ama kısa saç kesimlerinde gitmek için birkez daha düşünülmesi gerekebilir.

Yasin Kuaför: spectrumun oralarda: saç boyama için: Yasin bey sizin ne gibi bir renk istediğinizi iyi dinler ve gerçekten güzel sonuç çıkarır. saç şekillendirmede de iyidir. Yasin bey işi küçümsemez, anlaşırsanız çırağa iş bırakmaz kendisi yapar ve güzel de yapar. size önerim ne gibi birşey istediğinizin birkaç fotografını gösterin.

Tabi bu şans ve beğeni işi. kişiden kişiye değişebilir. Benim deneyimlerim bunlar belki size yardımcı olabilir.

kızlar bnde eskrde oturuorm çarrşıda mesut ve ümit kuaförlerın ıyı kesım yaptıgını duymustm hıc gıdıpde memnun kalanınız varmı acaba

bugün saçımı kestirdim Neri bayan kuaförüne. 1 gün önceden şans eseri yol üzerinde gördüm forumlarda çok adını duymuştum. Neriman hanım çok tatlı, neşeli şenşakrak biri. Onun için ilk önce sizin ne istediğiniz önemli,elini makası alıp hebele hübele girişmiyor saçınıza. ben saçını çok zor kestiren biriyim. eskişehirde çoğu kuaföre gittim sadece uçlarını aldırmak için ama maşallah hep kuaförün azizliğine uğrayıp saçımın yarısı kesilmiş şekilde eve döndüm.bugünde sadece kırıkları aldırdım ve saçlarım hala istediğim boyda kalabildi ve kesimini de beğendim.

kuaför arıyorsanız bence mutlaka neriman hanımla tanışmalısınız.
yeri: hava hastanesi karşı caddesinde sağda ilk aralıktan girdiğinizde(taksi durağının karşı sokağı) sola dönün orda (çevresinde insancıl kitapevi ve ilayda yemek (adını yanlış hatırlamıyorsam) var. mekana aldanmayın neriman hanıma güvenin

bugün necdet kuaföre gittim. fena değildi. 5 dakikada kesti. hiç fikir vermedi. ama kötü de olmadı.
onun dışında mehmet tatlıya gittim mayıs ayında.. 80lira verdim çıktım ve tek kelimeyle berbattı. dövmeli ve şişko bir adam kesmişti. çok çok çok klötüydü. kendim kessem daha iyi olurdu.
4 yıldır eskisehirdeyim. hala adam gibi kuaför bulamadım ya ona yanıyorum ben!!!

Kesinlikle Mesut diyorum...

Fon boya kesim.. Herseyiyle memnun kalacaksiniz...
Yer asarcikli cd de solda pasaj ici.. siraze hali ile uysal hamam arasindakalan pasaj...

Tavsiye ederim..

Kızlar bugün ben de kuaför neri'ye gittim ve çooookk memnun kaldım. Dün bir başka kuaföre gitmiştim ve sabah uyandıgımda saçımdaki fön gidince ne kadar kötü kesildiğini gördüm. Hemen kuaför neriye gittim ve sonuç harika oldu :) Gerçekten işinin ehli bir bayan neriman hanım. Hem de çok neşeli ve size o enerjisini veriyor. Kuaföreden çıkarken çok mutluydum :) Saçımı kısa kestirdim hani victoria beckham modeli denen bir yanı uzun bir yanı kısa Tavsiye ederim

saçımı kestirdimm ve tam istediğim kadar aldı uçlarından... ohhh çok memnun kaldım :) tüm kuzenlerimi de buraya getirdim... çarşıda da şubesi varmış ama ben vişnelik de ki ilayda kuaföre geldim Deniz Bey'e saçımı kestirdim çok da memnun kaldım:)

Eğer modern bir kesim diyorsan zen derim ben ama düz veya klasik bir kesim istersen daha ucuza cem veya doğan olabilir fakat ben zen de beckham modeli bir kesim yaptırdım inanılmaz güzel oldu vallahi yaptırdığım en güzel kesim hayatım boyunca 20 tl verdim ama on numara oldu 100 lira bile deseler verirdim yani ama ben bu posta pidenin ordaki zen e gittim birkaç şubesi daha varmış onları bilmiyorum nasıllar.

bende kuaför neri diyorm. çok konuşkan bir hanım kesimide çok iyi

Arkadaşlar kesim ve boya konusunda birçok kuaförde sorun yaşıyoruz ancak bir süredir ben Zen' e gidiyorum,hem kesim yaptırdım hem boya ve o kadar memnun kaldım ki.Hizmette ve ilgidede bir o kadar titiz davranılıyor.Eskişehirde beklenen kaliteyi gerçekten veriyor diye düşünüyorum.artık hiç tereddütsüz giderim.Denemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…