- Konu Sahibi politician
-
Hayır bilmiyor...zaten ozaman fotolarını gördüm dediğimde asıl soru sen nerden gördün demişti ben de arkadasımdan falan demiştim..şimdi o fasıla gitmiş sizden gizli.. ama sizin de sahte facebook hesabınız var?
o bunu biliyor muydu?
Böyle aklınıza her geldiğinde acaba diyecekseniz evet orada bırakmalıydnz affetmemelydnz[/QUOTE
Haklısınız şimdi napabilirim?
Hayır bilmiyor...zaten ozaman fotolarını gördüm dediğimde asıl soru sen nerden gördün demişti ben de arkadasımdan falan demiştim..
Evet mahvederdim haklısınız...eşit durumdasınız bence.
onun gizli facesi olsa kıyameti koparmıştınız
Şimdiyr kadar bir sürü kez actım bu konuyu o da her defasında 3 senede bir kere gittim,seni üzecek kendimi de utandırcak bi şey yapmadım,söylesem yine aynı sey olacaktı diyor..Konuyu tekrar acmanız sevgilinizde güvensizlk hissi oluştrck bu da sorun olck ,bence kendi içinizde halledebiliyorsanz halledn olmuyorsa o zamn söyleyin ben bu konudan dolayı hala huzursuzm diye gerisi erkek arkadaşınza kalmş
Haklısınız kendi hatamı ben de biliyorum ama yediremiyorum kendimeçokta aman aman bir sorun yok gibi senden habersiz fasıla gitmiş ama sende ondan habersiz sahte facebook açmışın takiptesin.ona kızıyorsun ama sende hatalısın..
E siz de onun arkasindan is ceviriyosunuz.yalan soylemissiniz.cok farkli durumlar degil.madem affettiniz bu mevzu her hortladiginda kendi yalaninizi akliniza getirin.Hayır bilmiyor...zaten ozaman fotolarını gördüm dediğimde asıl soru sen nerden gördün demişti ben de arkadasımdan falan demiştim..
Yok ikimizin de facebook hesabı yok daha doğrusu onun yok.benim sahte var..fotolar kursun hesabında vardı...yani bakın.. size yalan söylemesini hazmedememişsiniz.. ama siz de yalan söylemişsiniz sevgilinize..
o da bunu bilse, açığa çıksa bir şekilde... o da unutamayabilir söylediğiniz yalanı..
tavsiyem.. alın karşınıza konuşun.. "ek kötüsü bile olsa her zaman birbirimize doğru söyleyelim, aramızda güven sorunu olmasın" diye.. ama siz de anlatın gizlediğiniz bir şey varsa..
saklaması hoş değil elbet ama belki aşırı tepki vereceğinizden korktu..
eğer ilişkinize devam etmek istiyorsanız birbirinize açık olun ve bu olayı da unutmaya çalışın.. açıp açıp eski resmine bakmayın, söyleyin kaldırsın sevgiliniz facebook.undan da...
Kurban oliyim , şaka gibi o ne özgüvensiz bi kişilik.. O ne karşı tarafa güven duygusu veremeyen erkek ... Bu kadar güvenmiyorsanız ayrılın ! Sen adamı gizli takip edecen , adam senden gizli fasıla gidecek ortada ilişki var mı ? İlişkide arkadaşlık ve güven yoksa ... Senle beraber gidecek kadar arkadaş değil , sende onu yanlız göndermeyecek kadar güvensiz ... Ne affedilecek burada ben onu anlamadım .Kızlar merhaba,
Sabah sabah feci canım sıkkın neden?
Konularımı hatırlayanlar vardır fakat ben yine de bi hatırlatayım benim kıskançlıklarım sebebiyle gecen sene kpssye hazırlanan sevgilim ben kızarım diye,dersanece gittikleri ( hocalar falan da var) fasılı ban söylememişti ben de bunu sahte facebook hesabımdan görmüştüm sonrasında affettim sandım ama arada hortluyor..
Sabah da hortladı..O fasıl gecesi aklıma geliyor,az önce yine facebook hesabımı acıp fotolara baktım ağladım falan.Sevgilimle su an aynı sehirdeyiz ( önceden uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk) ve kurban bayramı tatiline memleketine gitcek ben de,fajat ben yine sıkıntıya girmeye başladım...
Affetmemeli miydim bilmiyorum...
Haklısınız...Onun yaptıgı daha büyükmüş gibi geliyor hep oyuzden kendiminkini bastırabiliyordum..E siz de onun arkasindan is ceviriyosunuz.yalan soylemissiniz.cok farkli durumlar degil.madem affettiniz bu mevzu her hortladiginda kendi yalaninizi akliniza getirin.
Haklısınız kendi hatamı ben de biliyorum ama yediremiyorum kendime
Ne diyim..Kurban oliyim , şaka gibi o ne özgüvensiz bi kişilik.. O ne karşı tarafa güven duygusu veremeyen erkek ... Bu kadar güvenmiyorsanız ayrılın ! Sen adamı gizli takip edecen , adam senden gizli fasıla gidecek ortada ilişki var mı ? İlişkide arkadaşlık ve güven yoksa ... Senle beraber gidecek kadar arkadaş değil , sende onu yanlız göndermeyecek kadar güvensiz ... Ne affedilecek burada ben onu anlamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?