- 15 Eylül 2016
- 80
- 75
- 8
- 32
- Konu Sahibi Melekyuzlu1
-
Esim uyusturucu ve esrar kullaniyor. 2 yillik evliyiz 2 tane oglum var arik taniyamiyorm onu cok degisti. Cok yalanlar soyluyor o zikkimi icmeden eve gelmiyor. Kullandigi baska neler var bilmiyorum. Bosanma durumuna kadr geldik hergun kavga ediyoruz. Ne yapmaliym bu sekilde bn cok yipraniyorm. Eger bn laf soylemezssem hic bir sikimti yok ama bn gormemezlikten gelemiyorm nirmalde evine bakar cocuklarini cok sever her ihtiyacimizi karsilar ama kari koca iliskisi tamamen bitti bosanmak istiyorm cocuklarm var cok kucukler cagresizm.
şaka mısın sen?Sevgi bianda bitmez. Ama birde bana ettigi laflar oda diyor bosanalim cok pismanim seninle evlendigm icin yeri geldi tartisirken fiziksel hareketlerde bulndu aldm basimk cok gittim annemelere ama yok hep ayni hep ayni. Normlade bn bakimli ve guzel bi kadinm beni asiri kiskaniyor markete bile cikartmaz ama etmedigi kufur hakart kalmadi sokaktaki kadindan beter wdiyor laflariyla bunlari dusundukce bn soguyorm zaten
ikiz mi üst üste mi hamile kaldın?Denedm onun istwdigi ne varsa yaptim ama o arkadaslarindam o ortamlardan vaz gecmiyor bn zaten evlwndiktwn sonra yakaladm hep sordugumda itiraz etti isteym diyor yalan soyluyor cok yakaliyorm yaanlarini bunu gormemezliktn gelemiyorm cunku cook uuzun bi zamanlardan beri iciyormus ki bn taniyamamisim kocami. Yani evlenmedn oncede sonrada bni hep kandiriyormus .. artik istedigm tek birsey var ondan uzaklasmak.. cocuklari icin herseyi yapiyor maddi durumu iyi onlarin gelecgine dair yatirim bile yapmaya basladi. Yani cocukalari one surmemin ona bi etki etmez bni cok yordu evlenir wvlwnmez iki tane cocugum oldu tek basima bakiyorm onlara ust uste hamile kaldm bnim piskolojim darma duman oldu o yuzden onla savacak halim kalmadi kalan morelimi gucumu cocuklarima harciyorm
Soyledikleriniz sizin de psikolojinizin yerinde olmadigini anlatiyor zaten. Adama corabini neden giydirir bir kadin? Kocaniz colak mi hasta mi? Cok yuz verirseniz luzumsuz yere bunlari yasarsiniz. Ayrica cocuklarini dusunen anne onlari bu kufur ve kavga ortaminin icinde buyutmez, buna razi gelmez. Ya aile olarak hareketlerinizi duzeltip sizin gibi ruh sagligi yerinde olmayan cocuklar yetistirmeyin ya da bosanin, kendiniz evliligi devam ettirmek istiyorsaniz bunu kendinize itiraf edin cocuklarinizin arkasina siginip da hersey onlar icin demeyin. Cunku o cocuklar boyle ortamlarda yetismek istemezler, mumkun olsa dilleri olsa da size anlatabilseler keskeTutarsizlik yok biri 1 yasinda biri 6 aylik ikiz benekten hic bir fark lari yok aksine daha zor . Ben kendi sevgimden bahsetmedim zaten esimin sevgisinden bahsettim onada soyledm bukdr kufur ediyosun S***** G** (Defol) diyosun geber diyosun bni nie kiskaniyorsun die bnim zaten sevgimden bahsedilirse oo hoo o ilk baslarda bn corplarini bile giydirirdm.simdiyse yuzune bile bakmiyorum 1 tanak yemek bile vermem ama herseyin suclusu bnim gene bu yuzden sizden bilgi.istedim yargilayin demedm. Eevt cocukalrimi cok seviyorm. Boyle bi adamdan olsun istemezdm ama iyi olmus diyorm . Cocuklarimi dusunyorum bu yuzden hala sabrediyirm belki birakir belki duzelir belki kafasina bisy dank eder dir zatn bu skeilde ayni evin icinde duramiyorz cunku kavga wderken artik bnde agzima geleni sayiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?