eskilerr

Evet yuzsuz biri 3 4 gibi geliyor

Hadi neyse o herif kendini akraba sifatiyla o eve gelmeye hak goruyor.. senin ne isin var o evde onun gelicegi saatte??
Geldigi gibi gitsin. Sende yarin gidersin annene. Nedir bu panik anlamadimki. Sanki kavga ciksa hosuna gdicek gibi bi hava var. Yada hic kavga cikasi yokken "ay ay kavga cikicak kocam agzini gozunu kricak eyvahh" havasi var.

Ne yapacak yani? Yeni doğmuş bebeğinle, seni alıp çocuğuna babalık mı edecek? Bu işin sonu yok.
Bekarken ciddileşmemiş mesele, sen evliyken mi bir şeyler yapacak sanıyorsun?
Hayur soeu su esim kiskaniyor bu ise yavsak ve hala devam edicek ben nasil davranmaliyim esimle aram acilmasin diye

Bence bu kişi seni rahatsız etmekten zevk alan psikopat..
Evine alma, ailen görüşmesin sorun biter.. Zorla gelecek değil ya..
Polis çağırırsın olur biter..

Hayir yaa korkuyorum iste sebepsiz bir korku var sanki esim onu gordugu an soguyacak benden gibi

Hayur soeu su esim kiskaniyor bu ise yavsak ve hala devam edicek ben nasil davranmaliyim esimle aram acilmasin diye
Ya eşine ben seni seçtim, senle evlendim. Biz aileyiz artık, gerisi umrumda değil mesajı vereceksin. Artık bunu ifade etmek, eşine göre bir üslup seçmek sana kalmış.
Ve de bu adamla asla aynı ortama girmeyin, gitme nereye geliyorsa da. Hatta tavsiyem bu herif gidene kadar geldiği yere annenin evi mi her neyse uğrama. Kendi evine de davet etme.

anasinami sormus bunu?
O pislik herif guzel bi dayagi hakediyor.
Ben kocami alikoymazdim.
Ayrica o dengesiz nasil hala benim evime yada baba evime ayak basa biliyor ya??
Annem sessiz kaliyor bu laftan snra?
Bana gelemez herhalde ama baba evime utanmadan geliyor napacami sasiriyoru.

Esime hep diyorum ici rahat etsin calisirken diye yasimdan dolayida bana guvenmiyor olabilir ama en ufak birseyde tamam s.ktir git o sifatini bilmem ne yaotigimin x ini sev felen diyor bende kiriliyorum cunku dogmayi bekleyen bi oglum vae ondan utaniyorum :/

Bence bu kişi seni rahatsız etmekten zevk alan psikopat..
Evine alma, ailen görüşmesin sorun biter.. Zorla gelecek değil ya..
Polis çağırırsın olur biter..
Aynen ruh hastasi nikahlansiktan sonra esimle bile bana telefon ediyoe tanidinmi sesimi felen diyor engelledim numarasini felen esimede salak gibi herseyi bilsin diye soyluyorum

Kocan kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…