eskilerr

Ya sen daha çocuksun. Off almışlar çocuğu gelin etmişler, düşmüş bir çarpık ilişkiler bütününün ortasına.
Hep eşini övüyordun ya hiç övme bence. Eğer övdüğün kadar olsaydı seni şu meselede bu denli, 9 aylık hamile halinle ezmezdi.
S.ktir git ne demek ya? Bu dedikleri çok ağır, sen daha evlilik kurtarma peşindesin. Kurtarması gereken kişi eşin. Seni ne hale sokmuş, hamileliğin hatrına yapmaz insan şunu.
İnsan karısına git eski sevgilini sev der mi ya? Ataerkil namusumsun olayı gözüme daha şirin gözüktü valla şimdi.
Sen çok yalnız bırakılmışsın, üzgünüm ama evlilik sorunlarıyla erkenden tanışmış oldun bak. Gerçi böyle sorun mu olur ya? Bdv'de kaç ailede böyle bir sorun vardır acaba?
Akıl verilecek bir şey yok üzgünüm ama... Çünkü bir işte bir şey yanlış giderse, düzeltilir belki. Ama seninki baştan sona yanlış.

Annene selam söyle, o pis şeyle seni neden muhatap etmiş
O yaşta kastı neymiş sana seni evlendirmiş ?
Nisanliyken uzun olmasın diye yazmadım pek nisanliyken çıkmıştık dışarı o x de beni evde sanmış gelmiş evde tek annem varken sormuş annemde onlar nişanlı bilmiyorum felen demis

O x kadar sen ve annen de ciddiyetsizsiniz. Adam fofenk yaptı mi diyor annen sadece yok be diyor öyle mi?

Bende diyorum hamileyim bebegimin babası esim suan nasıl kiyasliyosun kendinle felen diyorum hemen parlıyor hemen sovuyor o döl karsima ciksin dit dit sovuyor bana ben yokken onunla karsilasirsan sende görürsün felen diyor

Nisanliyken uzun olmasın diye yazmadım pek nisanliyken çıkmıştık dışarı o x de beni evde sanmış gelmiş evde tek annem varken sormuş annemde onlar nişanlı bilmiyorum felen demis
O yaşta kızlar/oğlanlar okula yollanır, akrabadan sevgili edindirilmez yada sevgililik olayına bile erken deyip okutturulur..
Yani üzgünüm ama annen baştan aşağı hata ve gerçeksen eğer sen de ya idrak edememişsin yada hataları normalleştiriyorsun..

Bende diyorum hamileyim bebegimin babası esim suan nasıl kiyasliyosun kendinle felen diyorum hemen parlıyor hemen sovuyor o döl karsima ciksin dit dit sovuyor bana ben yokken onunla karsilasirsan sende görürsün felen diyor
Eşin yanlış davranıyor, ayrı bir sorun. Kıskançlık gözünü kör etmiş, nereyi yıktığının farkında bile değil.
Öteki hamile kadına kafayı takmış bir dengesiz.
Ailen ise hepten değişik. 16 yaşındaki kızlarını evlendirmişler, bir de eski flörtü olan şahsı evlerinde ağırlayacaklar.
Eh ne diyelim şimdi biz?

Yani cook karşı çıktılar esimde x olayında herkes farkındaydı ama ciddi olmadığını ve olmadığımızı herkes bildiği için kimse birsey demedi ama esim hep ciddi olduğu için ve ağır olduğu için herkes karşı çıktı cocuksun diye ben diretince annem ne diyebilir 2 kere kaçtıktan sonra babam verdi artık yasitlarim suan bunu okuyo olabilir güzelmiş gibi anlatmak istemiyorum kocami coooooook seviyorum onunda beni sevdiğini çok biliyorum çünkü herkesi sildi benim için ama kiskandiginda tehlikeli oluyor olay bu ...

Ayrıca o fotodaki sensen nasıl 16 yaşındasin. Haaa bi de 16 yaşında gece 4te evinde erkeklerle flört ediyosun annen de buna müsade ediyor ve 16 yaşında evleniyorsun öyle mi? Igrenc....
Benim evet herkes 16 iyken 145 boyunda 45 kilo olmak zorunda değil övünerek söylüyorum 176 boyunda 72 kiloyum ve karıştırmak değil elime ilk dokunan esim oldu no problem

Döl ne demek? Yahu bunlar küfür mü hep?
Vay arkadaş, yeni nesil fena ya.
Eşine de söyle dıt dıt diye küfretmesin
Benim psikolojim bozuldu ya

Benim evet herkes 16 iyken 145 boyunda 45 kilo olmak zorunda değil övünerek söylüyorum 176 boyunda 72 kiloyum ve karıştırmak değil elime ilk dokunan esim oldu no problem

Ben kilondan bahsetmedim ki suratindaki Makyajdan bahsettim. Ve eline ilk dokunan kim demedim o ne biçim aile ilişkisi dedim

Kaçtım 2 kere ondan evlendirdiler ama esim dedigin gibi kör ediyor gözünü ve beni kırıyor karnimda oğlumuz var hala ikna olmuyor beni kırıyor o çocuğu görünce akraba felen demem o. Cocugunu ben bişey bişey diye konuşuyor yap diyorum ama bize yansıtma oğlumuz doğacak diyorum başlarım cocugunada oglu ada diyor nasıl sakinlestiricem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…