ya neden utaniyorsunuz...kadin kac yildir demek ki ugrasiyor sizde baksaydiniz böyle annenize karsi sinirli sinirli yazacaginiza...
madem utandiniz evinize konmayacak dereceler koymayin,alamiyorsaniz sonra alin bu kadar ben nasil evlenecegime getirdiniz konuyu...
ayrica babaanneniz hali dokumus ya millet o elde dokunmus eski görünümlü halilara ölüyor ya...
tabiki zevk meselesi ama birinin evine gitmistik annesinin mi ne yöresel kina elbisesini böle duvara civilemis cok güzel duruyordu duavrda dekor yapmis...
bu kadar umutsuz olmayin,eger almiyorsaniz dügünümü iptal edeceksiniz anlamadim ki..
elinizden ne geliyorsa öyle evleneceksiniz
aynı durum bir akrabamn basına geldi.. kadıncagız kendi düşündüğünce elinden geldigince arttırdı da ceyiz yapmaya ugrastı. bu arada o zamanlar durumları da kötüydü kız anne yapma ben calısırım zamanı gelince alırım sana yazık şimdiden zorlanma demedi. sonra ne mi oldu birden evlenmeye karar verdi ve annemden hatıra diye 1 havlu bile bırakmadı evinde .. kadın kötü bişey yapmamıs zamanında aynı evin içinde nasıl farketmediniz alırken yaparken yahu şimdi utanmak neyin nesi..
annen neler almış
herşeyi dert ediniyorsunuz.beğendiğin birkaç şeyi koy annenin gönlü olsun ,öbürlerini uymadı de koyma,eşim hoşlanmıyor dantelden de koyma,çok kıymetli ben de kızıma saklayım de koyma ne var bunda.
komik yani evlilikten vazgeçmeler falan.sen bunlara bu kadar üzülüyorsan evlilikte neler gelecek kimbilir başına.biraz güçlü ol bence.
ewlılıkten vazgecmıyorum sanırım ben yanlıs kelımeler kullandım .bole seylerden wazgececek olsaydım emın olun coktan nısanı falan atmam lazımdı. sadece benım sorunum annemın herseyı yapmak ıstemesı. tamam özenıyor ama o evde ben yasıcam be arkadaslar annem degıl. evımın esyaları yerlesırken bıle herseyı kendı ıstedıgı yere koyuyor. anne olmadı dıyorum hayır burada durcak dıyor. cok yoruldum ya.. kendı aldıgı seylerı kendı ıstedıgı yerlere koydu. tamam degıstırırm sonra ama emın olun dugun zamanı yaklastıkca daha cok gerılıyorum ve hersey bana dokunuyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?