5 yıl yaşadım Eskişehir'de. Her şeyi güzeldir oranın ama bir tane kuaför bulamadım senelerce.
En son heykeli c.topel caddesine bağlayan sokaktaki kuaföre gitmiştim ve üzerinden 2 yıl geçti hala kuaföre gitmedim (kesim için)!!! Saçımı mahvetti tibetmi neydi adı, öyle bir kestilerki üzellttirmeye gittiğim kuaför ve müşterileri şok oldu.klava: Kuaför fobim 2 yıldır şiddetli şekilde devam ediyor atlatamadım.
İstanbul anadolu yakasındayım artık artık burada gideceim ama çok korkuyorum. Topuz vs yaptırdım ama hiç kestirmedim, saçlarım fena kırıldı ama gerçekten fobim çok derin, napçam bilmiorum.:kedi:
ben boya için istiyorum..saçımı açtırıcam.çok işlem göçrücek.güvenebileceğim bir kuaför arıyorumm
canım çok sağolasın herkese yardımcı olacaktır bilgilerinopuyorumnanaktan neriyi duymuştum bi kere de önünden geçtim ama hiç gitmedimAstsubay ordu evinin oradaki kaos kuaförün kesimi ve boyası iyidir. Ama kaso a gidince işlemi sahibi olan iki erkekten birine yaptırmalı çıraklarında iş yok. Bir kere balık sırtı ördüreyim dedim buzağa yalımışa benzetti kız beni.Ben lisede öğrenciyken esnaf sarıyı c kapısının karşı sokağının sonundaki neri kuaföre giderdim ve çok memnundum. Çılgın bir kadın değişik ve hoş kesimler yapıyor. Bir arkadaşımda esparktaki mehmet tatlıya saç kestirmişti. Verdiği para diğer kuaförlerin bir kaç katıydı ama modeli süperdi
3 yıldır eskişehirdeyim Aslan, bekir&ugur, ay&em, mücahit, oğuz(ataturk caddesi), Elen(doktorlar) gibi hep önerilerler kuaföre gittim.
daha birtanesinden memnun cıkamadım. oysaki Elen iyi gidiyor sayılırdı saçlarımı kıpkırmızı yapana kadar. ki ben kahverengi istemiştim. geçen sene 125 tl de para verdim . şimdi bi kaç kere esparkde mehmet tatlı ya gittim. memnun gibiyim ama hala saçımı kestirecek ve boyatacak cesaretim yokakannehir
kuaför neri nin üstüne tanımam.neriman abla kendisi keser kim olursa olsun çırağa felan kestirmez kesimi 1 numaradır. doktorlardaki mustafayı bilirsiniz ona föne gitmiştim dedi ki saçını kim kesti neriman abla dedim dedi belli çok iyi kesiyor. 6 senedir ona giderim 1 kere mutsuz kalkmadım koltuktan. aşevinin orada gitmek isteyenler için
kuaför neri nin üstüne tanımam.neriman abla kendisi keser kim olursa olsun çırağa felan kestirmez kesimi 1 numaradır. doktorlardaki mustafayı bilirsiniz ona föne gitmiştim dedi ki saçını kim kesti neriman abla dedim dedi belli çok iyi kesiyor. 6 senedir ona giderim 1 kere mutsuz kalkmadım koltuktan. aşevinin orada gitmek isteyenler için
arkadaşlar bendde dört gözle yazdıklarınızı okuyorum çünkü düğünüm var saçımı yaptırıcak bı kuaför bulamadım daha önerilerinizi bekliyorum bide küçük cem diye birini duydum hamam yolunda pasajdaymış yerıde fikri olan varmı
Küçük cem i biliyorum ancak düğün gibi özel bir günde tercih edilebilecek kadar kaliteli bir yer değil bence..
aşevi var şair fizulu caddesinin sonuna doğru esnafın sarayın arka tarafında orada. sorsan gösterirler zaten. yada stadın karşı sokağından o anacaddeki otobüs duraklarından karşıya geçtiğinde girdiğin zamanda bulursun yada hava hastanesinin oralar nereyi biliyorsan artık =) birine sorsan gösterir. aşevinin ordada dükkanın birine kuaför neri diye sor. yıllardır orada. yeri biraz zor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?