Eskiler..Ne yapmam gerek bir akıl verir misiniz?

duygusuz_girl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
1.993
3.155
248
Arkadaşlar ben zamanında birini çok sevmiştim.4 yıl sürdü ama yoruldum bir saatten sonra ilişkiyi taşımaktan.Sanki tüm yük benim üzerimdeydi.Başlarda eski sevgilisii
ile benim aramda mekik dokuyordu o kızı çok sevmişti ki kız onu sevmiyordu.Sürekli aldatıyordu.Bunun ilgisi bana kayınca nedense kız bizimkini el üstünde tutmaya başladı.Benimle uğraşmaya başladı vs vs.Kızın nişanlısı olmasına rağmen hala bana mesaj atıyor.Birden beni umursamamaya başladı,soğuk konuşmalar derken ilişkimiz bitmişti.Sorunları vardı zaten.Vazgeçilen taraf oldum açıkçası.Sonra face şifresini buldum birkaç denemeden sonra.Kızlarla sürekli konuşmaları vardı.Ekleyip sonra siliyordu.Hatta eski sevgilisi de eklemiş bizimkini.Bizimkisi de soğuk konuşuyordu.Hareketler dökümünde ayrıca beni aratıyordu sürekli öyle takip ediyordum.Ben tüm iletişimimi kestim bir yıl boyunca.Benim numaramı buldu ve gece evime geldi.Seni istiyorum yüzükleri takacağız,annem babam da biliyor artık.Yeter bu kadar ayrı kaldığımız falan derken 7 saate yakın kapıda bekledi.Ki tam zile basacağı sırada telefonla durdurmaya çalıştım.Ailemle aramı bozacaktı dengesiz.Arkadaşlarını falan araya kattı.Ben başka birini seviyorum istemiyorum seni dedim.Ağlamaya başladı bu sefer.Ben de zamanında iteledin beni sürekli dedim.Başka birini seviyorum dedim ki sevemedim ondan sonra.Yeni yeni toparlanmaya başlamıştım.Ben kötü zamanlar geçirdim affet beni,gitmiyorsun aklımdan.Seviyorum anla falan dedi ben de artık istemediğimi söyledim.Sonra içmeye gitmiş,kızlarla fotoğraf koyuyor bilerek.İyice delirdi ve sevdiğim kişiyi merak ediyor.Nasıl biri.Çok mu seviyorsun onu.Benden çok mu gibi tuhaf sorular soruyor.Onca zaman geçti.Kaldığım yerden değil kandığım yerden başlayacağımızı da biliyorum.Çünkü bir kere denemedik.Defalarca denedik ama birden durgunlaşmaya başlıyor.Çevremdekiler de istemiyor beni zamanında çok üzdü diye.Ben napacağım bana bir çare bulabilir misiniz?Eve kadar geldi artık ailemle aram açılacak diye çok korkuyorum.Sus artık cevap atma diyorum,arama diyorum tamam diyor ama sonra tekrar atıyor,arıyor.Açmazsan kapıyı çalarım diyor.Resmen tehdit ediyor aklınca ve içiyor sürekli.İçkili insan her şeyi yapar o cesaretle malum.Bana bir akıl kızlar:/

İş işten geçmiş siz yüz vermeyince de aklı başına gelmiş kapınıza dayanmış .Seviyor demek hala. Adam akıllı karşınıza alın konuşun çocuğu sakin kafayla.Hayatınızda sizi istiyorsa köklü değişimler yapması gerek belli ki.Bu kadar zil zurna sarhoş bi insan her türlü kötülüğü yapabilir.Ciddiyse de gelsin anasını babasını alıp tanışsınlar sizinkilerle; öyle iş içkili içkili çağır annengille tanışıcam demekle olmuyor , yok ben yapmam derse de basın tekmeyi tekrardan hayatınıza almayın.Aynı hatalar tekrar eder.Kimsenin inancına,ibadetine karışmam ama Allah korkusu olmayan insandan uzak durmanı tavsıye ederim.Sonucunu düşünmeden içkili kimsenin kapısına aklı başında hiç bi insan dayanmaz.

Siz bu kişiyi hala seviyor musnuz bunu tam anlayamadım?

eskisi kadar duygularım yoğun değil.hastanelerde yattım onun yüzünden.sadece korkuyorum aileme bir şey der kapıya tekrar gelir diye.sevgi yetmiyor artık kırıldıktan sonra..

ailesi çok dindardır ki içmiyordu.ben evliliğe hazır değilim.okuyorum daha bir senem kaldı ki hiçbir zaman evlilik konularına yakın olamadım onun yüzünden.herkesten her şeyden soğuttu sağ olsun.uzak duruyorum lakin korkuyorum da.ister istemez.

eskisi kadar duygularım yoğun değil.hastanelerde yattım onun yüzünden.sadece korkuyorum aileme bir şey der kapıya tekrar gelir diye.sevgi yetmiyor artık kırıldıktan sonra..

sevgi açısından bırakmayı gözun alıyorsa uzak dur böyle birinden zaten içiyormuş. korkma hiç bir şey oolmaz dimdik dur endişelendğini belli etme.seni neyle tehdit ediyor ki? emin ol bir şey yapamaz

sevgi açısından bırakmayı gözun alıyorsa uzak dur böyle birinden zaten içiyormuş. korkma hiç bir şey oolmaz dimdik dur endişelendğini belli etme.seni neyle tehdit ediyor ki? emin ol bir şey yapamaz

eve gelirim babanla konusurum vs.benim babamla aram mesafelidir.sevgisini bana açıkça belli eden biri değildir.ki onun bu konuda ne tepki vereceğini kestiremiyorum doğal olarak.normal tepki kim verir ki?gece gece içen birisi kapıda ve tüm apartman ayağı kalkmış şekilde.rezillik sadece.

Beni rahatsız ediyor de sen ailenle konuş annenle paylaş önce olmaz mI?

Evliliğe niyetlenseniz de bu 2 gün içinde olcak bi iş değil zaten okulu dert etme . Dediğim gibi çocuğu al karşına konuş tabii hala seviyorsan.Ondan sonrası Allah kerim.Bir şey nasipte varsa olur zaten :)

Beni rahatsız ediyor de sen ailenle konuş annenle paylaş önce olmaz mI?

annemin sağlık sorunları var o yüzden onu haberdar edip canını sıkmak istemiyorum.pek haz etmiyor ondan.neler yaşadığımı gördü anne yüreği malum.

birlikte olduğum insanla ciddi düşünüyoruz lütfen mutluluğumu bozma falan desen hattını değiştirsen bi işe yaramaz mı acaba?

buarada evine gelmesi konusunda çok rahatsız oluyorsan savcılığa vermekle tehdit edebilirsin belki :44:

dedim ona mesaj atacağım arayacağım kimse bulacağım dedi.emniyet mensubu olduğu için buluyor.4 defa değiştirdim hattımı.

dedim ona mesaj atacağım arayacağım kimse bulacağım dedi.emniyet mensubu olduğu için buluyor.4 defa değiştirdim hattımı.

gerçekten çok zor bir durum. Alıcaksın karşına aileni bu çocuk beni rahatsız ediyor diceksin. Çocuğuda karşına aşıcaksın ben herşyi göze aldım seni istemiyorum suç duyurusundada bulundum diceksin. İyi bi avukat bulup gerçekten suç duyurusunda bulunacaksın . Sanırım başka bi yolu yok çünkü bildiğin yapışmış bu ya :44: benm bi arkdşımın eski sevgiliside habire msj atıyo seninki kadar olmasada ama bnm eski sevgilimde ayrıldıktan sonra bir kere bile aramadı nekadar değişik erkekler var ya :44: Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…