Eskim

Hadi arkadas kurbani bilmem ne diye bagimli oldu diyelim normal sayalim (bana gore degil insan beyni kullanmak icin var) bagimlilar genelde bagimli olduklarini da kabul etmez ona da tamam. Ama surekli kufur eden asagilayan ve israrla kullanmaya devam eden bir adamdan bosanmamak icin cocuklari bahane etmek hic normal degil. Esinin senden nefret ettigi kesin bi kere (bu dusunceme bahane bulmaya calisma yaptiklari ortada) o bahane ettigin cocuklarin var ya 2 sene daha boyle gorurlerse ilerde potansiyel bagimli olacaklar. O adamdan uzaklasmadigin surece de surekli kavga edilen bir ailede psikolojileri bozulacak

Yemin etmisti. Geceleri uykudan uyanip bagiriyordu bnde salak gibi safligmdan acaba 3 hatflilermi basti carpildumi die dusuncelere girdm zaman sonra bana dedki bnim o hallerim bn o extcy biraktigm.icin oyle oluyordm dedi 40 gun vucuttan anca atoliyor dedi bi gece sabaha kdr uyumadik kafayi yedi sandm ne oldugnu anlayamadm balkona cikiyor kendisini ayacak falan sandm yanindan ayrilmadm oysaki bana dediki zaman sonra bn ozikimi birsktm artik icmiycem iciyorm bi kafasini yasamiyorm dedi sonra cok buyuk yemin ettim dedi oysako adam gene beni uyutmus ayakta

Kanımi dondurdu yazdıklarınız

Siktr git nere gidiyorsan diyor zaten nefrwt wdiyorm diyor. Lanet ediyor geber diyor. O istiyorko herturlu kariligi yapiym.ama onada karismiycm . Bn kapinin.onune cikayim sen bnden hanersiz disarimi ciktin die agzina geleni sayiyor. Son anlar son zmanlar sanrm zaten daha katlanamiy cam ailesine soyledm ama hic kimseyi tinlamiyor bagirp cagriyor herkeze zaten aile diye birsy yok ne anasinda ne babasinda hayor var.

Ne sevgisi yahu?

Bayiliyorum su "ama birbirimizi seviyoruz da.." seklinde yorum yapan kadinlara.

Ben fazla yorum yapamayacagim bu konuya. Kelimelerim tukeniyor Kk'da bazen.

Sevmeye devam....
Ne denir ki o zaman...
Allah sabır versin

Once cocuklarim ikiz dedin, simdi de ust uste hamile kaldim diyorsun. Bi fake kokusu aldim ama...

Hanfendi sinirden aitresten bn uyuyamiyorm sabaha kdr isim yok burda fakeliklemi ugrascam. Derdimi paylasiyorum bukdr anlatyigm konu yalana benziyormu bnim icin ikiz sayiliyor ikisinde yas gunleri bile ayni haftada size guvenseydm sosyal adresimi verir ordan bakardinz fakemi degilmi sizin fake olmadigniz ne.malum okdr konuya boyle cevap bisy diymiycm suan

Yas gunleri ayni haftada ise aralarinda nasil 6 ay var?

E bu Ada'm Nasıl evini geçindiriyor onu anlamadım
Ailen Nasıl insanlar yahu Ada'm madde bağımlısı anasını babasını doğruyor krize girince
Çocuklara yazık
Mesleğiniz var mı ?

Bn aralarinda 6 ay var demedim iyi bakin 1 yasinda 1. 5 yasina girmesine azkaldi kucuk oglum 6 ay lik dedim biri martin 27 sinde dogdu dieri ise nisanin 4 dogdu

Evi nasıl geçindiriyor..dahası nasıl yatırım yapıyor..bu adam madde kullanıyor yahu..paramı dayanır.. işin icimde başka şeyler varda yazmayacagim.. cocuklarin nasıl bir ortamda büyüyor, yazık daha idrak edemedin sanırım..

Tatlim esimin kendi is yeri var maddi durumi iyi altin 3000 bin tl lik arabasi var parasida var suan otrdugk evde lux avin herseyini aliyor yapiyor orda sikinti yok bana bi zarari yok eger ben agzini.acmaSsam gormemezliktn gelmezsem hersey cok guzel gidiyor ama bn goz yummuyorm iste

Uyusturucu kullanan adam kendinis yerinden nasil para kazaniyor ki? 3 gunr batar oyle sey mi olur. Aileden zemginse is yerini baskalari idare ediyorsa bilemem de yalniz kendi isyeri ise sizin dediginiz gibi kendini kaybederek madde kullanan adam 3 gune batirir, para mara da kazanamaz.

Siz bize neyi soruyorsunuz ben onu da anlamadim. Uyusturucu kullanan bir adam ve daha kucuk iki cocuk var ortada. Ne diyelim yani sabret gulum sabrin sonu selamettir mi diyelim?

Adam madem madde kaliyor niye üst üste hamile kaliyorsun gercekden liziyorum böyle olaylara hadi adam ilgisiz genede yaptin diyelim ama adam esrar kullaniyor bunun nasil bir tehlike oldugunun farkinda degilsiniz herhalde. Tabikide bosanmalisiniz daha neyi bekliyorsun allah askina. Kocan da bosanmak istiyormus zaten ve esrari da kirakmak isteniyor sende zorlama

Yoo isini cok gzuel severek.yapiyor cok ygun bi isi var bilmiyorm artik bn de anlam vermiyorm oni icince kafam restleniyor kafam rahatliyor demisti bana yoksa calisamoyorm cok sinirli oluyorm herkeze bagriyorm demisti siizn gibi bnde anlamiyorm isini birakip asla angati seylerle ugrasmaz hersey aksam is bitti ozamn gezer tozar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…