Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babannem halı dokumadı kendı evınde kullandıgı onunda ceyızlık halısı bana werıyor. annem ben unıwersıtedeyken almıs hepsını koymus kenera. mısafır yemek takımı bıle ben ortaokuldayken almıslar. ben hıc hatırlamıyorum sımdıal dıye cıkardı karsıma annem. kalp kırma meselesıne getırıyorsunuzda o kadar yorgunum kı dugun hazırlıklarından dayanamıyorum artık. aynı sey sıze olsaydı emınım cok buyuk hayal kırıklıgı yasardınız... hayallerınız bıle degısıyor moralınız sıfır oluyor ıns basınıza gelmez bole bısey
hem bunları kendi annen yaptığı için şükret ya kaynanan yapsaydı o daha kötü benim başımdanda geçti.
Konu sahibi arkadaşla aynı mantıktaki annelere sahibiz. Benimde annem bana öre saçma sapan incik boncukları biriktirmeye çalışıyor benden gizleyerek.
Biraz önce telefon açtım sizin yazdıklarınızı okudum bende aynı bu arkadaş gibi düşünüyorum yapma bana dedim Ne mi cevap verdi?
-sizin gibilerin ağzına da yüzüne de çok. Size çeyiz diye kedi pisliği vermek lazım sz ne anlarsınız oyadan kilimden dedi :)))))
kaynanam yapmıyor ıste o hıc bıseye karısmıyor. bısey alınacagı zaman ben gelmıyeyım gerek yok sız begenceksınız dıyor. ben katalog goturuyorum ordan bana yardımcı oluyor sorarsam oda. annemı cok sevıyorum ama nıye bana hıcbırsey danısmadıgını hala anlamıyorum. mutsuz olacagımı bılıyor ama yınede yapıyor
yok kızmıyorumda yasadıklarımı bılmedıgınız ıcın bıraz garıp gelıyor anladıgım kadarıyla. benım annemle olaylarım cok farklı. bunları bılmedıgınız ıcın kendı annelerınıze bakarak cevap werıyorsunuz haklısınız bende yasamasaydım o olanları emınım benımde sızın gıbı dusuncelerım olurdu. neyse anlıyacagınız onları alıcam anneme ses etmedım ama kullanmıycam öle bırsey olacak tek olabılecek bu gıbı gorunuyor.
yok kızmıyorumda yasadıklarımı bılmedıgınız ıcın bıraz garıp gelıyor anladıgım kadarıyla. benım annemle olaylarım cok farklı. bunları bılmedıgınız ıcın kendı annelerınıze bakarak cevap werıyorsunuz haklısınız bende yasamasaydım o olanları emınım benımde sızın gıbı dusuncelerım olurdu. neyse anlıyacagınız onları alıcam anneme ses etmedım ama kullanmıycam öle bırsey olacak tek olabılecek bu gıbı gorunuyor.
Konu sahibi arkadaşla aynı mantıktaki annelere sahibiz. Benimde annem bana öre saçma sapan incik boncukları biriktirmeye çalışıyor benden gizleyerek.
Biraz önce telefon açtım sizin yazdıklarınızı okudum bende aynı bu arkadaş gibi düşünüyorum yapma bana dedim Ne mi cevap verdi?
-sizin gibilerin ağzına da yüzüne de çok. Size çeyiz diye kedi pisliği vermek lazım sz ne anlarsınız oyadan kilimden dedi :)))))
yok kesin benim annemi aradınız
konu sahibi stresten yanlış kelimeler kullannmıştır. ben onu çok iyi anlıyorum
benm annemde dediğim dedik biridir. mesela gitmiş havlulara kenar yaptırmış. belki 100 kere söyledim ben dantel semiyorum diye. cevap şu: ama ben seviyorum
yün yorgan-yastık-döşek sevmiyorum. evimizde de kullanmıyoruz ve alerjim var ama o inatla gidip yaptırıyor,tabak çanak içinde aynı şeyler geçerli
haa evlenince bunları götüreceğim ama çöpe atacağım. alerjim olduğunu bile bile ısrarla koyuyor, havlu kenarlarını da sökeceğim
daha bugün söyledi sana iyilik yaramıyor diye:) neresi iyilik söyleyin
yazarken bile sinir geldi yahu![]()
Resimlerini koy canim buraya degerlendirmek icin fikir verelim sana biz :)