• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş ile evlenmek ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Coocoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok daha iyisini hak ediyorsun,
Kendini yine aynı kötü hayata layık görme.. :)

görmediğim için boşandım zaten ama , şu hallerim hal değil , saçma sapan bi durum içindeyim nasıl atlatılır , nasıl aşılır

gelecek kaygısıda cabası ...

deseler ki dünyada bir sen bi o kaldı insanlık üremeyecek bir araya gelmezseniz, üremesin anasını satayım derim yani geçmiş çöptür

deseler ki dünyada bir sen bi o kaldı insanlık üremeyecek biraraya gelseniz üremesin anasını satayım derim yani geçmiş çöptür

bunu bende derim ama böyle hissedemiryorum , kendime de bir öfkeliyim bu yüzden anlatamam

Sen çocuk istiyorsun. Tekrar evlenin çocuğunuz olsun. Çocuğum için katlanıyorum boşanmak kolaymı diye konu açarsın.
Çocuğunuz olsa babalık yapar mı iyi bi eş olamadı ama iyi bir baba olur diyebilir misin.

Sen çocuk istiyorsun. Tekrar evlenin çocuğunuz olsun. Çocuğum için katlanıyorum boşanmak kolaymı diye konu açarsın.
Çocuğunuz olsa babalık yapar mı iyi bi eş olamadı ama iyi bir baba olur diyebilir misin.

çok merhametli seven bir baba olur ama çocuk bakımı konusunda pek becerikli olabileceğini düşünüyorum , duygusal olarakta

kaç yaşında ne zaman ?

şimdi nasılsınız ?
çok daha ıyıyım yenı evlendim şükür 26 yaşında evlendım 2016'da boşandım aynı ev içinde 1 yıl geriye kalan zamanda askerlik vs durumları oldu mecburiyetten bekledim dava öncesi yoksa çoktan bitmişi şuan 36 yaşındayım

çok daha ıyıyım yenı evlendim şükür 26 yaşında evlendım 2016'da boşandım aynı ev içinde 1 yıl geriye kalan zamanda askerlik vs durumları oldu mecburiyetten bekledim dava öncesi yoksa çoktan bitmişi şuan 36 yaşındayım
2. evliliğinizi mi yaptınız ?

çok merhametli seven bir baba olur ama çocuk bakımı konusunda pek becerikli olabileceğini düşünüyorum , duygusal olarakta
5 dk sevip bırakan sperm babası olacak. Çocuğun bütün bakımı sorumluluğu senin üzerinde. Yaşın genç umarım karşına hem iyi bir eş, hem baba olabilecek biri çıkar 🤲

tebrik ederim , çok mutlu olun :)

sormak istediğim bir kaç konu var sakıncası yok ise

boşandıktan sonra ilk birini ne zaman ne kadar süre sonra tanımak istediniz ?
eşinizle nasıl tanıştınız ?
eşinizde 2. evliliği miydi ?
ve şuanda kendinize aradığımı buldum mutluyum diyebiliyor musunuz ?

5 dk sevip bırakan sperm babası olacak. Çocuğun bütün bakımı sorumluluğu senin üzerinde. Yaşın genç umarım karşına hem iyi bir eş, hem baba olabilecek biri çıkar 🤲

teşekkür ederim
pasif olgunlaşamamış bir adamdı zaten

geleceğe umutla bakabilmek , 3-5 yıl içinde daha güzel bir hayat , mutlu bir aile tablosunun içinde kendimi bulmayı diliyorum hayattan

tebrik ederim , çok mutlu olun :)

sormak istediğim bir kaç konu var sakıncası yok ise

boşandıktan sonra ilk birini ne zaman ne kadar süre sonra tanımak istediniz ?
eşinizle nasıl tanıştınız ?
eşinizde 2. evliliği miydi ?
ve şuanda kendinize aradığımı buldum mutluyum diyebiliyor musunuz ?
yok canım mahsuru yok :) inşallah sende çok mutlu ol biraz zaman geçsin bu hallerini okuyup gülersin :) boşandım ve hemen biriyle tanıştım çivi çiviyi söker , eşiminde 2 evliliği :) çok şükür daha çok yenı olduğu için ben işte aradığım adamı buldum vs dersem iddaalı olur kumaşı bana uygun ama yanı o zamanda ki yaptığım cahilliklerin hiç birini yapmamaya, tekrar etmemeye özen gösterdim :) çok şükür

yok canım mahsuru yok :) inşallah sende çok mutlu ol biraz zaman geçsin bu hallerini okuyup gülersin :) boşandım ve hemen biriyle tanıştım çivi çiviyi söker , eşiminde 2 evliliği :) çok şükür daha çok yenı olduğu için ben işte aradığım adamı buldum vs dersem iddaalı olur kumaşı bana uygun ama yanı o zamanda ki yaptığım cahilliklerin hiç birini yapmamaya, tekrar etmemeye özen gösterdim :) çok şükür

adınıza çok sevindim

çivi çiviyi gerçekten söküyor mu ?

çivi çivinin üstüne mi biniyor?

beni bu kadar kötü eden nedir bilmiyorum , bulamıyorum
Başarısızlık hissi olabilir mi? Görümcem senesi dolmadan boşandı, en çok bunun onu uzdugunu söylemişti.

Back
X