- 13 Mart 2014
- 1.144
- 792
- 128
- Konu Sahibi politician
-
Teşekkür ederim durumun ciddiyetini yansıttıgınız için..
Kimse dayanmaz sanırım bu kadar sıkılmaya ne kadar severse sevsin.ben sevgilimin sabrınj deniyorum galiba neyseki cok sabırlı
valla hiç oyle çok sabırlı deme, benim erkek arkadaşım da çok ama çok sabırlıydı. Ama bir yere kadar. Seni ve hissettiklerini anlıyorum. Ama ben de ona uzağım. Şimdi yakınmışsınız da. Bunların üstesinden gelmen daha kolay olmalı senin için artık.
Alt tarafı arkadaş ve hocalarla gitmiş bi akşam .
Bu kadar korkutmasaniz söylerdi bence
Peki napmalıyım sizce??Bence o hatali haklisin unutamamakla
fasıla gittiği gece bir kadın ile beraber oldu heralde, zira sadece arkadaşlarıyla fasıla gitti diye bu kadar deertlenmezsin normal olarakKızlar merhaba,
Sabah sabah feci canım sıkkın neden?
Konularımı hatırlayanlar vardır fakat ben yine de bi hatırlatayım benim kıskançlıklarım sebebiyle gecen sene kpssye hazırlanan sevgilim ben kızarım diye,dersanece gittikleri ( hocalar falan da var) fasılı ban söylememişti ben de bunu sahte facebook hesabımdan görmüştüm sonrasında affettim sandım ama arada hortluyor..
Sabah da hortladı..O fasıl gecesi aklıma geliyor,az önce yine facebook hesabımı acıp fotolara baktım ağladım falan.Sevgilimle su an aynı sehirdeyiz ( önceden uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk) ve kurban bayramı tatiline memleketine gitcek ben de,fajat ben yine sıkıntıya girmeye başladım...
Affetmemeli miydim bilmiyorum...
Peki napmalıyım sizce??
fasıla gittiği gece bir kadın ile beraber oldu heralde, zira sadece arkadaşlarıyla fasıla gitti diye bu kadar deertlenmezsin normal olarak
Ediyorum da işteee kafamda da kuruyorum sonraGizlice takip et
Aynı yerdeyken evet dah kolay mesela gün içinde o işte ve ben onu merak etmiyorum napıyor nerde falan diye.Gerçi dün biraz sinirlendim ona ağladım sinirimden ama.Memlekete gidecek ya bayrmda o yuzden de geriliyorum..
sakin mi olsak...
yalan çok kötü tabii ki..
Ben galiba kendi malımmış gibi görüyorum..Böyle davrandığıma göre...
Yazdıklarınız için cok teşekkürler...Gizlice takip etmek ne demek, çok çirkin bir davranış. Kimi takip edecek? Sevdiği adamı mı? Çok çok çirkin ve karşıdakini ve seni küçülten davranışlar. Ama en çok da seni. Sen böyle yaptıkça kaybetmeye mahkumsun. Sen önce bir kendini sorgula ilerde ne yaparım diye. Böyle olacaksa şimdiden bitir. Erkek arkadaşın da rahat etsin sen de. Ama başkası da sana çare olmayacak. Hep aynı şeyleri yaşayacaksın. Çünkü sorun sende. Lütfen kusura bakma ama silkelen ve kendine dön bak diye söylüyorum bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?