• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskimeyen sevgili

missginger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
40
15
38
Gençler ve hep genç kalanlar... Geçen sene yaklaşık 4.5 ay sevgili olduğum biri vardı. İkimizde 22 yaşındayız, birbirimizin ilk sevgilileriyiz. Ben geçen sene bi yanlış anlamadan dolayı onunla ayrıldım. Ama güzel ayrıldık, 2 ay sonra erasmusla 1 yıllığına gitti.Hatta ayrıldıktan sonra, ve oradayken 3 hafta falan iletişimi sürdürdük.

Onunla alakalı bir şey öğrendim (aldatma, yalan falan değil.)O öğrendiğim şey beni o gün üzdü ve ben ona hesap sormadan onu direk feysten sildim. Böylece aradaki bütün iletişimi kopardım. Ama aradan 1 ay geçtikten sonra ona doğum günü mesajı attım. Ona Nazım Usta'dan bir şiir ve video gönderdim. O da unutmadığım için teşekkür etti, ben de hatrını sordum hatta lafı açsın diye kafamdaki alarm 3 gün öncesinden "eşek kafalı (=onun ismi)'nın doğum günü, kutla" diye çalarsa unutmam demiştim. Bu terbiyesiz eşekte keşke o alarmdan X te de olsa hala bana metni yollamadı 2 haftadır dedi.X bizim ortak tanıdık hocamız, beni resmen onunla bir tutuyor! Bende bunun onun x ile olan proclemi olduğunu onunla halletmesi gerektiğini söyledim ve iyi günler dedim. .O on o çiroz burada olsa onu kimse elimden alamazdı. Neyse 1 ay sonra ben bir konsere gitmiştim ve sanatçıyı onun sayesinde keşfetmiştim ve ses kayıtlarımdan bazılarını gerçekten iyi bir niyetle ona teşekkür de ederek maille yolladım. O da teşekkür etti ve başkada bir şey olmadı şimdiye kadar.
2 gün sonra doğum günü... İçim içimi yiyor. mesaj atmak ya da atmamak. O benimkini ayrıyken kutlamadı. Bütün gün pencere kenarında babasını bekleyen çocuklar gibi ondan bir mail bekledim. Ama yok... Maalesef çok kızgın, kırgın olmama rağmen bir yanım onu çok özlüyor, kır inadını o terbiyesizi ara ve görüş bile diyor. O yapmaz, istese de yapamaz, kendisi azıcık robot+kadının k sından anlamayan cahildir. Ona çıkma teklifini bile ben yapmıştım hatta ilişkinin erkeği bendim öyle diyim resmen buluşacağımızda onu nereye götürsem diye düşünürdüm :D
Size sorum şu: Doğum gününü kutlamamalıysam neden kutlamamalıyım bana sebep belirler misiniz?
Ya da bu eşekle iletişime geçmeli miyim? Geçmemeli miyim lütfen bana bir sebep belirterek yazar mısınız?Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
(İyi ki kısa tuttum yani, özür dilerim bunun için. Patlayıverdim resmen)

Hayatta fazladan insana gerek var sa doğum gününü kutlayın. Yoksa boşverin. Çünkü o ayrıyken kutlamıyor.

ben olsam sırf huzursuz etmek için kutlardım. araya da "eski güzel günler" temalı bi şeyler sıkıştırırdım. hani madem hayatınızda ihanet etmiş sayılacağınız biri yok ve o sizi incitti, kutlayın da biraz da o düşünsün.

Doğum gününü kutlamamalıysam neden kutlamamalıyım bana sebep belirler misiniz?
Ya da bu eşekle iletişime geçmeli miyim? Geçmemeli miyim lütfen bana bir sebep belirterek yazar mısınız?

Ayrılmışsınız işte başka bir sebebe neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki?
Güzel veya çirkin ayrılık olunca bir şey değişmiyor, bitiyor ikisinde de, bi tek sizin kabullenmeniz kalmış geriye. Bir de yanlış anlama yüzünden ayrılıktan, sebep öğrenilmeden dert edilip facebooktan silmeden falan bahsediyorsunuz, ne deyip de iletişim kuracaksınız ki yeniden?

Onun sayesinde hayatınıza soktuğunuz şeyleri artık sadece kendinizden kaynaklı biçimde düşünmeye hafiften başlayın, onun sebebiyle keşfettiğiniz şarkıcı mailinize beklediğiniz cevap gelmeyecek gelecekte de :KK43: Siz kendiniz sevdiğiniz için gittiniz konsere o kadar.

Kutlamamalisin cunku seni takmiyor. Daha gecerli bir sebep olamaz bence.
Dürüst olduğunuz için teşekkürler. Sanırım bunu duymam lazımdı. Normalde bu kadar kafaya takmazdım ama bu aralar sürekli onu bana hatırlatan anılara denk geliyorum. Arkadaşlarım konuyu ona getiriyor ya da dervişin fikri neyse zikri odur hesabı ben onu konuşuyorum. Bir kaç gün önce annemle biri hakkında konuşurkeb vile o çirozu hala unitamadın dimi dedi yaa. Şaka gibi

Ayrılmışsınız işte başka bir sebebe neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki?
Güzel veya çirkin ayrılık olunca bir şey değişmiyor, bitiyor ikisinde de, bi tek sizin kabullenmeniz kalmış geriye. Bir de yanlış anlama yüzünden ayrılıktan, sebep öğrenilmeden dert edilip facebooktan silmeden falan bahsediyorsunuz, ne deyip de iletişim kuracaksınız ki yeniden?

Onun sayesinde hayatınıza soktuğunuz şeyleri artık sadece kendinizden kaynaklı biçimde düşünmeye hafiften başlayın, onun sebebiyle keşfettiğiniz şarkıcı mailinize beklediğiniz cevap gelmeyecek gelecekte de :KK43: Siz kendiniz sevdiğiniz için gittiniz konsere o kadar.
Doğru söz/ mantıkla kurulmuş cümleler karşışında bana söz bırakmadınız, teşekkürler

(Konser kendim için gittim ama kayıt gönderme sebebi farklıydı. Onun daha önce kendi kayıtlarını kaybettiğini biliyordum. )

Kutlamayın derim, bana da takmıyormuş gibi geldi, öyle önemli ayrı bir yeriniz varmış gibi bir hali yok.
Zaten siz de bir şeye kızıp sormadan konuşmadan tepki veriyorsunuz vs. iyi değil bu da.
Sanırım takılı kaldınız biraz, üstüne gitmelisiniz bu durumun, geçer..

Kutlamayın derim, bana da takmıyormuş gibi geldi, öyle önemli ayrı bir yeriniz varmış gibi bir hali yok.
Zaten siz de bir şeye kızıp sormadan konuşmadan tepki veriyorsunuz vs. iyi değil bu da.
Sanırım takılı kaldınız biraz, üstüne gitmelisiniz bu durumun, geçer..

Onun hayatnda bilgisayar oyunları ve dersi dışında ayrı bir şey zaten olamaz. Takılıp kalma mı uyuyan devi canlandırma mı karar veremedim. Teşekkürler, tavsiyenizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz

Onun hayatnda bilgisayar oyunları ve dersi dışında ayrı bir şey zaten olamaz. Takılıp kalma mı uyuyan devi canlandırma mı karar veremedim. Teşekkürler, tavsiyenizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz

Hayırlısı olsun hakkınızda :)

Gençler ve hep genç kalanlar... Objektifliğiniz için teşekkürler. Bu konu başkasına ait olsaydı yorumum farklı olmazdı ama söz konusu kendin olunca beyin kısa devre yapıyor.Iyi geceler size.

Hala dogum gunumu unutmamis deyip havalara girmesini, seni daha da umursamamasini istiyorsan kutla :KK69:

Dürüst olduğunuz için teşekkürler. Sanırım bunu duymam lazımdı. Normalde bu kadar kafaya takmazdım ama bu aralar sürekli onu bana hatırlatan anılara denk geliyorum. Arkadaşlarım konuyu ona getiriyor ya da dervişin fikri neyse zikri odur hesabı ben onu konuşuyorum. Bir kaç gün önce annemle biri hakkında konuşurkeb vile o çirozu hala unitamadın dimi dedi yaa. Şaka gibi

Gercekler maalesef aci. Bir kac kere mail atarak zaten kendinizce cabalamissiniz. Tek bir adim bile atmamissa bir bayanin kendisini daha fazla kucultmesine gerek yok. Benim de senden farkim yok. Aylardir deli gibi konusmak istedigim insanin yazmasini-aramasini bekliyorum. Bu sure zarfida (3 ay) kendisi yazmadan bir yazmisligim yok. Yani gururum icin sevgimi ayaklar altina alan insanim. Ve en rahati. Hic uzulmuyorsun. Kavga etmiyorsunuz, birbirinize kirici laflar soylemiyorsunuz, kaybetme korkun yok. Tavsiyem budur. Test edildi onaylandi.

Face'den silmekle ilişki bitirmek.
Gençler yapmayın böyle şeyler, sonra vay efendim eleman beni sallamıyor niye.
E genççim sen adamı internetten silmişsin be yahu? O zamana kadar değildiyse bile, ilk olarak sanaldan ayrılarak ilişkinizi sanal etmişsin.
Seviyeyi düşürmüşsün.
Neyse.
Üstünden bir hayli zaman geçmiş, ve adam sana sıradan davranmaya başlamış, o keşke hoca da alarm yapsa, konser kaydına teşekkür gibi laflar işte hep soğukluk, sıradanlık.
Lakin herkes gibi 'unutuver' demeyeceğim, o senle ilgilenmezken kıymete binmiş farkındayım.
Sana tek önerim, birileriyle flörte başla. Zorla kendini.
Anca böyle sökersin kafandaki çiviyi.

Back
X