eskileri unutamamak

Teşekkür ederim durumun ciddiyetini yansıttıgınız için..
Kimse dayanmaz sanırım bu kadar sıkılmaya ne kadar severse sevsin.ben sevgilimin sabrınj deniyorum galiba neyseki cok sabırlı

valla hiç oyle çok sabırlı deme, benim erkek arkadaşım da çok ama çok sabırlıydı. Ama bir yere kadar. Seni ve hissettiklerini anlıyorum. Ama ben de ona uzağım. Şimdi yakınmışsınız da. Bunların üstesinden gelmen daha kolay olmalı senin için artık.

Aynı yerdeyken evet dah kolay mesela gün içinde o işte ve ben onu merak etmiyorum napıyor nerde falan diye.Gerçi dün biraz sinirlendim ona ağladım sinirimden ama.Memlekete gidecek ya bayrmda o yuzden de geriliyorum..

fasıla gittiği gece bir kadın ile beraber oldu heralde, zira sadece arkadaşlarıyla fasıla gitti diye bu kadar deertlenmezsin normal olarak

Aynı yerdeyken evet dah kolay mesela gün içinde o işte ve ben onu merak etmiyorum napıyor nerde falan diye.Gerçi dün biraz sinirlendim ona ağladım sinirimden ama.Memlekete gidecek ya bayrmda o yuzden de geriliyorum..

Kendini toparlarsın umarım en kısa zamanda. Hayat ondan ibaret değil, onu hayatının merkezine koyduğun surece mutsuz olacaksınız. Şu an böyleyse ve yan yana artık aynı şehirde bile kurtulamıyorsan bundan evlenince de kötü olur muhtemelen. Dediğim gibi umarım bazı şeylerin farkına geç olmadan varırsın. .

Gizlice takip etmek ne demek, çok çirkin bir davranış. Kimi takip edecek? Sevdiği adamı mı? Çok çok çirkin ve karşıdakini ve seni küçülten davranışlar. Ama en çok da seni. Sen böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsun. Sen önce bir kendini sorgula ilerde ne yaparım diye. Böyle olacaksa şimdiden bitir. Erkek arkadaşın da rahat etsin sen de. Ama başkası da sana çare olmayacak. Hep aynı şeyleri yaşayacaksın. Çünkü sorun sende. Lütfen kusura bakma ama silkelen ve kendine dön bak diye söylüyorum bunları.

sakin mi olsak...
yalan çok kötü tabii ki.. ama kıskançlık buna sebebiyet veriyor bazen....
herkesin arkadaslarıyla bir hayatı var.. neden bu kadar kısıtlama...
bu adam sizin köpeğiniz değil ki

Yazdıklarınız için cok teşekkürler...
Böyle sert yazılar beni kendime getiriyor iyi geliyor bana..
Benim şu an özgüvenim uok galiba oyuzden bu kadar kıskançlık falan yapıyorum...
Ben böyle yaptılca kendi değerimi kendi gururumu da yerle bir ediyorum farkındayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…