onu takıntı yapmıssın kendine düsündükçe pisman olup üzülüyorsun yeni sevgilinde o bosluğu dolduramamis yapicagin sey onu düşünmemeye calismak yeni uğrasicagin bi seyler bulmak kesin ise yariyor emin ol kendine bi hobi veya uğras bul beynini farklı bir seyle mesgul etHem sorunuma çözüm bulmak amaçlı hemde dertleşmek amaçlı açıyorum bu konuyu.. Eski sevgilimden ayrılalı 1 yıla yakın oluyor artık hatta şuanda sevgilim var ve seviyorumda aslında ama eski yaşadığım şeyler ve eski sevgilim aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum mutsuz oluyorum artık onu düşünüp üzülmektense geçti gitti demek istiyorum bunları nasıl aşıcam hiç bilmiyorum sürekli böyle mutsuz oldukça karşımdaki insanlarıda mutsuz etmekten korkuyorum... Sabahlara kadar uyuyamıyorum düşünmekten çoğu zaman
bu sevgilini sevmiyorsun . Eski sevgilini de unutamamışsın . Bu yeni sevgilin sadede alışkanlıklarına devam ettirdiğin bir araç
üzerinden 1 yıl geçmiş,yeni sevgilin var eskiyi düşünüp üzülüyorsan sevgilini bırak.Sevmiyorsun.Eskiye de mazi derler.Hem sorunuma çözüm bulmak amaçlı hemde dertleşmek amaçlı açıyorum bu konuyu.. Eski sevgilimden ayrılalı 1 yıla yakın oluyor artık hatta şuanda sevgilim var ve seviyorumda aslında ama eski yaşadığım şeyler ve eski sevgilim aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum mutsuz oluyorum artık onu düşünüp üzülmektense geçti gitti demek istiyorum bunları nasıl aşıcam hiç bilmiyorum sürekli böyle mutsuz oldukça karşımdaki insanlarıda mutsuz etmekten korkuyorum... Sabahlara kadar uyuyamıyorum düşünmekten çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?