Eskim

Melekyuzlu1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
80
75
8
32
Esim uyusturucu ve esrar kullaniyor. 2 yillik evliyiz 2 tane oglum var arik taniyamiyorm onu cok degisti. Cok yalanlar soyluyor o zikkimi icmeden eve gelmiyor. Kullandigi baska neler var bilmiyorum. Bosanma durumuna kadr geldik hergun kavga ediyoruz. Ne yapmaliym bu sekilde bn cok yipraniyorm. Eger bn laf soylemezssem hic bir sikimti yok ama bn gormemezlikten gelemiyorm nirmalde evine bakar cocuklarini cok sever her ihtiyacimizi karsilar ama kari koca iliskisi tamamen bitti bosanmak istiyorm cocuklarm var cok kucukler cagresizm.

Ne mi yapmalıyım ????? Ada'm madde bağımlısı sence ne yapmak gerekir ki küçük çocukların var evde babayı örnek alan ne yapılmalı sence ???

Cocuklarim daha bebek suan bosanamiyoruz oda bende cocukalr icin katlaniyoruz. O istedigi an istedigi zamn gec saatlere kadar takiliyor bn ise 2 tane ikiz bebegimle kosturuyorm. Onu seviyorm oda seviyor biliyorm ama artik cigrindan ciktik agzindan cikani kulagi duymuyor. Beynim yoruldu 2 yildan beri onunla ugrasmaktan.

aile bağlarını kuvvetlendirmeye, birlikte vakit geçirmeyi sağlamaya yönelik bir şeyler düşünebilirsiniz. eşinizin sevgisinden eminseniz onu bu maddelerden uzaklaştırmaya çalışın derim, çocukları ön plana çıkarırsanız belki aklı başına gelir...

Denedm onun istwdigi ne varsa yaptim ama o arkadaslarindam o ortamlardan vaz gecmiyor bn zaten evlwndiktwn sonra yakaladm hep sordugumda itiraz etti isteym diyor yalan soyluyor cok yakaliyorm yaanlarini bunu gormemezliktn gelemiyorm cunku cook uuzun bi zamanlardan beri iciyormus ki bn taniyamamisim kocami. Yani evlenmedn oncede sonrada bni hep kandiriyormus .. artik istedigm tek birsey var ondan uzaklasmak.. cocuklari icin herseyi yapiyor maddi durumu iyi onlarin gelecgine dair yatirim bile yapmaya basladi. Yani cocukalari one surmemin ona bi etki etmez bni cok yordu evlenir wvlwnmez iki tane cocugum oldu tek basima bakiyorm onlara ust uste hamile kaldm bnim piskolojim darma duman oldu o yuzden onla savacak halim kalmadi kalan morelimi gucumu cocuklarima harciyorm

Hanımefendi çocuklarım daha bebek boşanamıyoruz diye birşey yok, siz o çocukların psikolojisinin böyle iyi olucağınımı sanıyorsunuz?
Boşanmak demek evlilik bağını bitirmek, karı koca olmaya son vermek demek, analığa babalığa son vermiyorsunuz. Çocuklarınızdan boşanmıyorsunuz, o yine babaları sizde yine analarısınız. Birbiriniz ile ayrı ikende onlara aynı sevgiyi ilgiyi verebilirsiniz.
Çocukların madde bağımlısı bir baba ile büyümesi doğru mu sizce? Bu doğru ama boşanmak çocukları etkiler öyle mi düşünüyorsunuz?

Bakın ben anaokulu öğretmeniyim, meslekteki 2.yılım. Ben başladıktan 2 ay sonra birgün uyku saatinde telefon etmem gerekiyordu, yardımcı öğretmen arkadaşta o gün gelmemişti, önemli olduğu için kapıyı aralık bırakarak dışarı çıktım ama kulağım içerden gelecek en ufak sesteydi göz ucuylada bakıyordum, konuşurken içerde hareketlilik farkettim, çok özür dileyerek söylüyorum bunu fakat erkek çocuklarından bir tanesi yanında yatan kız çocuğunun ağzına cinsel organını yaklaştırmaya çalışıyordu. Yanında yatmasından kastım yataklar tabiki ayrı.

Çocuğu hemen kucakladığım gibi müdüre indim, velisi çağırıldı görüntüler izletildi, sonra öğrendik ki baba uyuşturucu bağımlısı, iki kez kliniğe yatırılmış bırakmış sonra tekrar başlamış. Evde huzursuzluk, kavga dövüş, dahası kadınla zorla beraber olmaya çalışma çocuğa şiddet eğilimi..

Bu adamda aynı şekilde çocuklarına çok düşkün, her istediklerini alan ufacık şey esirgemeyen, her sabah kendi bırakan her akşam kendisi alan ve toplantılarda dahi en ilgili velilerden bir tanesiydi.

Bu çok uç bir örnek belki sizin için, bu maddeye her bünyenin reaksiyonu farklı tabiki ama her biri göz önünde bulundurulması gereken örnekler.

Şimdi siz uyuşturucu bağımlısı diyorsunuz, ve ne yapmalıyım diyorsunuz? Şaka mı bu?

Bu adam bırakmayı denedimi, tedavi olmayı iyi bir kliniğe yatmayı destek almayı?

Sanırım denemiş ve olumsuz olmuş ki çaresizsiniz.
Ne durumda olursa kimsenin evliliği hakkında fikir yürütmem ama, aslında çaresi belli, düşünülücek ufacık şey yok.

Dediğim gibi o yine onların babası, siz yine analarısınız. Tek fark karı-koca değilsiniz. Dediğiniz gibi zaten sorumluluğunu bilen bi adam ise çocuklarıda bir babanın ilgisinden mahrum bırakmaz heralde.

Sevgi bianda bitmez. Ama birde bana ettigi laflar oda diyor bosanalim cok pismanim seninle evlendigm icin yeri geldi tartisirken fiziksel hareketlerde bulndu aldm basimk cok gittim annemelere ama yok hep ayni hep ayni. Normlade bn bakimli ve guzel bi kadinm beni asiri kiskaniyor markete bile cikartmaz ama etmedigi kufur hakart kalmadi sokaktaki kadindan beter wdiyor laflariyla bunlari dusundukce bn soguyorm zaten

Evet zaten bu sekilde yurumuyor cocukalrin yaninda ister istemez bagris oluyor anliyorlar. Bn cocukalr icin yanlis karar vermekten kotkuyorm. Bn cebinde yakalamasam hala ictigni anlayamazdm ki eve geldinde bn gzuel davranirsam cok guzel davranoyor soyledigi yalanlara inanirsam da . Ama bn goz yummadigm icin cok tartisiyorz bilmiyor bnimde piskolojim bitik durumda ailem bosanmama razi degil tek basima karar veremiyorm soncta bosanrsam babamin yaninda kalicm babam kabul etmiyor sen karisma cocukalrinla ilgilen laf soyleme muhattap olma diyor en azindan hersyinizi karsilkyor eve bakiyor diyor anlatamiyorm derdimi ki bu sikintinin icinde iki lokma zaten yiyemiyorm

şaka mısın sen?
ne demek sevgi bi anda bitmez?!!!
adam madde kullanıyor ve sen burda sevgiden mi söz ediyorsun?!!
kusura bakma daaaa o zaman sen çocuklarını sevmiyorsun!!!!
çocukların öyle bi ortamda nasıl yetişeceğini düşündün mü acabaa?
işi bahaneye sürmüşsün
adam hem yıpratıyor diyosun hem sevgi bi anda bitmez diyosun!öyle bi biter kiii

Tutarsizlik yok biri 1 yasinda biri 6 aylik ikiz benekten hic bir fark lari yok aksine daha zor . Ben kendi sevgimden bahsetmedim zaten esimin sevgisinden bahsettim onada soyledm bukdr kufur ediyosun S***** G** (Defol) diyosun geber diyosun bni nie kiskaniyorsun die bnim zaten sevgimden bahsedilirse oo hoo o ilk baslarda bn corplarini bile giydirirdm.simdiyse yuzune bile bakmiyorum 1 tanak yemek bile vermem ama herseyin suclusu bnim gene bu yuzden sizden bilgi.istedim yargilayin demedm. Eevt cocukalrimi cok seviyorm. Boyle bi adamdan olsun istemezdm ama iyi olmus diyorm . Cocuklarimi dusunyorum bu yuzden hala sabrediyirm belki birakir belki duzelir belki kafasina bisy dank eder dir zatn bu skeilde ayni evin icinde duramiyorz cunku kavga wderken artik bnde agzima geleni sayiyorm.

keske tedavi olmak istese.
bu gibi bagimliliktan kurtulmasi gereken o kadar cok insan varki ah keske.....
inan bana iyi yada kötü ne diyorsa onun bile bilincinde degil böyle insanlarin aklida gidiyor.

ikiz mi üst üste mi hamile kaldın?
bi yerde ikiz demişsin

pardon açıklamışsın

Soyledikleriniz sizin de psikolojinizin yerinde olmadigini anlatiyor zaten. Adama corabini neden giydirir bir kadin? Kocaniz colak mi hasta mi? Cok yuz verirseniz luzumsuz yere bunlari yasarsiniz. Ayrica cocuklarini dusunen anne onlari bu kufur ve kavga ortaminin icinde buyutmez, buna razi gelmez. Ya aile olarak hareketlerinizi duzeltip sizin gibi ruh sagligi yerinde olmayan cocuklar yetistirmeyin ya da bosanin, kendiniz evliligi devam ettirmek istiyorsaniz bunu kendinize itiraf edin cocuklarinizin arkasina siginip da hersey onlar icin demeyin. Cunku o cocuklar boyle ortamlarda yetismek istemezler, mumkun olsa dilleri olsa da size anlatabilseler keske

Eşinin önünde iki yol var .

Ya bu illetten tamamen arınana kadar yatış tedavisi görecek ...

Ya da ailesinden , senden ve çocuklarından ayrılıp maddesi ile bir gün bir yerde ölmeyi bekleyecek .

Kararın net olsun . Ya tedavi olursun ya biter .

2 sene yatsın gerekirse hastanede . 2 sene olmasın gerekirse yanınızda .

Kararı o verecek . Ya tedavi ya ayrılık .

Asla bunun dışında bir seçeneği yok .

Katlanmak ne demek ?

Sen bir yetişkin olarak ; ne yapayım katlanıyorum diye seçmiş olabilirsin de ya iki bebek ?

Onlara sunacağın hayat bu olmamalı . Tehlikenin kucağında büyüyemezler .

Asıl cocuklar kucukken ayrilmak lazim. Buyuduklerinde babaya da alismis olurlar psikolojileri daha cok etkilenir. Maddi durumu iyi madem sana ve cocuklara nafaka verecek. Onunla bir sure idare eder ve bir is bakarsin kendine. Ailen istemiyorsa da sonra baska bir eve cikarsin. Cocuklarini belli zamanlarda gorur adam. Ama en azindan hir gur icinde buyumemis olurlar

Hic bir sekilde kabul etmiyor bnimle otrp konusmuyor bile. Aksine bn bagimli degilm zevkine iciyorm diyor. Arada iciyorm diyor ama her aksam gozler kipkirmizi geliyor bn sesimi cikartmasam sanki hic icmemis adam sanarsinz bn gec geldinde kizdgmda kavga basliyor. Iki tane cocugu ust utlste yapti onume atti kendi rahat rahat geziyor keyf yapiyor bn 1 bardak cay icmeye evde vakit bulamazken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…