• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskilerrr...

journeyss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
150
31
98
28
Hem sorunuma çözüm bulmak amaçlı hemde dertleşmek amaçlı açıyorum bu konuyu.. Eski sevgilimden ayrılalı 1 yıla yakın oluyor artık hatta şuanda sevgilim var ve seviyorumda aslında ama eski yaşadığım şeyler ve eski sevgilim aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum mutsuz oluyorum artık onu düşünüp üzülmektense geçti gitti demek istiyorum bunları nasıl aşıcam hiç bilmiyorum sürekli böyle mutsuz oldukça karşımdaki insanlarıda mutsuz etmekten korkuyorum... Sabahlara kadar uyuyamıyorum düşünmekten çoğu zaman

bu sevgilini sevmiyorsun . Eski sevgilini de unutamamışsın . Bu yeni sevgilin sadede alışkanlıklarına devam ettirdiğin bir araç :KK14:

''erkek arkadaşım sokakta kıza baktı sonuçta buda bir aldatma'' diyen kadınlar var bakalım buna ne yorum yapacaklar takipteyim :)

bence şuanki sevgilinize ayıp ediyorsunuz, kafanızda başkası varken biriyle beraber olmak saygısızlıktır hatta bana göre o adamı aldatmaktır.

geçmişten kurtulamamaşsınız, hatta sosyal medyadan falanda açıp bakıyorsunuz eski fotolara falan bakıyorsunuzdur.

kendinize yaparsınız, şuanki ilişkinizide zora sokar saygısızlık etmiş olursunuz,

unutmanın yolu: geçmişe saygım var yaşanmışlıklar var ama BİTTİ, o kendi hayatında ben kendi hayatıma bakmalıyım.bunu kendinize her aklınıza geldiginde söyleyin.

aklına gelmesi çok arada normal ama üzülmen ağlaman değil

en azından aklına gelip amaan diyip gidebilmesi lazımdı kafandan

duygusal anlamda aklına gelip aklın o anda onda kalıyorsa aklında sıkıntı

belki de bi süre sevgilisiz takılıp kendini sıfırlaman lazımdır.

Gecmis hâlâ acitiyorsa gecmemis demektir :KK14: bence kendinize sorun yaninizdakini gercekten istiyo musunuz :KK51:

Hem sorunuma çözüm bulmak amaçlı hemde dertleşmek amaçlı açıyorum bu konuyu.. Eski sevgilimden ayrılalı 1 yıla yakın oluyor artık hatta şuanda sevgilim var ve seviyorumda aslında ama eski yaşadığım şeyler ve eski sevgilim aklıma geldikçe üzülüyorum ağlıyorum mutsuz oluyorum artık onu düşünüp üzülmektense geçti gitti demek istiyorum bunları nasıl aşıcam hiç bilmiyorum sürekli böyle mutsuz oldukça karşımdaki insanlarıda mutsuz etmekten korkuyorum... Sabahlara kadar uyuyamıyorum düşünmekten çoğu zaman
onu takıntı yapmıssın kendine düsündükçe pisman olup üzülüyorsun yeni sevgilinde o bosluğu dolduramamis yapicagin sey onu düşünmemeye calismak yeni uğrasicagin bi seyler bulmak kesin ise yariyor emin ol kendine bi hobi veya uğras bul beynini farklı bir seyle mesgul et

Karşında ki insana karşı biraz insaflı olsanız hem siz üzelmezsiniz hemde sonra o üzülmez

Aklın başka / Kalbin başka... İkisini de içini boşalt.. Birlikte atmadıktan sonra huzur bulamazsınız..

bu sevgilini sevmiyorsun . Eski sevgilini de unutamamışsın . Bu yeni sevgilin sadede alışkanlıklarına devam ettirdiğin bir araç :KK14:

Ne yazık ki bu yoruma katılıyorum...
Bence şu anda bulunduğun ilişkiyi gözden geçir, karşındaki kişiye de haksız yere mutsuzluk yaratma derim...
:KK51:

yeni erkek arkadasini yara bandi yapmaya calismissin olmamis.
sevmiyorsun,kafanda baskasi varken bu birlikteligi devam ettirmek aldatmaktan baska bisey degil.
ayril cocuga yazik

üzerinden 1 yıl geçmiş,yeni sevgilin var eskiyi düşünüp üzülüyorsan sevgilini bırak.Sevmiyorsun.Eskiye de mazi derler.

Neden ayrilmistiniz
Belki onu değil yasadiklarinizi sindirememis olabilirsiniz
hala geçmişte yaşıyorsunuz ki bu çok zarar verir size
Sevgilinizi sevmediginizi söyleyemem ama bugüne ve geleceğe odaklanamiyorsunuz
Seviyorsaniz gelecek görüyorsanız bir an önce toparlayin kendinizi yoksa o kişiyi de üzeceksiniz..

Back
X