Eskiler unutulur mu ?

Merhaba bayanlar, aslında bu konuyu herkes aynı gorusuyle cevaplamak doğru olmayacak fakat gerçekler bazen değişmez , insanin kafasını kemirir. Sevgilimle 2senedir beraberiz 1 senedir nisanliyiz ve geçmişinde olan herşeyi bütün dürüstluguyle bana anlattı. Yargilamak istemedim çünkü hata yapmak insanlara mahsustur . Fakat hep birşey beni dürttü . çünkü ben lakayıt ilişki sevmem hep mesafeli davrandim
Ama o eski sevgilisiyle birlikteligi boyunca eş gibi yaşamışlar, Tepkisiz kaldım bu duruma ama hep kafamda saçma sapan dusunceler oluşuyor. :110::110::110::110::110::110::110::110: acaba geçmişe dair aklından birşey geçiyor mu
Seninle olan evliliğinde boşluğa düşerse eski sevgiliye dönmesi muhtemel...

Bunu bilemeyiz. Size davranışlarını düşünün. Sizi incitecek şüpheye düşürecek şeyler yapıyor mu mesela? Yani bilmiyorum bence ilişkiniz yolunda ilerliyorsa aklına geçmiş gelmez. Ama belki de olmaz erkek milleti bu en iyisinin köküne kibrit suyu:KK53:

Unutulmaz bence, ben unutmadım.
Hala arada aklıma geliyor ama bu benim elimde değil, geliyorsa onun da değil.
Anılar silinmiyor ne yazık ki.
Önemli olan şuan size olan tavrı, sevgisi..

Ha bu arada gerçekten büyük bir aşk yaşandıysa güzel zamanlar geçirdiyse inan bana unutulmuyor.
Ben evlendim ama hala arada sırada aklıma gelir çünkü güzel şeyler yaşanmıştı mutlu olmuştuk.
E aynı ilçede oturduğumuz için onu görünce bir hoş oluyorum hep.
Ama boşluğa düşünce ona gider mi bilemem,gerçekten şuan birşey hissetseydi anlatmazdı buna emin olabilirsin.
Bil diye anlatmış kurcalama unut bu olayı.

Eşim bikere bana, eğer geçmişimi sevseydim orda kalırdım demişti.
Ama şuda bi gerçek bence , zaman zaman insan eskiye döner.kadında erkekte.
Herzaman özlem duyulduğu için geriye dönülmez ,mesela bazen insan hayatını film şeridi gibi gözünün önünden geçirir. İzlerkende tabiki eskilerde yad edilir :KK50:bence çok düşünme.
Sana bakışından bile anlarsın aşık mı değilmi.

Ben sarılmaya kıyamazken onlar eş gibi yaşamış ne demek yav. Ben sarılmaya kıyamazken onlar sevişmiş demek istiyorsunuz herhalde. Sevişmek kötü birşey mi kıymak mı oluyor.

Sevgiliniz size güvenmiş anlatmış ne kadar güzel bir şey. Belki anlatmasa sonradan haberiniz olsa nişanlım eski sevgilisi ile eş gibi yaşamış ve bana hiç anlatması diyecektiniz. Biz kadınlara da bazen yaranilmiyor.

Adam sizi seviyorsa değerini bilin, bu devirde gerçekten seven düzgün bir erkek kolay bulunmuyor. Kafaniza adamın sizden önceki hayatını takarak , boşuna ziyan etmeyin ilişkinizi. Adamın eski sevgilisi olmasa, ilk siz olsaniz sizle evlendikten sonra aklının başkasına kaymayacaginin garantisi var mıydı? Yoktu . Bunun garantisi olamaz. Karşınızdaki insana güveniyor ve sevgisine inaniyorsaniz hiçbir şeyi takmadan sadece size odaklanın. Karşıdaki düzgün biri ise tamamdır, geçmişi onu ilgilendirir sadece.

Sevgiliniz size güvenmiş anlatmış ne kadar güzel bir şey. Belki anlatmasa sonradan haberiniz olsa nişanlım eski sevgilisi ile eş gibi yaşamış ve bana hiç anlatması diyecektiniz. Biz kadınlara da bazen yaranilmiyor.

Adam sizi seviyorsa değerini bilin, bu devirde gerçekten seven düzgün bir erkek kolay bulunmuyor. Kafaniza adamın sizden önceki hayatını takarak , boşuna ziyan etmeyin ilişkinizi. Adamın eski sevgilisi olmasa, ilk siz olsaniz sizle evlendikten sonra aklının başkasına kaymayacaginin garantisi var mıydı? Yoktu . Bunun garantisi olamaz. Karşınızdaki insana güveniyor ve sevgisine inaniyorsaniz hiçbir şeyi takmadan sadece size odaklanın. Karşıdaki düzgün biri ise tamamdır, geçmişi onu ilgilendirir sadece.

Teşekkürler

Back
X