- Konu Sahibi politician
-
Size cevap yazdım ama alıntılamayı unutmusumBütün yorumlarınızı şaşkınlıkla okudum. Neden bu kadar özgüven eksikliği yaşıyorsunuz anlamıyorum bu adamın etrafında mutlaka kadınlar olacak buna engel olamazsınız. Sevgiliniz bu kadar kısıtlamaya rağmen hala yanınızda ise sizi gerçekten seviyor buna emin olun yoksa çoktan tekmeyi basıp giderdi.
Onunda gezmek eğlenmek arkadaşlarıyla vakit geçirmek hakkı sizin olduğu kadar.
Kendimden örnek veriyim 1 buçuk aylık evliyim eşime geçmişi hiç sormadım hiç merak etmedim anlatmak istediği zamanda kendisi anlattı ama ne ismini ne tipini bilirim umrumda da değil.
Ve eşim 5000 adamın bulunduğu fabrika da çalışıyor ve 20-30 tane de bayan var bunlardan biri eşimden hoşlanmış zamanında ve hala ayni yerde calismaya devam ediyorlar ama ne diyebilirim bütün vaktimi eşimi düşünerek geciremem ki. Her an beni aldatirsa diye yaşayamam hayatımı mahvetmiş olurum :) sana tavsiye rahat ol adamı bunaltma zararı sana olur.
Yalan konusuna gelince eşit durumdasiniz kendinizi haklı görüp sevgilinizi suclamayin siz daha suçlu vaziyettesiniz hafiye gibi adamı gizli gizli takip etmek hiç hoş değil
Ben öyle bi durumda olsam çıldırırdım ben size bibşey anlatayım benim de sevgilimden biri hoşlanıyomus kız google dan falan eklemiş sevgilimi,sevgilimin de mail adresleri falan hep bende kayıtlı ben gördüm kızı ama aynı memleketten olunc heralde ilkokul arkadası falan dedim neyse kız sevgilime mesaj atmıs ben bunu tesadüfen gördüm sevgilim de kimsiniz sizi tanımıyorum demiş kız da senden hoslanıyorum falan filan deyince sevgilim de cevap atmamıs kız ısrarla mesaj atınca da benim sevgilim var istanbulda falan diye anlatmıs beni..ben bunu öprendim ne mi yaptım? Bağırıp çağırmalar sen beni aldattınlar nasıl cevap atarsınlar senden yüz bulmasa atamazdılar falan filan...sevgilim aşkım ben bi şeg yapmadım da falan filan diye dibimde dolandı durdu şimdi memleketine gidince o kızı görecek dşye ödüm kopuyor sevgilim tanımaz gerci de kız gelirse yanıan diye(
En doğrusu sizin gibi davranmak sizi gercekten takdir ettim...
Ben bazen saatlerce bunları düşünüp kafayı yiyorum zamanıma hayatıma yazık dimi?
Yakında senden daha rahat birini bulur gider zaten. Gerçekler acıdır.
Erkek kadın farketmez sıkıntı yaratan hatalıdır benim gözümde. Ne bana böyle davranılmasına izin veririm, ne de bir insana böyle davranırım. Burda haksız olan konu sahibi bence.çok haklısın maalesef. Dediğin şey başıma geldi. . Peki bu durumda kime hak veriyorsun? Gerçekten merak ettim. .
Erkek kadın farketmez sıkıntı yaratan hatalıdır benim gözümde. Ne bana böyle davranılmasına izin veririm, ne de bir insana böyle davranırım. Burda haksız olan konu sahibi bence.
Ben de sırf bu yüzden ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Kolay değil böyle bir insanla birliktelik yürütmek. Çok yıpratıyor. Kendinden şüphe etmeye başlıyorsun. Sonra aldatma isteği geliyor, madem suçlanıyorum o zaman yapayım bari diyorsun.ama dediğini yabana atmaz inşallah bunu okuyan arkadaşlar. Çünkü maalesef çok acı bir şekilde dediğinin bir gün gerçekleştiğini tecrübe ettim. Ne kadar sevilirsen sevil, bunalttığın an gitmeye yol bakmaya başlıyorlar. Her şeyden önce kendine ve karşıdakine güven duymak yoksa o ilişki er ya da geç bitmeye mahkumdur. Bana gelince, ben şu an rahatım , o zaman bana batan rahatlık :) şimdi anlıyorum bana batmış demek rahatlık :) ama inşallah diğer arkadaşlar da kötü şekilde hatalarından dönmek yerine şimdiden kendilerine çeki düzen verirler. .
Ben de sırf bu yüzden ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Kolay değil böyle bir insanla birliktelik yürütmek. Çok yıpratıyor. Kendinden şüphe etmeye başlıyorsun. Sonra aldatma isteği geliyor, madem suçlanıyorum o zaman yapayım bari diyorsun.
Düzelmene sevindim. Umarım konu sahibi de döner hatasından.
Cok güzel yazmışsınız yahu bayıldım :)Kendine yazık ediyorsun o kıza sevgilin gereken cevabı vermiş daha ne istiyorsun sevgiline güven kendine güven gör bak çok mutlu olacaksın :) bende eski iliskimde aldatildim ama bunu eşime mal etmedim çünkü her erkek birbirine benzemez aldatilmis olmak senin suçun değil o yüzden hayatına giren herkes seni aldatcak diye birşey yok buna inan :) insanlara güvenmek kötü birsey değil
Tabi.kızlarla beraber bi yere gitmiş olması canımı sıktı.bensiz eğlenebilmesi..Canım dershanedeki arkadaşları ile fasıla gitmesini neden sorun ettiğini sorabilir miyim? Gitsin ne var bunda? Adamı iyice köşeye sıkıştırmışsın sana yalan söylemiş, neden bu şekilde davrandığını sorabilir miyim?
Cok güzel yazmışsınız yahu bayıldım :)
Doğru söylüyorsunuz doğru cevapları vermiş sevgilim..
Güvenmek eminimki cok güzel bi şeydir...
İçin rahat olarak sevmek,ilişkini yaşamak...
Çok şanslısınız inşallah hep böyle devam eder evliliğiniz :)
sadece bir fasıl gecesi bu kadar uzuyorsa ben sana ne diyeyim daha :) kesinlikle arada kalacağın şeyler yapma. Bana göre hafif ama sana çok ağır gelmiş demek bu. Ve evet konunu hatırlıyorum. Hele ki her aklına geldiğinde bunu sevgiline de yansıtıyorsan eyvah ki ne eyvah. Arada kalmam net ol. Affedeceksen affet, eğer yoksa da daha fazla yıpratma, yıpranma. Böyle konuların arası olmuyor. Benim unutmaya çalıştıklarım çok ağır. Ama sanırım başarıyorum. Sen de iyi düşün
Evet ben kafamda ne kuruyosam hepsini sevgilime yansıtıyorum gercekten olmuş gibi..O da hem açıklıyor hem de sinirleniyor artık...Onu bazen tahrik de ediyorum mesela o konuyu kapatmaya calıstılc ben üstüne gidiyorum böyle böyle uzuyor konu...sadece bir fasıl gecesi bu kadar uzuyorsa ben sana ne diyeyim daha :) kesinlikle arada kalacağın şeyler yapma. Bana göre hafif ama sana çok ağır gelmiş demek bu. Ve evet konunu hatırlıyorum. Hele ki her aklına geldiğinde bunu sevgiline de yansıtıyorsan eyvah ki ne eyvah. Arada kalmam net ol. Affedeceksen affet, eğer yoksa da daha fazla yıpratma, yıpranma. Böyle konuların arası olmuyor. Benim unutmaya çalıştıklarım çok ağır. Ama sanırım başarıyorum. Sen de iyi düşün
Yazdıklarınız cok acı ama benim de böyle şeyler duymaya ihtiyacım var zaten çok tesekkür ederim...Ben de sırf bu yüzden ilişkimi bitirmek zorunda kaldım. Kolay değil böyle bir insanla birliktelik yürütmek. Çok yıpratıyor. Kendinden şüphe etmeye başlıyorsun. Sonra aldatma isteği geliyor, madem suçlanıyorum o zaman yapayım bari diyorsun.
Düzelmene sevindim. Umarım konu sahibi de döner hatasından.
İnşallah aminn:))Teşekkür ederim inşallah sende bir an önce kendine güven kazanıp hem kendini hem Sevgilini uzmeden mutlu bir şekilde yaşar ve evlenirsin :)
Teşekkür ederim durumun ciddiyetini yansıttıgınız için..ama dediğini yabana atmaz inşallah bunu okuyan arkadaşlar. Çünkü maalesef çok acı bir şekilde dediğinin bir gün gerçekleştiğini tecrübe ettim. Ne kadar sevilirsen sevil, bunalttığın an gitmeye yol bakmaya başlıyorlar. Her şeyden önce kendine ve karşıdakine güven duymak yoksa o ilişki er ya da geç bitmeye mahkumdur. Bana gelince, ben şu an rahatım , o zaman bana batan rahatlık :) şimdi anlıyorum bana batmış demek rahatlık :) ama inşallah diğer arkadaşlar da kötü şekilde hatalarından dönmek yerine şimdiden kendilerine çeki düzen verirler. .
Teşekkür ederimAl birini vur otekine. Bakmayin uyumlu ciftsiniz...
Sevgilim gecen sene kpss ye hazırlandı ve kursa gitti orda bi fasıl gecesi düzenlemişler,sevgilime de ben o gün annesiyle gitmrk istediği bi yere gidecek diye tripliydim konusmadım falan (annesiyle o yere gitmedi) ama sevgilim ben kızarım ve kavga cıkar diye fasıla gittiğini bana söylememiş ben bunu işte sahte hesabımdan gördüm...ayrılma noktasına geldim sonra herkes onu da anlamam gerektiğini söyleyince ve ilk defa olunca affettim...ama arada hortluyor böyle...Eski konunuzu bilmiyorum ama sizde doğru birşey yapmamışsınız..Tepkinizi eğer farklı yollarla gösterseydiniz inanın anlamaya çalışırdım sizi bu arada dershane mevzusu nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?