- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi sevilay1984
-
oldu o zamanYaaa ne yazim turkcem bukadara yetiyor
InsAllah bencede ole olur bi hop ya felen derYa bir de 9 aylık hamile kadını ne edecekmiş acaba? Kız evlenmiş, çocuk yapmış, karnı burnunda. Kolay kolay kimse şu durumda salça olmaz birine yani. Ben mi yanılıyorum kızlar?
Ben erkek olsam bakmam yani.
Senin eski sevgilinin senin evinde ne işi var?Aynen cok sakaci yavsak yavsak temasli sakalar yapar esimde sinirli biri cok
Danimarkada dogdum 1.5 sene once donduk 17 yaaindayim 16 imda evlendimSeni 15inde evlendirdilerse sen 14ünde mi nişanlandın??
Kız sen danimarkada değil miydin? nasıl geldi fofengin oraya?
Yaaa akraba sevgili derken gorusuyorduk gelip gidiyorduk bana seni istemeye gelicem felen diyorduSenin eski sevgilinin senin evinde ne işi var?
Ne yapacak yani? Yeni doğmuş bebeğinle, seni alıp çocuğuna babalık mı edecek? Bu işin sonu yok.InsAllah bencede ole olur bi hop ya felen der
Telefon degil annem mutfaktayken yanina gtmis misaifrlige gelsigindeHahaha fofenk fofenk ne ola ki?
Annen ne diye o acayip şahısla muhattap olmuş ki..?cevap vermeyip suratına kapatmaliydi telefonu. .
Evet yuzsuz biri 3 4 gibi geliyor
Tamam, gelmeni istemiyorum de arayıpYaaa akraba sevgili derken gorusuyorduk gelip gidiyorduk bana seni istemeye gelicem felen diyordu
Hayur soeu su esim kiskaniyor bu ise yavsak ve hala devam edicek ben nasil davranmaliyim esimle aram acilmasin diyeNe yapacak yani? Yeni doğmuş bebeğinle, seni alıp çocuğuna babalık mı edecek? Bu işin sonu yok.
Bekarken ciddileşmemiş mesele, sen evliyken mi bir şeyler yapacak sanıyorsun?
Hayir yaa korkuyorum iste sebepsiz bir korku var sanki esim onu gordugu an soguyacak benden gibiHadi neyse o herif kendini akraba sifatiyla o eve gelmeye hak goruyor.. senin ne isin var o evde onun gelicegi saatte??
Geldigi gibi gitsin. Sende yarin gidersin annene. Nedir bu panik anlamadimki. Sanki kavga ciksa hosuna gdicek gibi bi hava var. Yada hic kavga cikasi yokken "ay ay kavga cikicak kocam agzini gozunu kricak eyvahh" havasi var.
Ya eşine ben seni seçtim, senle evlendim. Biz aileyiz artık, gerisi umrumda değil mesajı vereceksin. Artık bunu ifade etmek, eşine göre bir üslup seçmek sana kalmış.Hayur soeu su esim kiskaniyor bu ise yavsak ve hala devam edicek ben nasil davranmaliyim esimle aram acilmasin diye
Bana gelemez herhalde ama baba evime utanmadan geliyor napacami sasiriyoru.anasinami sormus bunu?
O pislik herif guzel bi dayagi hakediyor.
Ben kocami alikoymazdim.
Ayrica o dengesiz nasil hala benim evime yada baba evime ayak basa biliyor ya??
Annem sessiz kaliyor bu laftan snra?
Esime hep diyorum ici rahat etsin calisirken diye yasimdan dolayida bana guvenmiyor olabilir ama en ufak birseyde tamam s.ktir git o sifatini bilmem ne yaotigimin x ini sev felen diyor bende kiriliyorum cunku dogmayi bekleyen bi oglum vae ondan utaniyorum :/Ya eşine ben seni seçtim, senle evlendim. Biz aileyiz artık, gerisi umrumda değil mesajı vereceksin. Artık bunu ifade etmek, eşine göre bir üslup seçmek sana kalmış.
Ve de bu adamla asla aynı ortama girmeyin, gitme nereye geliyorsa da. Hatta tavsiyem bu herif gidene kadar geldiği yere annenin evi mi her neyse uğrama. Kendi evine de davet etme.
Aynen ruh hastasi nikahlansiktan sonra esimle bile bana telefon ediyoe tanidinmi sesimi felen diyor engelledim numarasini felen esimede salak gibi herseyi bilsin diye soyluyorumBence bu kişi seni rahatsız etmekten zevk alan psikopat..
Evine alma, ailen görüşmesin sorun biter.. Zorla gelecek değil ya..
Polis çağırırsın olur biter..
Kocan kaç yaşında?Esime hep diyorum ici rahat etsin calisirken diye yasimdan dolayida bana guvenmiyor olabilir ama en ufak birseyde tamam s.ktir git o sifatini bilmem ne yaotigimin x ini sev felen diyor bende kiriliyorum cunku dogmayi bekleyen bi oglum vae ondan utaniyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?