- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Allah tüm bekarlara fofenk fofenk yapmayı nasip etsin inşallah. Amin.
Hahah hayır :) fofenk fofenk yaparsan, fofenk fofenk yaptığın kişi senin fofengin olmuş olur.Fofenk Fofenk bi şehir mi?
Fanfini gibi bir argo kelimeymiş ya. Ben de yabancı dil falan sandım ilk. Hiç argo kültürümüz yokmuş baksana.Eşim gülmekten duvara kafa atıyor şu an kızlar bi sn.
Fofenk fofenk ne demek diye sordum silah sesi mi dedi önce.
Şimdi durum vahim...
Ben tuvalete gidiyorum yoksa gülmekten altıma yapacağım ahhahahahahaha
Nasıl geldi Fofengin oraya deyince, fofenge biri vize alıp geldi de nası geldi gibi algıladım, sabahın köründe kalkınca bu saatte algılama bitiyo bende :)Hahah hayır :) fofenk fofenk yaparsan, fofenk fofenk yaptığın kişi senin fofengin olmuş olur.
Yani fofenk danimarkaya gitmiş konu sahibi hatun ablanın yanına.
Vay arkadaş beynim fofenk
SevişmekFoyenk ne ya??
Biri acarmi?
Kac kere okuduk yine anlamadim gitti.
Hahah aynen oyle ama diyor x ini seversin felen sihorfofenk fofenk ne gız ona güldüm
eşinin şu lafı demesi hoş olmamış
ayrıca gelsin o x. eşinle senin o kişiyle görüşmek zorunda olduğunuzu düşünmüyorum..
mecbur değilsiniz "hoşgeldin" bile demeye.
Sevişmek
ve sen bunu hahhah diyerek gülere yazıyorsun. enteresan..Hahah aynen oyle ama diyor x ini seversin felen sihor
Aynen cok sakaci yavsak yavsak temasli sakalar yapar esimde sinirli biri cokAdam hadsizliği bıraksın zaten kocanızla münakaşa etmeye kalkarsa ya polis,ya da eşinizin dayağını yer.
E neden hala buradasın git fofenkini yapŞimdi fofenk fofenk tahmin ettiğim şeyse ben bir eşimin yanına uğrayıp fofenk yapayım sonra fikrimi yazarım kizlar
Hadi bana musade))
Yaaa ne yazim turkcem bukadara yetiyorve sen bunu hahhah diyerek gülere yazıyorsun. enteresan..
Evet yuzsuz biri 3 4 gibi geliyorFofenk fofenk derken
O ne ki?
Annen ağzına ...biiipp deyip suratına kapatıp o pis şeyi ailesine neden şikayet etmemiş?
Ayrıca pislik olduğunu bile bile ne diye muhatap oldunuz?
Nasıl yani bu saattemi gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?