- Konu Sahibi politician
-
bnce sizin genel bi güvenszlignz var yani bu fasıldan öncede varmışki sahte bir hesaba ihtiyaç duymussnz yani tek sorun fasıl degl diye düşünyrmŞimdiyr kadar bir sürü kez actım bu konuyu o da her defasında 3 senede bir kere gittim,seni üzecek kendimi de utandırcak bi şey yapmadım,söylesem yine aynı sey olacaktı diyor..
ve o fasıla giderken size söylememesi hoş değil. bahanesi ne olursa olsun.Evet mahvederdim haklısınız...
Kızlar merhaba,
Sabah sabah feci canım sıkkın neden?
Konularımı hatırlayanlar vardır fakat ben yine de bi hatırlatayım benim kıskançlıklarım sebebiyle gecen sene kpssye hazırlanan sevgilim ben kızarım diye,dersanece gittikleri ( hocalar falan da var) fasılı ban söylememişti ben de bunu sahte facebook hesabımdan görmüştüm sonrasında affettim sandım ama arada hortluyor..
Sabah da hortladı..O fasıl gecesi aklıma geliyor,az önce yine facebook hesabımı acıp fotolara baktım ağladım falan.Sevgilimle su an aynı sehirdeyiz ( önceden uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk) ve kurban bayramı tatiline memleketine gitcek ben de,fajat ben yine sıkıntıya girmeye başladım...
Affetmemeli miydim bilmiyorum...
Eski sevgililerini takip etmek için açmıştım...bence onun fasıla gitmesi senin sahte facebook hesabının olmasından daha kötü değil..
o,sen aşırı kıskançlık yaptığın ve ona güvenmediğin için fasıl olayını gizlemiştir peki senin neden sahte bir hesabın var?
Hicbi fark yok.zaten bu yalana dolana bu guvensizlige ortada bi iliski de yok.salin ipleriniziHaklısınız...Onun yaptıgı daha büyükmüş gibi geliyor hep oyuzden kendiminkini bastırabiliyordum..
Hayır bilmiyor...zaten ozaman fotolarını gördüm dediğimde asıl soru sen nerden gördün demişti ben de arkadasımdan falan demiştim..
Ya yine aynısı olursa diyorum...ben öyle ortamları sevmiyorum zaten 3 yılda bir kez gittim diyor...ve o fasıla giderken size söylememesi hoş değil. bahanesi ne olursa olsun.
ama affedebilmiş ilişkine devam etmeye başlamışın.
gecmişe dönük bakar.yaşarsan. önünü görmezsinki.
hem ne gerek var. o dönemde yeterince tartışmışın. huzurlu mutlu günlerini o günle heba etme
gitmemesi için sürekli aynı konuyu pilav gibi pişirip koymanda hoş degilki.Ya yine aynısı olursa diyorum...ben öyle ortamları sevmiyorum zaten 3 yılda bir kez gittim diyor...
Eski sevgililerini takip etmek için açmıştım...
Evet genel bi güvensizliğim var...artık arkadaslarımdan bile kıskanmaya başladımbnce sizin genel bi güvenszlignz var yani bu fasıldan öncede varmışki sahte bir hesaba ihtiyaç duymussnz yani tek sorun fasıl degl diye düşünyrm
Nerdeler napıyolar acaba karşılaşırlar mı dıye takip ediyorum...niye? senden öncesi seni neden ilgilendiriyor ki.
takip edip ne yapacaksın adı üstünde eski işte.
Dayanamıyorumki acıyorum hep konuyu...gitmemesi için sürekli aynı konuyu pilav gibi pişirip koymanda hoş degilki.
bence kendini dizginle. giderse biter buna odaklan. oda bunun bilincindeyse gitmez zaten.
Bunu ona da soyliyim ortada bı ilişki yok dıye...Hicbi fark yok.zaten bu yalana dolana bu guvensizlige ortada bi iliski de yok.salin iplerinizi
Ayrılmamız mı gerekiyor?
O zaman eşitlendiniz...
Ayrılmamız mı gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?